Užkniso šita pati kvailiausia diskusija apie "gamybinius šlangučių ypatumus"
Štai jums stambiu planu trys HERMES kvapai iš Hermessence kolekcijos, pirkti vienam ir tam pačiam Hermes butike (ne pas tetą janę iš po skverno, ne internete, o tikrame originaliame šveicariškame Hermes butike). Akivaizdu, kad visos trys šlangutės yra skirtingo ilgio ir išlinkimo:
Manau, kad gana kelti kvailas sąmokslo teorijas vien dėl noro pasiginčyti ar pasirodyti eteryje.
MylimukeA , dziaugiuosi jog pavyko susitarti.
QUOTE(ievakajus @ 2008 11 04, 12:20)
MylimukeA , dziaugiuosi jog pavyko susitarti.
Kitaip ir negalėjo būti Man tik nelabai patinka toks kėlimasis į viešumą, kai tikrai nesi įsitikinęs savo žodžių tikrumu. Na, bet viskas jau išspręsta
tai i viesuma tai dar ne taip baisu, bet vat varda ir pavarde rasyti, neissiaiskinus su pardaveja, tikrai negrazu
QUOTE(Nainai @ 2008 11 04, 12:56)
tai i viesuma tai dar ne taip baisu, bet vat varda ir pavarde rasyti, neissiaiskinus su pardaveja, tikrai negrazu
Tai ir norėjau pasakyt. Skelbimas tikrai yra, tik paieškot reikėjo senesnėje temoje.
QUOTE(Smauglius @ 2008 11 04, 14:11)
[b]Štai jums stambiu planu trys HERMES kvapai
eeech, kaip tyčia nesimato foto
QUOTE(Gervela @ 2008 11 04, 16:27)
eeech, kaip tyčia nesimato foto
Ramiau, ponyčka, per stiklą neužsiuodžia
QUOTE(straige @ 2008 11 04, 17:30)
Ramiau, ponyčka, per stiklą neužsiuodžia
o mane ne kvapas, o šlangutės domina kaip ten dainavo: žiūriu pro langą, apsimetęs šlanga
QUOTE(Gervela @ 2008 11 04, 16:34)
o mane ne kvapas, o šlangutės domina kaip ten dainavo: žiūriu pro langą, apsimetęs šlanga
Ale, tamstą, mokyk ir mokyk. Kaip tu nesupranti, kad fotikai iškraipo vaizdą, o tuo pačiu susikreivina ir šlangelės.
QUOTE(Margot @ 2008 11 04, 15:22)
Tai kuo gi pasibaige si istorija? Ka pirkeja su pardaveja issiaiskino? Kad fufelis, ar kad originalas ten buvo?
Baigėsi tuo, kad aš susigrąžinu savo originalius kvepalus (galvojau galvojau ir supratau, kad čia absurdas kažkoks - jie negali būti fuflo, nes aš pirkau juos Selfridges parduotuvėje Londone). Ir šiaip man truputį juokingi argumentai - iš pradžių šlangelė, po to dar ir spiritu kvepia (aš pati sunaudojus daugiau nei pusė buvau, man tikru allure kvepėjo) Nepatiko tai nepatiko
Tai išeina, kad tie visi 6 punktai, kuriuos čia išvardino pirkėja, iš piršto laužti? Na va, pasirodo, reikia saugotis ir nepatyrusių (o gal nesąžiningų?) pirkėjų, kad nebūtum apkaltintas nebūtais dalykais
Būt įdomu pamatyt foto flakono, kad palyginti šituos punktus:
"5. Geriau isiziurejus buteliukas ne toks kokybiskas, kai kur matosi stiklo liejimo "patiokai" lotuliukas.gif , nezinau kaip cia issireiksti ir ant dugno uzrasyta nesimetriskai , nuo vieno galo labiau atitraukta, negu nuo kito
6. Na ir ant testerio buvo po zodziu Allure CHANEL uzrasyta, pardaveja teige, jog ant buteliuko turi taip pat buti zodis chanel, nors kitur internete niekur neradau tokio uzraso "
Būt įdomu pamatyt foto flakono, kad palyginti šituos punktus:
"5. Geriau isiziurejus buteliukas ne toks kokybiskas, kai kur matosi stiklo liejimo "patiokai" lotuliukas.gif , nezinau kaip cia issireiksti ir ant dugno uzrasyta nesimetriskai , nuo vieno galo labiau atitraukta, negu nuo kito
6. Na ir ant testerio buvo po zodziu Allure CHANEL uzrasyta, pardaveja teige, jog ant buteliuko turi taip pat buti zodis chanel, nors kitur internete niekur neradau tokio uzraso "