Nors jau ir po laiko, bet prisidėsiu prie šios diskusijos.
prieš kažkiek laiko (prieš metus gal) pirkau iš Danielės Clinique "Happy". Dar nebuvo pinigai įkritę į jos sąskaitą, o aš jau gavau kvepalus- greičiausiai, kad savaitgalis buvo. Dėžutė, buteliukas ok, jokių pretenzijų, patrinta dėžutė, tiesa, bet nieko tokio. Bet esmė tame, kad kvapas tikrai buvo ne toks, tiksliau priminė tikrąjį "Happy", tačiau buvo karstelėjęs, lyg būtų sugedę eteriniai aliejai jame. Mes su Daniele gražiai sutarėm,kad aš pinigų nepervesiu, o kvepalus gražinsiu jai ir sumokėsiu už siuntimą, nes manęs netenkino kvapo kokybė.
Kadangi, kažkada seniai seniai, kai dar buvau jauna ir žiopla (dabar tiktai graži likau
![lotuliukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/lotuliukas.gif)
), laikiau vienus kvepalus spintelėje, kuri stovėjo ant saulės. Ir po kurio laiko nutiko tas pats- kvapas apkarto, sugedo nuo neteisingo laikymo. Todėl spėju, kad galimas daiktas, su šiuo Rochas kvepalu irgi nutiko tas pats- arba pirmoji jų savininkė šioje grandinėje laikė neteisingai, arba pati dar iš kažko pirko jau pagędusius. Rochas firma nėra tokia garsi ir labai perkama kaip pvz. Chanel, kad apsimokėtų ją padirbinėti, juolab, kad ir kaina nėra itin aukšta kaip pvz. Chanel ar Dior, todėl spėju, kad kvepalai paprasčiausiai sugedę nuo neteisingo laikymo.
labai gerbiu visas, kad gražiai išsiaiškinot viską tarpusavyje be didelių ginčų ir akių draskymo