Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

zinoma, parasiau lygiai tai ka maciau.

smile.gif

dabar jau galiu pasakyti apie kvapo laikymasi. Papurksiau saviskius ir tuos kvepalus apie kuriuos eina kalba ant rankos vienu metu, apie 17.40

dabar 19.07

vieta pakvepinta mano kvepalais kvepia akivaizdziai stipriau nei vieta pakvepinta to 100 ml buteliuko kvepalais.

Kvapas skiriasi. 100 ml buteliuko labiau salstelejes ir po truputi eina i pabaiga.

Maniskiu - gaivesnis ir kiek stipresnis.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 15 rugsėjo 2009 - 18:10
Reziume?
Atsakyti
Stai Lisik pirmas atsakymas:

Sveikute

buvau susitikus su Sandra.

Palyginau kvepalu kvapa su savisiais. Kvapas yra panasus, bet aiskiai jauciasi skirtumas. Nzn ar cia nuo stovejimo ar dar nuo kazko. Nzn kiek jie buvo pas ankstesne seimininke priesh patekdami pas tave.

Dezute ir buteliukas 100% originalus. Nesimato jokiu padirbimo pozymiu.

Vienintelis svarbus BET: skiriasi uzrasas ant lipduko ir ant dezutes.

Ant lipduko 79% vol ir 3.3 oz Ant dezutes 80% vol. ir 3.4 oz.

Sandra teigia (ko gero ji teisi) kad uzrasai ant buteliuko ir ant paties dezutes turi atitikt. Zinoma jei tai ta pati dezute. Bet ji sako, kad ta pati. Sito as zinoma patikrint negalejau.

Dar toks dalykas: purkstukas nevisai priglunda prie buteliuko. Yra tarpelis. Toks jausmas kad ji buvo bandoma nuimti arba jis buvo nuimtas. Sito irgi nezinau. Bet mano turimu kvepalu ideliai priglunda.

Jei parasysi savo maila atsiusiu kelias mano darytas nuotraukas.

tai tiek  nzn ka jus nuspresite....

keistas atvejas. Negaleciau 100% teigti kad padirbti ar tikti.

Sandra dar sake, kad jie labai greitai garuoja palyginus su originalu. Sito dar nepastebejau, nes ka tik papurskiau. Veliau parasysiu kaip jie laikesi.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 09 15, 19:13)

sunku pasakyti.

Ipakavimas ir buteliukas labai kokybiski. Atrodo tikrai kaip originalus.

Keliantys itarima dalykai - uzrasu ant buteliuko ir ant dezutes neatitikimas ir kiek kitoks kvapas.

itariu, kad kvapas galejo pasikeist nuo laikymo... arba nuo buteliuko nesandarumo, galbut net priesh patenkant pas MilGana ir Daniele....

antras variantas - padirbti. Bet nesu tikra... Nezinau unsure.gif
Papildyta:
Is tikruju butu sudetinga taip kokybiskai padirbti buteliuka su visom smulkiausiom detalem. Todel net nzn ka galvot.

Del kvapo jau parasiau auksciau ax.gif
Papildyta:
Beje, dezutes vidaus ir isores atspalvis, raidziu dydis ir vieta ir t.t. identiski originalui.

Bet va tas lipdukas ir kvapas.... na tikrai keista....
Atsakyti
na, jau tas 79, ir 3.3 negerai atrodo, o jei dar kvapas netoks, tai ką čia dar besigilinti cool.gif sakyčiau, deja...
Atsakyti
Daniele jau parase Saandrai, kad grazins jai sumoketus pinigus. Pretenziju Danielei neturiu 4u.gif , Saandros noriu atsiprasyti uz sugaista laika ir sugadinta nuotaika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2009 09 15, 18:49)
Daniele jau parase Saandrai, kad grazins jai sumoketus pinigus. Pretenziju Danielei neturiu  4u.gif  , Saandros noriu atsiprasyti uz sugaista laika ir sugadinta nuotaika  4u.gif

Situacija nemaloni, bet džiugina tai, kad yra žmonių, mokančių civilizuotai ir kultūringai išsispręsti problemas.
Atsakyti
Nors jau ir po laiko, bet prisidėsiu prie šios diskusijos.

prieš kažkiek laiko (prieš metus gal) pirkau iš Danielės Clinique "Happy". Dar nebuvo pinigai įkritę į jos sąskaitą, o aš jau gavau kvepalus- greičiausiai, kad savaitgalis buvo. Dėžutė, buteliukas ok, jokių pretenzijų, patrinta dėžutė, tiesa, bet nieko tokio. Bet esmė tame, kad kvapas tikrai buvo ne toks, tiksliau priminė tikrąjį "Happy", tačiau buvo karstelėjęs, lyg būtų sugedę eteriniai aliejai jame. Mes su Daniele gražiai sutarėm,kad aš pinigų nepervesiu, o kvepalus gražinsiu jai ir sumokėsiu už siuntimą, nes manęs netenkino kvapo kokybė.

Kadangi, kažkada seniai seniai, kai dar buvau jauna ir žiopla (dabar tiktai graži likau lotuliukas.gif ), laikiau vienus kvepalus spintelėje, kuri stovėjo ant saulės. Ir po kurio laiko nutiko tas pats- kvapas apkarto, sugedo nuo neteisingo laikymo. Todėl spėju, kad galimas daiktas, su šiuo Rochas kvepalu irgi nutiko tas pats- arba pirmoji jų savininkė šioje grandinėje laikė neteisingai, arba pati dar iš kažko pirko jau pagędusius. Rochas firma nėra tokia garsi ir labai perkama kaip pvz. Chanel, kad apsimokėtų ją padirbinėti, juolab, kad ir kaina nėra itin aukšta kaip pvz. Chanel ar Dior, todėl spėju, kad kvepalai paprasčiausiai sugedę nuo neteisingo laikymo.

labai gerbiu visas, kad gražiai išsiaiškinot viską tarpusavyje be didelių ginčų ir akių draskymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervela: 15 rugsėjo 2009 - 19:04
Malonu, kad tikriausiai isspresime sia nemalonia situacija, Daniele pazadejo grazinti pinigus. Aciu MilGanai ir Lisik uz pagalba ir sugaista laika smile.gif
Atsakyti
O man vistiek idomiausia ta dalis del 79% ir 3.3 oz. g.gif Kiek susiduriau, tai buna ir 3.3 ir 3.4 ivardinti 100ml, bet konkretaus gamintojo konkretus kvepalai visada tik vienu budu buna uzrasomi - arba 3.3 oz. 100ml, arba 3.4oz 100ml (arba gal kitu metu leidimo kitaip perrase). Nors dabar paieskojau per google, tai ir taip, ir taio siuos kvepaliukus randa....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 16 rugsėjo 2009 - 02:15
Konkreciai del AW Internete nieko neradau, bet vat Byzance by Rochas 100ml buna ir 3.3oz ir 3.4oz.
Atsakyti
QUOTE(Saandra @ 2009 09 15, 21:00)
Malonu, kad tikriausiai isspresime sia nemalonia situacija, Daniele pazadejo grazinti pinigus. Aciu MilGanai ir Lisik uz pagalba ir sugaista laika  smile.gif

Tiesiog, kai kitą kartą persigalvosite turėti įsigytus kvepalus, rašykite tiesiai šviesiai, kad nei pirkėjas nei pardavėjas negaišytų laiką biggrin.gif
Atsakyti