Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

Ka as galeciau pakomentuoti duotuoju klausimu.
Rochas Aquawoman kuri laika buvo nebegaminami, juos labai sunku buvo gauti, tik likucius kazkur sumedzioti. Bet dabar jie vel atsirado. As turiu itarima, kad ju gamyba atnaujino. Pagal itariamu kvepalu nuotrauka as pasakyciau, kad jie pagaminti 2008 metu 128 ar kokia ten diena (nebepamenu skaiciaus). Kaip zinia, gamintojai linke atnaujinti kvapo formules, jie tai vadina sumoderninimu, bet is tikruju nebegauna identisku zaliavu ir kazkuo jas keicia. Ir tas alkoholio procentas 80 vietoj 79, manau, esmes nesudaro.
Bet as tikrai nesu eksperte padirbtuose kvepaluose. padirbinejimu mastai man siauba.
Atsakyti
Tai gal tada ir pinigus nereikia grąžinti, nes kvepalai tai tikrai originalus bigsmile.gif
Atsakyti
daniele, greiciausiai as neatidziai perskaiciau tema, bet kur tuos kvepalus pirkote?
A, pati jau suradau, kad is oda. Tai tada nelabai suprantu, kodel tuos pinigus grazina daniele, o ne oda tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 16 rugsėjo 2009 - 14:52
oda cia ne prie ko, cia mano kvepalai, as jos pardaviau Milganai
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2009 09 16, 16:15)

Perskaiciau viska apie AW, tik nesupratau, o is kur, ar is ko Daniele gavo kvepalus?
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2009 09 16, 16:15)

tada atsiprasau, tiesiog temoj ta rase Ingakalnis. Tai tikrai butu idomu, kur jus isigyjote kvepalus mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau, cia grynai Danieles reikalas is kur ji gauna kvepalus, jeigu ji noretu tai paviesinti, senai temoje parasytu.
Atsakyti
Jūs jau nesupykit, bet gal tokius dalykus aiškinkitės per až. Nežinia kiek puslapių tą patį per tą patį.
Arba eikit į Juodąjį sąrašą ir ten tęskite-kas ką kodėl ir kaip apgavo/neapgavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 16 rugsėjo 2009 - 15:41
QUOTE(MilGana @ 2009 09 16, 16:38)
Manau, cia grynai Danieles reikalas is kur ji gauna kvepalus, jeigu ji noretu tai paviesinti, senai temoje parasytu.

Klausiu todel, nes ji pardavinedama kvepalus, juos pardavinejo kaip originalius. g.gif
Atsakyti
g.gif visada sakau kur kokie yra, kur originalus, kur neoriginalus, paziurekit skelbimus smile.gif sorry uz offtopick 4u.gif
Atsakyti
Populiariausios ebay puslapy pardavinejamos "padielkos":

Jean Paul Gaultier Le Male and Fleur du Male

Issey Miyake L'eau D'Issey

Armani Acqua di Gio

Armani Black Code (also known as Armani Code)

Creed Silver Mountain Water

Creed Green Irish Tweed

Creed Millesime Imperial

Sean John Unforgiveable

Christian Dior J'adore

Dolce and Gabbana Light Blue

Ralph Lauren Romance

Vera Wang Princess

Saugokites!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hash: 16 rugsėjo 2009 - 18:13
O kas sudarė šį sąrašą? Nė vieno Chanel nėra?
Atsakyti