Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

QUOTE(ingakalnis @ 2009 09 17, 15:01)
chanel nepadirbinėja  rolleyes.gif

- galima suprasti kaip ironija, bet pirma mintis buvo, kad gal tiesiog nezino apie chanel fuflo ir tiek, tad numeciau linka.. smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 18, 23:22-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 09 18, 23:22)
Na as irgi kiek ziurejau is savu tai irgi kur zinau,kad tikrai originalai siaudeliai tiesus daug maz,o turiu Hugo boss vienus,as zinau,kad jie "lievi",o siaudelis irgi ziauriai istrizas g.gif

Pas mane kvepaliukai pirkti is patkimu saltiniu (t.y. jokiu neaiskiu parduotuviu ar asmenu), bet vistiek perziurejau kvepaliukus - tai dauguma kazkokie posleiviai doh.gif Na nera tiesus, bet nera ir labai islinke (Kenneth Cole 'black', tai net perlinkes, bet del originalumo neabejoju) - nors turiu ir tokiu, kad uzlinke kaip toje foto. Bet manau cia nuo konkreciu kvepalu ir ju gaminimo specifikos priklauso. Gal tai gali but pozymiu Dior 'j'adore' kvepaliukams atskirti, o kitiems nebutinai pritaikoma (Dior 'addict shine' pas mane nera tiesus siaudelis, kazkiek palinkes, bet ne tiek kaip foto).
Atsakyti
Nesupykit, jei pasikartosiu su savu klausimu. Kaip galima atskirt kvepalu originaluma pagal barkoda? blush2.gif
Atsakyti
laba diena...As su tokiu klausimu, nusipirkau kvepalu rinkinuka Calvin Klein 5 buteliukai po 15ml. Gavau apziurejau ir toks jausmas kad neoriginalus jie...Ypatingai Euphoria kvepalu buteliukas toks kazkoks kitoks, ir jame esantis siaudelis tas kreivas, ne tiesus kaip zinau kad turetu buti, ir is visu ju tik ant vienintelio buteliuko apacios yra numeriukas, ant kitu lipdukai tokie uzklijuoti... g.gif zodziu kyla abejoniu, ar kuri esate turejusi tokiu rinkinuku, gal as klystu blush2.gif kaip man issiaiskinti... unsure.gif
Atsakyti
rinkinuko nesu turėjus, bet mano "Obsession" 15-uko šiaudelis kreivas, ant daugumos turimų miniukų numerių jokių nėra, yra lipdukai (o kai kur ir tų nėra smile.gif).
šiaip miniukas nebūtinai turi būti tiksli didelės butelkos kopija. o dėl šiaudelių - apžiūrėjau savo kvepalus, daugumoj jų šiaudeliai nėra tiesūs. dėl originalumo jų aš jokių abejonių neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 20 rugsėjo 2009 - 16:12
viskas aisku...maniau mazesniems kvepalams galioja tos pacios atpazinimo taisykles. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hash @ 2009 09 18, 23:36)
- galima suprasti kaip ironija, bet pirma mintis buvo, kad gal tiesiog nezino apie chanel fuflo ir tiek, tad numeciau linka.. smile.gif

Nežinau, ar begali būti didesnis įžeidimas originalios žinutės autorei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 09 20, 17:10)
viskas aisku...maniau mazesniems kvepalams galioja tos pacios atpazinimo taisykles. 4u.gif

As isvis abejoju ar padirbineja rinkinius bei miniatiuras - juk cia menkas biznis is to... Bet gal klystu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 09 21, 02:12)
As isvis abejoju ar padirbineja rinkinius bei miniatiuras - juk cia menkas biznis is to... Bet gal klystu...  g.gif

Klisti. Tikrai padirbineja.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 09 20, 16:45)

. o dėl šiaudelių - apžiūrėjau savo kvepalus, daugumoj jų šiaudeliai nėra tiesūs. dėl originalumo jų aš jokių abejonių neturiu.

siaudeliu storis, ju tiesumas - tai daugiau pastebetas desningumas, ar yra gamintoju standartai kazkokie?
mane tiesiog sudomino "teises saltinis".
mielai pasitikrinciau savo isgytus/isigyjamus butelaicius..

Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 09 21, 09:58)
Klisti. Tikrai padirbineja.

Siaubas kazkoks tada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 09 21, 15:08)
Siaubas kazkoks tada  doh.gif

Aha,esu macius ir man buvo atvirai pasakyta,kad padirbinys Chanel miniuko.
Atsakyti