Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

Su tais Aquawoman sudominot labai mane ax.gif As zadejau pirkti is MilGana butent siuos kvepaliukus,apie kuriuos cia tokios diskusijos,bet tuo metu ne LT buvau, o veliau radau pas kita mamyte testeri ir aisku pigiau blush2.gif Turiu siu kvepaliuku pora buteliuku po 50ml, ir du testerinius buteliukus po 100ml ax.gif O tie balti kodukai ant dugno ka reiskia? As visad maniau, kad tai pagaminimo datos kodai, todel jie gali skirtis g.gif Vis manieji yra 80% vol, o tie balti kodukai skiriasi 50ml nuo 100ml ax.gif
Atsakyti
O aš šiandien kažkaip nusivyliau Drogo parduotuve. Vyras sumąstė man nupirkti kvepalus. Senokai norėjau Christina Aguilera kvepalų, tad tokius ir išsirinkau. Testerį dar paėmusi papurškiau riešą ir popierinę juostelę. Kvapas tikrai stulbinantis mano nosiai pasirodė. Pasiėmėm supakuotą dėžutė tokių pačių kvepalų, kaip ir testerio. Ir namo parėjus praplėšus pakuotę apstulbau, nes kvapas VISIŠKAI KITOKS. blink.gif Buvau gavusi mėginukų iš JAV - kvapas buvo analogiškas testerio Droge kvapui, o va buteliuke, kurį parsinešėm, net ne į tą pusę kvapas. unsure.gif Ir nebepatinka. O pirkom juk tikėdamiesi originalių... sad.gif Tai kaip gi dar atskirti, kad firminėje parduotuvėje perki originalius būtent to kvapo kvepalus, kokie turi būti?
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2009 09 16, 20:40)
O aš šiandien kažkaip nusivyliau Drogo parduotuve.

Kodėl su ta istorija atėjai čia, o neini į Drogą aiškintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 09 16, 19:15)
O kas sudarė šį sąrašą? Nė vieno Chanel nėra?

Chanel praktiskai visus kopijuoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2009 09 16, 20:40)
O aš šiandien kažkaip nusivyliau Drogo parduotuve.

bet gal parduotuvėje uostėte per trumpai.Jei iš karto nusprendėte pirkti,tai ko gero nesulaukėte nė širdies -pagrindinių natų,nė bazės.Natūralu,kad kai namie kvapas išsiskleidė,pasirodė koks yra tikrųjų.Čia aišku versija.O testeris pastovėjęs irgi gali skirtis.Greičiausiai buteliuke ir yra tie tikrieji.
Reiktų "prisimatuoti"bent kelis kartus,skirtinga nuotaika,ryte,vakare ir pan.o tada apsispręsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micek: 16 rugsėjo 2009 - 23:00
Va taip ir randasi mitai, jog testeriuose tikri kvepalai doh.gif
Atsakyti
Sveikos.
pardaviau čia vienai mamytei SM kvepalus dior J'adore: pirkti dtuty free, ant dugno lipdukas- kiekis parašytas, EDP, įspaustas juodas kodukas.
Ji man dabar rašo, kad jie neoriginalūs...
Nu susinervinau juodai. kaip taip gali būti? Pagal ką dar juos atskirti???? blink.gif
Atsakyti
O kokie jos argumentai? Kaip nustatė, kad kvepalai neoriginalūs?

Pirmą kartą girdžiu, kad duty free pirkti kvepalai būtų neoriginalūs rolleyes.gif Gal turite išsaugojusi pirkimo čekį?

Atsakyti
Ji argumentų jokių man nenurodė.... Čekiuko neturiu, nes pirkta gal pruieš tris metus, Egipto Duty... Nebežinau ir ką jau begalvot
Atsakyti
Tesiog visuotine paranoja prasidejo.As irgi apsiziurejau visus savo buteliukus ,pradejau abejoti,visus numatomus pirkimus atsaukiau laikinai.Bet as niekad neperku is fiziniu asmenu,tai jeigu krautuve mane apstume ,tai tik pati kalta.Tai vis krize ,krize,zmones bando suktis ,kaip ismano.
Atsakyti
Aš jūsų vietoje paprašyčiau, kad pateiktų argumentus rolleyes.gif

Iš ko ji sprendžia, kad kvepalai neoriginalūs? Pagrindinis rodiklis - kvapas. Toliau - pakuotė ir visos jos smulkmenos, kodai turi būti ir sutapti tiek ant pakuotės, tiek ant buteliuko. Kitas dalykas, kaip buvo laikomi kvepalai. Jeigu tris metus stovėjo ant saulės, galėjo ir pasikeisti kvapas smile.gif
Atsakyti
jau daug metų esu SM narė, grąžinsiu pinigėlius ir nesivelsiu į jokius ginčus. Nes čia ne kartą esu stebėjusi atvejus, kaip karai vyksta dėl teisybės...
man svarbiausia geras vardas, o jei mane pačią kažkada apgavo - mano problema
Atsakyti