Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

QUOTE(burbanti @ 2009 09 03, 15:45)
O kur tos laboratorijos randasi ?

Randasi tik grybai po lietaus. O tave konkrečiai kažkokių namų laboratorija domina? Jos adreso reikia?
Atsakyti
Atrodo, kad pats metas atvėsti ir pailsėti, o sugrįžti į šią temą tik tada, kai iš tiesų rūpės pabendrauti į temą - "Kvepalai: originalūs ar padirbti".

Jei reiktų dabar skirti asmeninius įspėjimus už čia užfiksuotus forumo taisyklių pažeidimus, tuomet juos gautų ne tik burbanti , bet ir didžioji dauguma pastaruoju metu čia rašiusių dalyvių.

! 
Forumo taisyklių priminimas:

Nekreipkite dėmesio į provokotarius. Neerzinkite jų ir neatsakykite jiems tuo pačiu, net jei manote, kad jus įžeidė - dėmesio stoka savaime slopina audringą diskusiją.

Forume draudžiama vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, rašyti grubaus tono žinutes. Net jei buvo ginčytasi, net jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti.

Ačiū, kad laikotės taisyklių!
Atsakyti
gal kuri nors esat pirke is sios parduotuves?
http://www.cheapsmells.com/index.php

ar orginalus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglys: 05 rugsėjo 2009 - 17:07
Mergaites, padekit atskirti , man tai vien dezute antroje foto skiriasi.Man atrodo lyg neoriginalus. smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(n.gaga @ 2009 09 07, 20:40)
Mergaites, padekit atskirti , man tai vien dezute antroje foto skiriasi.Man atrodo lyg neoriginalus. smile.gif

Visu pirma tai skiriasi tuo, kad viename prancuziskas uzrasas, kitame angliskas. O siaip gal leidimo metai ar kiekis skiriasi (pirmakart jie 1988m. isleisti, tai pakuote tikrai pakitus per laika)? Arba pats kvapas kitas (t.y. tas pats Farenheit, bet pvz light ir pan) - nors del sito tikrai butu paildomas uzrasas? Paieskojau internete, tai radau pardavime patikimuose puslapiuose tokiu kaip abejose foto dezuciu.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 09 08, 03:09)
Visu pirma tai skiriasi tuo, kad viename prancuziskas uzrasas, kitame angliskas. O siaip gal leidimo metai ar kiekis skiriasi (pirmakart jie 1988m. isleisti, tai pakuote tikrai pakitus per laika)? Arba pats kvapas kitas (t.y. tas pats Farenheit, bet pvz light ir pan) - nors del sito tikrai butu paildomas uzrasas? Paieskojau internete, tai radau pardavime patikimuose puslapiuose tokiu kaip abejose foto dezuciu.

As lyg ir norejau pirkti, bet suabejojau, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2009 09 03, 12:01)
Aš taip truputį pavėluotai supratau - tas gamyklos administratorius ir sukuria VISUS kvepalus, ania? ax.gif Jis ir yra visų pasaulio kvepalų nosis? Vo blyn, pavydėtina profesija..... cool.gif

kazin ar tik nosis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos.
Noreciau issiaiskinti viena dalyka, todel prasau visu jusu pagalbos.
Vasara is vienos forumietes (daniele) nusipirkau Aqua Woman (by Rochas).
Praeita savaite AW pardaviau ir pirkeja parase, kad kvepalai neoriginalus:

Labas vakaras. as gavau jusu kvepalus ir labai nusivyliau, tai tikrai ne sie kvepalai. prasau grazinti pinigus ir as jums issiusiu kvepalus atgal.

as labai nustebau kad taip gali buti, tiesiog as siuos kvepalus 4 metus naudoju, kai juos papurskiau, kvapas ju ne tas, jie net nekvepia, cia arba jus juos pirkot ir jie netikri buvo arba kazkas i juos pripilta. nezinau net ka galvoti

Ar galima kaip atskirti fufla nuo originalo?
Is anksto didziulis aciu uz atsakymus.

user posted imageuser posted image

P.S. Ziauriai nemaloni situacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 14 rugsėjo 2009 - 20:10
O pirkeja tik pagal kvapa nustate kad jie neoriginalus, ar kazkas dar jai sukele itarima?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 09 14, 21:15)
O pirkeja tik pagal kvapa nustate kad jie neoriginalus, ar kazkas dar jai sukele itarima?

Taigi parase, kad "kai juos papurskiau, kvapas ju ne tas, jie net nekvepia"
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2009 09 14, 20:16)
Taigi parase, kad "kai juos papurskiau, kvapas ju ne tas, jie net nekvepia"

hmmm g.gif geras argumentas, reik atsiminti. Gal kur pravers, tai pasinaudosiu. ax.gif
Atsakyti
Pacio buteliuko nuotrauka tik viena turiu, paprasiau pirkejos, kad ji nufotkintu man buteliuko dugna.
Atsakyti