Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

Man buvo kita istorija.
Parsveziau is Londono DG BLue water, kanagi jau ejo jie man i pabaiga uzsukau i Kristi Ana, iskart ciupau uostyti analogiska tualet. vandeni, taciau kvapelis patikekit,laaabai skyresi nuo tuo kuriuo buvau pasikvepinus,priejau prie konsultantes ir paklausiaiu, kodel toks skirtumas tarp kvapu, juk tokia pati pakuote buteliukas ir t.t man paaiskino:
Kvapai skyriasi todel , kad sio t. vandenio ir ne tik ispilstymas yra Lenkijoje doh.gif , kadangi LT vis dar priskyriama, kaip treciarusiai saliai, tai ir turim a le kvapus.Taigi nuo siol stengiuosi Lt kvepalu bei tualetiniu vandenu nepirkti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 12 18, 19:44)
Labai vertinga informacija yra čia:
parfumerijos pradžiamokslis

taigi CHAEL allure man ir yra Eau de Toilette blink.gif , bet dabar supratau wiska smile.gif dekuj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2008 12 18, 19:32)
Man buvo kita istorija.

Kaip diena taip naujiena blink.gif
Merginos, gal jau gana tas erezijas skleist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2008 12 18, 21:32)
Man buvo kita istorija.
Parsveziau is Londono DG BLue water, kanagi jau ejo jie man i pabaiga uzsukau i Kristi Ana, iskart ciupau uostyti analogiska tualet. vandeni, taciau kvapelis patikekit,laaabai skyresi nuo tuo kuriuo buvau pasikvepinus,priejau prie konsultantes ir paklausiaiu, kodel toks skirtumas tarp kvapu, juk tokia pati pakuote buteliukas ir t.t man paaiskino:
Kvapai skyriasi todel , kad sio t. vandenio ir ne tik ispilstymas yra Lenkijoje doh.gif , kadangi LT vis dar priskyriama, kaip treciarusiai saliai, tai ir turim a le kvapus.Taigi nuo siol stengiuosi Lt kvepalu bei tualetiniu vandenu nepirkti schmoll.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
TAU taip ir pasake??????!!! blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif
Tai tada kokio velnio klijuoja lipuckas " made in france" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi2hi: 18 gruodžio 2008 - 19:42
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 18, 19:37)
Kaip diena taip naujiena  blink.gif
Merginos, gal jau gana tas erezijas skleist  doh.gif

Būtent. Tik nereikia mūsų gasdinti ir kvailinti Kristianoje parduodamais lenkiškais padirbiniais, kurių būvimu net pačios Kristianos darbuotojos giriasi. lotuliukas.gif Kvakusia, galėjai įdomesnę ir įtikinamesnę istoriją suregzti.
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2008 12 18, 20:32)
Man buvo kita istorija.

Jei jau kristianoj taip butu hihihi.gif , tai manau, kad ta pardaveja tuoj pat islektu is darbo uz tokiu dalyku viesinima. Tai skiedalai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(hi2hi @ 2008 12 18, 20:41)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
TAU taip ir pasake??????!!!  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  doh.gif
Tai tada kokio velnio klijuoja lipuckas " made in france"  doh.gif

Tiksliai tiksliai - mano dėdės pusbrolio kaimynas gyvena Pabradėj. Sakė, kad ten vienas UAB'as vietoj viską išpilsto, parsiveža kvepaliukus iš Baltarusijos, buteliukai - su lipdukais (patys paspausdina, baisiai čia didelis darbas) ir į visas Kristianas varo. Tik va - kartais sužino kokia konsultantė, kitiems išplepa. O šiaip tai verda biznis, žinok, tik daina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 18, 20:05)
Tiksliai tiksliai - mano dėdės pusbrolio kaimynas gyvena Pabradėj. Sakė, kad ten vienas UAB'as vietoj viską išpilsto, parsiveža kvepaliukus iš Baltarusijos, buteliukai - su lipdukais (patys paspausdina, baisiai čia didelis darbas) ir į visas Kristianas varo. Tik va - kartais sužino kokia konsultantė, kitiems išplepa. O šiaip tai verda biznis, žinok, tik daina  g.gif

blink.gif blink.gif kaip baisu gyventi.... blink.gif blink.gif
Ir aš girdėjau, kad Kristianos neoficialus šūkis: "Dajoš lietuvių tautai made in Pabrade ir Nemenščyznos razlyvus ". verysad.gif
Atsakyti
Wsio nebegasdinkit manes doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
wapse tuoj nebegalesiu i sawo kvepalus ziuret lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hi2hi @ 2008 12 18, 21:25)
Wsio nebegasdinkit manes  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif 
wapse tuoj nebegalesiu i sawo kvepalus ziuret  lotuliukas.gif

Viskas čiki piki - sakyk ką turi, mes tave mikliai išvaduosim nuo tavo baimių objekto lotuliukas.gif

Beje, čia pora postų į viršų buvo ŠUTKĖS. Netgi sarkazmas sakyčiau. Ir apskritai agentūra Viena Boba Sakė - nėra patikimiausias info šaltinis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 18 gruodžio 2008 - 20:34
QUOTE(hi2hi @ 2008 12 18, 19:41)
TAU taip ir pasake??????!!!  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  doh.gif
Tai tada kokio velnio klijuoja lipuckas " made in france" doh.gif

QUOTE(Africa @ 2008 12 18, 20:16)
"Dajoš lietuvių tautai made in Pabrade ir Nemenščyznos razlyvus  ". verysad.gif

QUOTE(hi2hi @ 2008 12 18, 20:25)
Wsio nebegasdinkit manes  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif 
wapse tuoj nebegalesiu i sawo kvepalus ziuret  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Nyyyygaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Vojeee kokios reakcijos doh.gif
Gamina tai prancuzijoje, bet ispilsto tai Lenkijoje ar dar kur nors.
Taip yra istikruju ne tik su kvepalais bet ir kt. prekemis. ax.gif Dar parasyciau apie parfum exspresa, bet gal geriau nereikia. Manau kad kiekviena atras sau buda atskirti "padelke" nuo originalo mirksiukas.gif tad sekmes smile.gif
Atsakyti