Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

QUOTE(hash @ 2009 09 17, 21:20)
Na jei nepadirbineja, tai kas cia:

http://cgi.ebay.com/...id=p3911.c0.m14

Čia aukcijonas 4u.gif
Atsakyti
Žinot, kartais skaitant temas atrodo, kad žmonės beleką rašo negalvodami, nėra girdėję apie sarkazmą ir logiką. Nei verkt, nei juoktis iš tokių pokalbių (išrankiojau tarp kitų žinučių).

QUOTE(hash @ 2009 09 16, 19:13)
Populiariausios ebay puslapy pardavinejamos "padielkos":

<Sąrašas, nė vieno Chanel kvapo>

Saugokites!

QUOTE(centifolija @ 2009 09 16, 19:15)
O kas sudarė šį sąrašą? Nė vieno Chanel nėra?

QUOTE(ingakalnis @ 2009 09 17, 15:01)
chanel nepadirbinėja  rolleyes.gif

QUOTE(hash @ 2009 09 17, 21:20)
Na jei nepadirbineja, tai kas cia:
http://cgi.ebay.com/...id=p3911.c0.m14

QUOTE(HoTea @ 2009 09 18, 14:47)
Čia aukcijonas  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 09 18, 16:40)
Žinot, kartais skaitant temas atrodo, kad žmonės beleką rašo negalvodami, nėra girdėję apie sarkazmą ir logiką. Nei verkt, nei juoktis iš tokių pokalbių (išrankiojau tarp kitų žinučių).
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš irgi norėjau pakomentuoti šitą situaciją, bet pabuvau tolerantiška tongue.gif
Atsakyti
Ferrari, gal tu tiesiog Gervės bijai? biggrin.gif

Labai tikiuosi, kad paskatinsiu bent kelis žmones pirma pagalvoti, o po to rašyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 09 18, 17:51)
Ferrari, gal tu tiesiog Gervės bijai?  biggrin.gif

Labai tikiuosi, kad paskatinsiu bent kelis žmones pirma pagalvoti, o po to rašyti  smile.gif

Nea, aš tik stengiuosi būti geresnė nei esu smile.gif
Atsakyti
Aš irgi stengiuosi. Bet šiandien gerumo limitus jau išnaudojau, nes kitoj temoj kilo noras apstaugti naujokę mamytę. Reikia jungt forumą lauk.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 09 18, 17:59)
Aš irgi stengiuosi. Bet šiandien gerumo limitus jau išnaudojau, nes kitoj temoj kilo noras apstaugti naujokę mamytę. Reikia jungt forumą lauk.

ne nejung forumo centifolija,issiliek,tik idomiau skaityt ir diskutuot bus,be jusu senbuviu cia butu labai liudna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 09 18, 17:05)
ne nejung forumo centifolija,issiliek,tik idomiau skaityt ir diskutuot bus,be jusu senbuviu cia butu labai liudna mirksiukas.gif

O jums ka? Labai patinka skaityti barnius ir santikiu aiskinimus? Jus tam ateinat i SM? Tai gal jus mazachiste? Skubu jus nuliudinti. Nieko neiseis. Artimiausiu laiku (tikuiosi ir veliau) cia bus ramu. Mes mokomes tolerancijos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 09 18, 03:42)
Kvepalu isparduotuvej maciau neoriginalius siuos kvepaliukus pardavinejant, tai siaudelis taip pat labai uzlinkes....  ax.gif

Tai turbut isvada,kad padirbti kvepaliukai tuose foto..... g.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 18, 20:19-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 09 18, 20:19)
Tai turbut isvada,kad padirbti kvepaliukai tuose foto..... g.gif

Manyciau. Nes kiek internete ar sm isparduotuvej yra originalu, tai visi daugmaz tiesiais siaudeliais, o kiek macius padirbtu, tai labai lenktais. Bet nezinau ar taip is tikruju yra.

Cia duagiau pozymiu, kaip atskirt originalius nuo padirbtu: dior
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 18 rugsėjo 2009 - 19:36
shopingas, tikrai naudinga informacija. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 09 18, 20:31)
Manyciau. Nes kiek internete ar sm isparduotuvej yra originalu, tai visi daugmaz tiesiais siaudeliais, o kiek macius padirbtu, tai labai lenktais. Bet nezinau ar taip is tikruju yra.

Cia duagiau pozymiu, kaip atskirt originalius nuo padirbtu: dior

Na as irgi kiek ziurejau is savu tai irgi kur zinau,kad tikrai originalai siaudeliai tiesus daug maz,o turiu Hugo boss vienus,as zinau,kad jie "lievi",o siaudelis irgi ziauriai istrizas g.gif
Atsakyti