P. S. Jei kas sugalvosite keliauti dviese su vienu lagaminu, tai atminkite, kad jo svoris neturi viršyti 33 kg, nesvarbu, kad žmogui leistinas svoris 20 kg
Pasakojimas tikrai nuostabus, tik mes kai buvome Tunise i Sahara vaziavome atvirkstine tvarka: pirmiau i Matmata, o tik namo griztant sustojome Keruane.
P. S. Labai grazios nuotraukos
Jooo..buvau as irgi Tunise. Taip miela ziureti matytus vaizdus ir norisi grizti . Beje, kaktusai tai man nepatiko
QUOTE(vilmyteee @ 2008 09 29, 09:37)
Pasakojimas tikrai nuostabus, tik mes kai buvome Tunise i Sahara vaziavome atvirkstine tvarka: pirmiau i Matmata, o tik namo griztant sustojome Keruane.
Na, čia jau kaip agentūros maršrutą sudėlioją Mes iš pradžių irgi nebuvom itin patenkinti, kad druskos ežere sustojom kai dar tamsu, bet paskui kai pradėjo rinktis rusų (ir ne tik) autobusai kiek atsileidom o kai supratom, kad kitu atveju Sacaroj būtume buvę pačiame vidurdienyje, tai ir visai pateninti buvom
QUOTE(nikute @ 2008 09 29, 13:21)
Perskaičiau Tikrai buvo ten gera , nesakyk
Nesakysiu
QUOTE(axax @ 2008 10 02, 12:23)
Kaip smagu, vel mintimis sugriztam i Tunisa. Mes vykome su draugais ir atskirai visur vazinejom, aisku, isskyrus i Sahara...
Na, tai ir mes panašiai, tik kad dviese važinėjom, kompanijos neturėjom paiėmę, o ten nesuradom pritariančių avantiūrai
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2008 11 08, 22:49)
Jooo..buvau as irgi Tunise. Taip miela ziureti matytus vaizdus ir norisi grizti . Beje, kaktusai tai man nepatiko
Niu va kaip skirtingai: o aš dar mielai pora suvalgyčiau Bet grįžti tai nežinau nebent kas kelionę padovanotų ar l. pigiai pasiūlytų, nes man ji nebuvo verta išleistų pinigų Gal vis dar įspūdžiai nesusigulėjo, o gal tiesiog ne laiku ten nuvažiavau
Smagu buvo skaityti ir gera prisiminti kelione mes buvom paskutine grupele turistu is Lietuvos si sezona, bet kelione nusiseke nerealiai, planuoju ir vel ten sugrizti pavasari
su vyru i Tunisa vaziavom medaus menesio. siaip viskas labai domu, bet antra karta grizti nebenoreciau tik del labai ikyriu arabu ir neskanaus, kazkokio presko maisto, septinta diena nieko net nebevalgiau
QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 21, 19:14)
su vyru i Tunisa vaziavom medaus menesio. siaip viskas labai domu, bet antra karta grizti nebenoreciau tik del labai ikyriu arabu ir neskanaus, kazkokio presko maisto, septinta diena nieko net nebevalgiau
matai kaip tada Jums turėtų netikti ir Egiptas, ir Turkija reikėtų į Europos kurortus traukti
o maistas ir man iš pradžių be skonio pasirodė, bet paskui atradau daug įvairių padažų
QUOTE(AŠA @ 2009 01 21, 20:50)
matai kaip tada Jums turėtų netikti ir Egiptas, ir Turkija reikėtų į Europos kurortus traukti
o maistas ir man iš pradžių be skonio pasirodė, bet paskui atradau daug įvairių padažų
aha, dabar mano svajonese Neapolis i Afrika nebenoriu
Sveikutes keliauninkes,
Noreciau patarimo,kaip tik ieskom kur paskrist vasaros pradzioj,ir va uzkliuvom uz Tuniso su maitinimu,draugai pernai buvo lb patiko,skanus maistas,gamtos ivairove,kazkas skirtingo nei lspanijos salose,kazko netraukia Maljorka,Lanzarote atrodo lbai nuvalkiotos turistu Nors su dviem vaikais gal ir lspanija geriau tiktu,tvandens parkai,o cia turbut sunkoka i tas dykumas su vaikais,juk norisi kazko daugiau pamatyt ne tik pliaza ir baseine mirkt.Noreciau patarimo
Noreciau patarimo,kaip tik ieskom kur paskrist vasaros pradzioj,ir va uzkliuvom uz Tuniso su maitinimu,draugai pernai buvo lb patiko,skanus maistas,gamtos ivairove,kazkas skirtingo nei lspanijos salose,kazko netraukia Maljorka,Lanzarote atrodo lbai nuvalkiotos turistu Nors su dviem vaikais gal ir lspanija geriau tiktu,tvandens parkai,o cia turbut sunkoka i tas dykumas su vaikais,juk norisi kazko daugiau pamatyt ne tik pliaza ir baseine mirkt.Noreciau patarimo
QUOTE(rojuko @ 2009 03 31, 12:52)
Sveikutes keliauninkes,
Manau čia reiktų klausti agentūroje pasirinkus konkretų viešbutį, nes maitinimas gali būti labai labai labai skirtingas. Pas mus 4* viešbutyje, net kus kuso nei karto nebuvo
QUOTE(rojuko @ 2009 03 31, 11:52)
Sveikutes keliauninkes,
na buvau tunise ir kanaru salose. gryzciau i tunisa man patiko ten. bet i kanarus dar ir dar gryziau ten buvo suuuper su vaikais ishvis suuper jei nori pailseti. mes ir pailsejom ir pakeliavom po sala
Labai grazus pasakojimas ir nuotraukos
Nors Tunisas man nepaliko didelio ispudzio, bet 2 dienu kelione i Sachara Tik del jos verta ten nuvaziuoti.
Su vaikai aisku labiau tinka Kanaru salos.
Nors Tunisas man nepaliko didelio ispudzio, bet 2 dienu kelione i Sachara Tik del jos verta ten nuvaziuoti.
QUOTE(pelytte @ 2009 03 31, 20:50)
na buvau tunise ir kanaru salose. gryzciau i tunisa man patiko ten. bet i kanarus dar ir dar gryziau ten buvo suuuper su vaikais ishvis suuper jei nori pailseti. mes ir pailsejom ir pakeliavom po sala
Su vaikai aisku labiau tinka Kanaru salos.