Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

QUOTE(Gerberda @ 2008 11 20, 21:19)
O as niekur internete namaciau tai idomu. Atsiunte gerasis dede dovanu, o mes nezinom kur det huh.gif

Nu bliamba, ir aš neberandu g.gif
O kur esat, įdomu būtų pažiūrėt "natūroj" O kas ant dugno parašyta? Gal yra žyma kurių metų limitkė?
Bet šiaip tai čia moteriškas Gucci Eau de Parfum - dėl ko rašot, kad vyrui netiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 20 lapkričio 2008 - 21:02
QUOTE(Smauglius @ 2008 11 20, 22:01)
Nu bliamba, ir aš neberandu  g.gif
O kur esat, įdomu būtų pažiūrėt "natūroj" O kas ant dugno parašyta? Gal yra žyma kurių metų limitkė?
Bet šiaip tai čia moteriškas Gucci Eau de Parfum - dėl ko rašot, kad vyrui netiko?

Net nepagalvojau, kad cia moteriski doh.gif As ne eksperte ax.gif O vyrui liepiau kvepintis lotuliukas.gif Ant dugno sudedamosios dalys, o datos nera. As Jonavoj, tolokai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 11 20, 13:06)
Norėjau paklausti turinčių Nina Ricci Nina EDT 30 ml buteliuką: mano kamštelis su visais kuokeliais ir piesteliais biggrin.gif Toks:
user posted image

Bet kai kurių kvepalų kolekcijose tenka matyti 30 ml buteliuko kamštelį be jokių pagražinimų - kaip turėtų būti iš tiesų?(dėl kvapo - neabejoju - tas biggrin.gif )

Mano Nina Ricci Nina pirkti Sarmoje:
user posted image
Kamstelis paprastas, plastikinis.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2008 11 20, 23:36)
Mano Nina Ricci Nina pirkti Sarmoje:
Kamstelis paprastas, plastikinis.

Labai įdomu pasidarė g.gif Dar pasitikslinau tūrį - gi tikrai 30 ml unsure.gif PE doh.gif
Atsakyti
g.gif braškėse irgi 30 ml buteliukas paprastas, o 50 ir 80 - jau su sidabriniais pagražinimais g.gif
Atsakyti
O cia , paspaudus BOTTLE, visus rodo vienodus ir dar raso apie buteliuko dizaina, butent, kad jis dekoruotas sidabriniais lapeliais.
Atsakyti
Ačiū, Menininke - reikėjo iškart į Nina Ricci puslapį eiti.

Tai gal mano originalūs, o Jūsų - ne, nes tokių kamštelių Ninos Ricci puslapyje nerasta lotuliukas.gif Vieni čiūdai biggrin.gif
Atsakyti
Chebryte, žinokit:
1. Po asfaltu sliekų tikrai nėr
2. Paranoja yra tikrai išgydoma lotuliukas.gif

Baikit kankintis prie buteliukų dizaino - sulig kiekvienu kvepalų perleidimu tas dizainas kaitaliojamas į kairę ir į dešinę. Visi brendai taip daro - keičia detales, dėžučių dizainą ir t.t. Nebesikamuokit, viskas su jūsų obuoliais tvarkoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 11 21, 15:28)
Chebryte, žinokit:
... viskas su jūsų obuoliais tvarkoj  biggrin.gif

pioneer.gif Chebrytė suprato ir nebesikamuoja.

By tik turinys tinka..
Atsakyti
Gan naudinga informacija apie padirbtus kvepalus
Atsakyti
Gal kas gali paaiskinti kodel vienur yra uzrasas ant stiklo,kitur nera? unsure.gif
user posted imageuser posted image
Turiai cia niekuo deti.Turejau 100ml su uzrasu,dabar turiu irgi 100ml be uzraso.
Atsakyti
stai koki dar grozi radau doh.gif
user posted image
nina ricci zaliojo obuoliuko giminaitis biggrin.gif
Atsakyti