Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

kai gavau kvepalus, man nepatiko ju kvapas, kadangi kaip jau buvau minejus siuos kvepalus naudoju seniai. apziurejus geriau, itarima sukele ant buteliuko dugno esantys uzrasai, kurie nesutampa su ant dezutes esanciais uzrasais, bei kitais mano turimais buteliukais. gal sie kvepalai ir geri, bet as pirkau tikedamasi, kad jie bus tokie, kokius as naudoju visuomet, o taip tikrai nera..
Atsakyti
saandra, perkant kvepalus reik turet omenyje kad imat naudotus, vadinas jie tikrai nuo ilgo stovejimo gali but siek tiek pakeite kvapa. Po ranka neturiu siu kvepalu, bet ziurit atrodytu milganos gal greiciau kitas leidimas ir tiek.
del proc nieko nzn, negaliu pakomentuoti.
Milgana pirkai is odos, pakalusk jos kur ji juos pirko, nors pati esu ne vienus is jos pirkusi ne originaliu nei kart nebuvo.

ir jei jau grazinti pinigus tai 100proc isiaiskinus kad tikrai te fake, siaip kvapas ne toks, nepatiko ir t.t. man skamba juokingai tikrai...
as senaiu irgi pirkau nepamenu is kurios centifolijos gal, guerlaina nu ne toks kvapas l'instant nei kad atomike testuotas bet man dar labiau patiko jos, nors irgi va norint, galima buvo pries pusantru ar du metus klaust ka daryt, kvapas kazkoks ne toks, gal paruges...
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 09 15, 12:47)
1. Milgana pirkai is odos, pakalusk jos kur ji  juos pirko, nors pati esu ne vienus is jos pirkusi  ne originaliu nei kart nebuvo.
2.ir jei jau  grazinti pinigus tai    100proc isiaiskinus kad tikrai te fake, siaip  kvapas ne toks, nepatiko ir t.t. man  skamba juokingai tikrai...
as senaiu irgi  pirkau  nepamenu is kurios  centifolijos gal, guerlaina nu ne toks kvapas  l'instant  nei kad atomike testuotas bet  man  dar labiau patiko jos,  nors irgi va norint, galima buvo pries pusantru ar  du metus klaust ka daryt, kvapas kazkoks ne toks, gal paruges...

1. Ingakalni, as pirkau is Daniele's, ji duoda 100%, kad kvepalai originalus. Pas mane sie kvepalai buvo nuo liepos 2 dienos. Nemanau, kad per toki trumpa laika jie galetu parugti.
2. Grazinsiu pinigus tuo atveju, jei paaiskes, kad kvepalai padirbti.

Mergaites, gal kaip nors galima oficialiame Rochas saite patikrinti kvepalu originaluma pagal koda?
Papildyta:
Saandra, as suprantu, kad jus norejote pirmais tet-a-tet viska issiaiskinti. Bet gi as jus cia pakvieciau, nes nesu aferiste, nesiruosiau jusu apgaudineti, neturiu ko slepti, ir, jei kvepalai padirbti, as irgi, kaip i jus, nukentejusi puse. Todel pati noriu viska issiaiskinti.
Atsakyti
as suprantu, kad kvepalai nuo laiko keicia kvapa... kad ir kaip tai kam atrodytu, bet as tik pasakiau, kad man jie kitokie ir ne siek tiek pakeite kvapa...
del nesutapimu as pati pasidomesiu ar taip gali buti
del kvepalu, as jums juos issiusiu atgal..
Atsakyti
QUOTE(Saandra @ 2009 09 15, 13:52)
del kvepalu, as jums juos issiusiu atgal..

Saandra, neskubekit siusti atgal. Gal as su kuo nors susitarsiu, kad su jumis susitiktu patikrinti, ar tikrai skiriasi kvepalu kvapas.
Atsakyti
tai saandra siusk tuos kvepalus atgal, as milganos vietoj ju neiciau i pasta paimti ir tau atgal jie butu razinti, nes kol nepaaiskes kad jie fake tikrai nemanau kad logiska butu kvepalus grazinti, galu gale is kur zinot kad jus nepakisat fake ir jos nenorit atgal issiusti o pinigus susigrazinti.
Atsakyti
Pala, man panasu cia jau i vaiku darzeli. Aj netas kvapas tai siunciu atgal blink.gif Ok. siusk jai nori, bet MilGanos vietoje as nesiusciau atgal pinigu, tu irodik kad kvepalai padirbti tada kitas reikalas, tavo netokskvapas tikrai brungioji neuztenka. Cia tokios pat taisykles kaip ir visur, irodai kad preke sugadinta - grazini pardavejui.
Atsakyti
Mergaites, gal kaip nors galima oficialiame Rochas saite patikrinti kvepalu originaluma pagal koda?

Jezau, Jezau, mergaites, kaip as su jumis sutinku. As is visu jegu bandau issiaiskinti ar kvepalai originalus, ar ne. Kiek nuotrauku ikeliau, ruosiuosi tikrinti koda Rochas saite.
Dar syki pkartosiu, jeigu kvepalai bus fake, viesai atsiprasysiu pirkejos, grazinsiu jai sumoketus pinigus ir toliau aiskinsios su savo pardaveja.
Papildyta:
Lisik, ar kitos mergaites (kas turi siuos kvepalus), gal kuri galetumet susitikti su Saandra ir pagaliau issiaiskinti: ar tas kavaps, ar ne tas???

Jei kada Klaipedoje jums reikes pagalbos, mielai padeciau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 15 rugsėjo 2009 - 13:04
QUOTE(MilGana @ 2009 09 15, 14:07)

Jezau, Jezau, mergaites, kaip as su jumis sutinku. As is visu jegu bandau issiaiskinti ar kvepalai originalus, ar ne. Kiek nuotrauku ikeliau, ruosiuosi tikrinti koda Rochas saite.
Dar syki pkartosiu, jeigu kvepalai bus fake, viesai atsiprasysiu pirkejos, grazinsiu jai sumoketus pinigus ir toliau aiskinsios su savo pardaveja.
Papildyta:
Lisik, ar kitos mergaites (kas turi siuos kvepalus), gal kuri galetumet susitikti su Saandra ir pagaliau issiaiskinti: ar tas kavaps, ar ne tas???

Jei kada Klaipedoje jums reikes pagalbos, mielai padeciau.  4u.gif

ant mano kvepalu dugno uzrasyta taip:

EAU DE TOILETTE
VAPORISATEUR NATURAL SPRAY
50 ml - 1.7 fl.oz. 80% VOL.
ROCHAS PARIS
MADE IN FRANCE

ir kodas 0212 baltais skaiciais.

As galiu susitikt, jei Sandra nores. Ji gali parasyt man i AZ.

Atsakyti
Turiu 50 ml šitų kvepalų, gaila, negaliu įkelti foto, bet jie originalūs, kamštukas sunkus metalinis. Ant dugno taip parašyta:
EAU DE TOILETTE
VAPORISATEUR NATURAL SPRAEY
50 ml 1.7 fl. oz - 80%VOL
ROCHAS-PARIS
MADE IN FRANCE

ir kodas E0113

P.S oi, abi tą patį parašėm hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salduke: 15 rugsėjo 2009 - 13:30
ziuriu, salduke, pas mus skiriasi tik bruksniu padejimo vieta ir kodas. Kodas tai gal pagaminimo vieta ar data...

bet siaip viskas sutampa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 15 rugsėjo 2009 - 13:29
dabar idomu pasidare gal tas 79proc vol 100ml ir 80 proc viskas ok? nes del kvapo tai manau issiaiskinsim susitike ( na lisik susitiks ir t.t.)

bet del tu proc ka saandra raso krito i aki, buna juk raso 1,6 oz 50ml ir kitas 1,7oz 50ml tai ir cia galima kibti tada - na bet tai nevisai i tema nepamenu pvz bet tikrai esu macius
Atsakyti