Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

P. S. Jei kas sugalvosite keliauti dviese su vienu lagaminu, tai atminkite, kad jo svoris neturi viršyti 33 kg, nesvarbu, kad žmogui leistinas svoris 20 kg wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 28 rugsėjo 2008 - 20:43
Pasakojimas tikrai nuostabus, tik mes kai buvome Tunise i Sahara vaziavome atvirkstine tvarka: pirmiau i Matmata, o tik namo griztant sustojome Keruane.
P. S. Labai grazios nuotraukos biggrin.gif
Atsakyti
Jooo..buvau as irgi Tunise. Taip miela ziureti matytus vaizdus ir norisi grizti ax.gif thumbup.gif . Beje, kaktusai tai man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmyteee @ 2008 09 29, 09:37)
Pasakojimas tikrai nuostabus, tik mes kai buvome Tunise i Sahara vaziavome atvirkstine tvarka: pirmiau i Matmata, o tik namo griztant sustojome Keruane.
P. S. Labai grazios nuotraukos  biggrin.gif

Na, čia jau kaip agentūros maršrutą sudėlioją ax.gif Mes iš pradžių irgi nebuvom itin patenkinti, kad druskos ežere sustojom kai dar tamsu, bet paskui kai pradėjo rinktis rusų (ir ne tik) autobusai kiek atsileidom biggrin.gif o kai supratom, kad kitu atveju Sacaroj būtume buvę pačiame vidurdienyje, tai ir visai pateninti buvom tongue.gif

QUOTE(nikute @ 2008 09 29, 13:21)
Perskaičiau  karsta.gif Tikrai buvo ten gera  wub.gif , nesakyk  irnesakyk.gif

Nesakysiu rolleyes.gif

QUOTE(axax @ 2008 10 02, 12:23)
Kaip smagu, vel mintimis sugriztam i Tunisa. Mes vykome su draugais ir atskirai visur vazinejom, aisku, isskyrus i Sahara...  biggrin.gif

Na, tai ir mes panašiai, tik kad dviese važinėjom, kompanijos neturėjom paiėmę, o ten nesuradom pritariančių avantiūrai verysad.gif

QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2008 11 08, 22:49)
Jooo..buvau as irgi Tunise. Taip miela ziureti matytus vaizdus ir norisi grizti  ax.gif  thumbup.gif . Beje, kaktusai tai man nepatiko  schmoll.gif

Niu va kaip skirtingai: o aš dar mielai pora suvalgyčiau rolleyes.gif Bet grįžti tai nežinau g.gif nebent kas kelionę padovanotų ar l. pigiai pasiūlytų, nes man ji nebuvo verta išleistų pinigų schmoll.gif Gal vis dar įspūdžiai nesusigulėjo, o gal tiesiog ne laiku ten nuvažiavau blush2.gif
Atsakyti
Smagu buvo skaityti ir gera prisiminti kelione smile.gif mes buvom paskutine grupele turistu is Lietuvos si sezona, bet kelione nusiseke nerealiai, planuoju ir vel ten sugrizti pavasari thumbup.gif
Atsakyti
su vyru i Tunisa vaziavom medaus menesio. siaip viskas labai domu, bet antra karta grizti nebenoreciau tik del labai ikyriu arabu doh.gif ir neskanaus, kazkokio presko maisto, septinta diena nieko net nebevalgiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 21, 19:14)
su vyru i Tunisa vaziavom medaus menesio. siaip viskas labai domu, bet antra karta grizti nebenoreciau tik del labai ikyriu arabu doh.gif ir neskanaus, kazkokio presko maisto, septinta diena nieko net nebevalgiau smile.gif

matai kaip g.gif tada Jums turėtų netikti ir Egiptas, ir Turkija g.gif reikėtų į Europos kurortus traukti biggrin.gif
o maistas ir man iš pradžių be skonio pasirodė, bet paskui atradau daug įvairių padažų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 01 21, 20:50)
matai kaip g.gif tada Jums turėtų netikti ir Egiptas, ir Turkija g.gif reikėtų į Europos kurortus traukti biggrin.gif
o maistas ir man iš pradžių be skonio pasirodė, bet paskui atradau daug įvairių padažų thumbup.gif

aha, dabar mano svajonese Neapolis wub.gif i Afrika nebenoriu beee.gif
Atsakyti
Sveikutes keliauninkes,
Noreciau patarimo,kaip tik ieskom kur paskrist vasaros pradzioj,ir va uzkliuvom uz Tuniso su maitinimu,draugai pernai buvo lb patiko,skanus maistas,gamtos ivairove,kazkas skirtingo nei lspanijos salose,kazko netraukia Maljorka,Lanzarote atrodo lbai nuvalkiotos turistu blush2.gif Nors su dviem vaikais gal ir lspanija geriau tiktu,tvandens parkai,o cia turbut sunkoka i tas dykumas su vaikais,juk norisi kazko daugiau pamatyt ne tik pliaza ir baseine mirkt.Noreciau patarimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rojuko @ 2009 03 31, 12:52)
Sveikutes keliauninkes,
  Noreciau patarimo,kaip tik ieskom kur paskrist vasaros pradzioj,ir va uzkliuvom uz Tuniso su maitinimu,draugai pernai buvo lb patiko,skanus maistas,gamtos ivairove,kazkas skirtingo nei lspanijos salose,kazko netraukia Maljorka,Lanzarote atrodo lbai nuvalkiotos turistu  blush2.gif Nors su dviem vaikais gal ir lspanija geriau tiktu,tvandens parkai,o cia turbut sunkoka i tas dykumas su vaikais,juk norisi kazko daugiau pamatyt ne tik pliaza ir baseine mirkt.Noreciau patarimo  ax.gif

Manau čia reiktų klausti agentūroje pasirinkus konkretų viešbutį, nes maitinimas gali būti labai labai labai skirtingas. Pas mus 4* viešbutyje, net kus kuso nei karto nebuvo
Atsakyti
QUOTE(rojuko @ 2009 03 31, 11:52)
Sveikutes keliauninkes,
  Noreciau patarimo,kaip tik ieskom kur paskrist vasaros pradzioj,ir va uzkliuvom uz Tuniso su maitinimu,draugai pernai buvo lb patiko,skanus maistas,gamtos ivairove,kazkas skirtingo nei lspanijos salose,kazko netraukia Maljorka,Lanzarote atrodo lbai nuvalkiotos turistu  blush2.gif Nors su dviem vaikais gal ir lspanija geriau tiktu,tvandens parkai,o cia turbut sunkoka i tas dykumas su vaikais,juk norisi kazko daugiau pamatyt ne tik pliaza ir baseine mirkt.Noreciau patarimo  ax.gif

na buvau tunise ir kanaru salose. gryzciau i tunisa man patiko ten. bet i kanarus dar ir dar gryziau ten buvo suuuper wub.gif su vaikais ishvis suuper jei nori pailseti. mes ir pailsejom ir pakeliavom po sala thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus pasakojimas ir nuotraukos wub.gif
Nors Tunisas man nepaliko didelio ispudzio, bet 2 dienu kelione i Sachara thumbup.gif Tik del jos verta ten nuvaziuoti.
QUOTE(pelytte @ 2009 03 31, 20:50)
na buvau tunise ir kanaru salose. gryzciau i tunisa man patiko ten. bet i kanarus dar ir dar gryziau ten buvo suuuper wub.gif su vaikais ishvis suuper jei nori pailseti. mes ir pailsejom ir pakeliavom po sala thumbup.gif

Su vaikai aisku labiau tinka Kanaru salos. mirksiukas.gif
Atsakyti