Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

na aš nesu 30ml turėtoja, bet ebayjuje tai yra ir tokie 30ml, atseit originalūs g.gif

su raktų pakabuku
user posted image
ir
user posted image

bet antroj fotkėj buteliuko ir viso to metalinio karkaso dydžių santykis tai labai panašus į 50ml. šiaip, juk kamštuko dydis nesikeičia pagal buteliuko dydį, ar ne? o gal juau man vaidenasi...
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 11 20, 16:06)
na aš nesu 30ml turėtoja, bet ebayjuje tai yra ir tokie 30ml, atseit originalūs g.gif

su raktų pakabuku
user posted image

Aš PE pirkau ir kone neabejoju niekuo, bet vienoje - kitoje nuotraukoje SM 30 ml buteliukai su paprastais kamšteliais, tad ir paklausiau. Nebežinau dabar(ir dar "sidabriukas" pradėjo luptis, kur kvepalų pateko g.gif )
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 11 20, 16:28)
Aš PE pirkau ir kone neabejoju niekuo, bet vienoje - kitoje nuotraukoje SM 30 ml buteliukai su paprastais kamšteliais, tad ir paklausiau. Nebežinau dabar(ir dar "sidabriukas" pradėjo luptis, kur kvepalų pateko g.gif )

hm. norėjau sakyt, kad jei PE pirkai, tai ir neabejot, bet kad lupasi mastau.gif pas mane jis metalinis, ir nėr ten kam luptis. nebent čia mažesniems tūriams ne metalinis, o tiežiog nudažytas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 11 20, 16:36)
hm. norėjau sakyt, kad jei PE pirkai, tai ir neabejot, bet kad lupasi mastau.gif pas mane jis metalinis, ir nėr ten kam luptis. nebent čia mažesniems tūriams ne metalinis, o tiežiog nudažytas mastau.gif

Prie kakliuko pasilupiojo(ne kamštelis doh.gif )
Atsakyti
Merginos, ar is situ nuotrauku galima spresti apie kvepalu originaluma? blush2.gif
http://public.fotki....1/dscf2998.html
Atsakyti
Ar kas esat mate tokius kvepalus limited edition? Atrodo tai tikrai orginaliai toks vaizdas kad viskas su jais gerai, bet as tokiu gucci nezinau

http://public.fotki....maxmara100.html
Atsakyti
QUOTE(Gerberda @ 2008 11 20, 18:38)
Ar kas esat mate tokius kvepalus limited edition? Atrodo tai tikrai orginaliai toks vaizdas kad viskas su jais gerai, bet as tokiu gucci nezinau

http://public.fotki....maxmara100.html

Atrodo labai graziai, bet as tokiu ne maciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerberda @ 2008 11 20, 19:38)

Čia pirmųjų Gucci Eau de Parfum limitkė, a la kolekcinis variantas.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 11 20, 20:16)
Čia pirmųjų Gucci Eau de Parfum limitkė, a la kolekcinis variantas.

Gal patarsit kokia kaina butu reali idet i isparduotuve? 4u.gif Vyrui kvapas netinka ir nekolekcionuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerberda: 20 lapkričio 2008 - 20:17
QUOTE(Gerberda @ 2008 11 20, 21:11)
Gal patarsit kokia kaina butu reali idet i isparduotuve?  4u.gif Vyrui kvapas netinka.

Nieko nežinau, aš jų nečiupinėjau, tik internete mačius tokią pakuotę esu.
Atsakyti
O as niekur internete namaciau tai idomu. Atsiunte gerasis dede dovanu, o mes nezinom kur det huh.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 11 20, 17:46)
Prie kakliuko pasilupiojo(ne kamštelis doh.gif )

Ciupineju dabar rankose Nina 30ml ir 50ml buteliukus- nieko panasaus g.gif
Atsakyti