Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

QUOTE(AMARILIS @ 2009 09 16, 16:28)
tada atsiprasau, tiesiog temoj ta rase Ingakalnis. Tai  tikrai butu idomu, kur jus isigyjote kvepalus  mirksiukas.gif

as suklydau mirksiukas.gif nes paskui is kart milgana ir parase kad ne oda o daniele...

QUOTE(centifolija @ 2009 09 16, 19:15)
O kas sudarė šį sąrašą? Nė vieno Chanel nėra?

chanel nepadirbinėja rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip jus visdar nesupratot,cia jau kazkas aiskino.Visos izulios personos rado buda prasisukti,nusipirko ,apkeite ,apkaltino.Kaip paprasta,prognoze :taip nutiks Apie 50% pardavimu atveju.Jeigu esate isitikinus ,kad pardavet originala ,ko pasiduot santazui.Nieks zmoniu nevercia jega pirkti,jau krautuvej suvoki ,kad rizikuoji ,o cia....
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2009 09 17, 15:08)
:taip nutiks Apie 50% pardavimu atveju.

Faktai ir įrodymai? Iš kur toks skaičius? Tyrimą atlikote? rolleyes.gif Taškotės labai rimtais kaltinimais, ar jums taip neatrodo?

gera52 aš visiškai suprantu. Kartais geriau duoti kelią, škias bigsmile.gif , mažiau galvos skausmo ir sugadintų nervų. Bet jos vietoje aš pirma sulaukčiau grąžinimo, tik tada pervesčiau pinigus. Nebent pirkėja argumentuotai pasakytų, kodėl, jos manymu, kveplai neoriginalūs.

PS. Dėl tokių ir panašių istorijų jau seniai nusprendžiau - jokių pardavimų ir pirkimų forume, išskyrus pažįstamus ir patikimus žmones. Geriau nusibodusį kvapą kaip oro gaiviklį sunaudosiu smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 09 17, 15:24)
Geriau nusibodusį kvapą kaip oro gaiviklį sunaudosiu  smoke.gif

Snobė cool.gif
Atsakyti
nu va, turėsiu kur dėt, kai grąžins. Nes kvapas tikrai nusibodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 09 15, 13:50)
Pabusiu bjauri mamyte ir parasysiu kas man sove i galva. Iskart pasakau kad nekaltinu, tesiog fantazuoju.
O jai tarkim Birute turi neoriginalus kvepalus, pamato kad pardavineja tokius pat originalus kitam mieste, nuperka, nupurskia tiek kiek originaliam buteliuke ir paraso pardavejai kad nepatiko kvapas ir noriu grazinti. Persiuncia jai neoriginalus o originalus palieka sau.
Teoriskai ir manau praktiskai taip gali buti. Saandra prasau nepikti, as nekaltinu tik sakau kad taip gali buti. Matai kada perki (parduodi) pas zmogu su siokua tokia SM istorija tai tu mazdaug gali zinoti kam galma tiketi o kam ne. Todel dauguma is musu stengesi su naujokem neprasideti.

QUOTE(misis Mount @ 2009 09 17, 14:08)
Kaip jus visdar nesupratot,cia jau kazkas aiskino.Visos izulios personos rado buda prasisukti,nusipirko ,apkeite ,apkaltino.Kaip paprasta,prognoze :taip nutiks Apie 50% pardavimu atveju.Jeigu esate isitikinus ,kad pardavet originala ,ko pasiduot santazui.Nieks zmoniu nevercia jega pirkti,jau krautuvej suvoki ,kad rizikuoji ,o cia....

Ne aiskino o fantazavo. doh.gif Prasau neiskraipyti mano zodziu.
Pazadu kita kart gerai pagalvosiu pries kazka rasydama. g.gif
Atsakyti
V-i-k-a, nesuk galvos del to komentaro. Kas nenori matyti to kas parasyta, vistiek savo isvadas darys, nepertikinsi. irnesakyk.gif

gera52, gal Jus tu kvepalu nuotrauka turite? Ikelkite cia, bandysime padeti Jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 17 rugsėjo 2009 - 15:43
QUOTE(MilGana @ 2009 09 17, 16:42)
V-i-k-a, nesuk galvos del to komentaro. Kas nenori matyti to kas parasyta, vistiek savo isvadas darys, nepertikinsi. irnesakyk.gif

gera52, gal Jus tu kvepalu nuotrauka turite? Ikelkite cia, bandysime padeti Jums.

http://i900.photobuc...52/IMG_5500.jpg
As ikeliu, nes norejau pirkti tuos kvepalus, tik pardave turbut ir nebeatrase...
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 09 17, 15:01)
as suklydau  mirksiukas.gif  nes paskui  is kart milgana ir parase kad ne oda o  daniele...
chanel nepadirbinėja  rolleyes.gif

Na jei nepadirbineja, tai kas cia:

http://cgi.ebay.com/...id=p3911.c0.m14
Atsakyti
As taip suprantu, cia kvepalai, kuriuos gera52 pardave...?

user posted image

Nesu Dior parfum'u eksperte, bet man kazkaip per daug uzlenktas siaudelis ir atrodo biski plonesnis, bei pacio buteliuko dugnas asimetrinis nei kitose nuotraukose:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2009 09 18, 00:08)
As taip suprantu, cia kvepalai, kuriuos gera52 pardave...?

user posted image

Nesu Dior parfum'u eksperte, bet man kazkaip per daug uzlenktas siaudelis ir atrodo biski plonesnis, bei pacio buteliuko dugnas asimetrinis  nei kitose nuotraukose:
user posted image
user posted image
user posted image

Turiu ir as tokius pat Dior,pas mane originalai,pirkausi anglijoje,siaudelis eina tiesiai,pasiziurejau ka tik 4u.gif bet gal tai neturi reiksmes? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 18, 01:19-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 09 18, 01:19)
Turiu ir as tokius pat Dior,pas mane originalai,pirkausi anglijoje,siaudelis eina tiesiai,pasiziurejau ka tik 4u.gif bet gal tai neturi reiksmes? smile.gif  4u.gif

Kvepalu isparduotuvej maciau neoriginalius siuos kvepaliukus pardavinejant, tai siaudelis taip pat labai uzlinkes.... ax.gif
Atsakyti