Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

Sveikos merginos 4u.gif Gal kuri nors turite Lancom Hypnose EDP 75ml juos parsiunte is Amerikos,sakykit ant dugno paciam buteliuke turi buti skaiciai ar ant lipduko?pas mane jie ant lipduko ant pacio buteliuko nieko nera,ir pagaminta raso Prancuzijojoe.
Atsakyti
O ant mano vienu kvepalu buteliuko dugno lipdukas su kodais[pirkta Belgijoj] o ant kito to paties kvapo buteliuko-lipdukas be kodu[parsiusta is JAV].Visa kita vienoda,svarbiausia kvapas vienodas,originalumas nekelia abejoniu,tai as ir nejAmu i galva,kad rauksliu neatsirastu... nail.gif
Atsakyti
kaip manot neoriginalai cia? po 25lt, kvapas kaip ir atitinka, laikosi..
bet parduotuvej ju nemaciau..
supakuoti kaip kelioniniai, viduje stiklinis purskiamas buteliukas..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2009 08 18, 12:55)
bet parduotuvej ju  nemaciau..
user posted image

ne, čia yra ne originalai - pati buvau gavus versace tokius travel mirksiukas.gif tikrai kvapas labai panašus bet deje - originalų tokių nėra šių gamintojų.
Atsakyti
user posted image

Nu man atrodo,kad kokiu cia firmu kvepalai yra,jie tikrai tokiu piestuku negamina doh.gif ,viskas buna normaliuose buteliukuose mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Ooo tokiu dar neuzmacius. O kaip buteliukai? Viduje visi vienodi? (Cia idomumo delei klausiu). Kad neoriginalai jau is kainos aisku ir tai, kad pakuotes vienodo tipo....

Del tokio kiekio, tai tikrai buna kai kuriu firmu kvepalu, tik jie dazniausiai ne purskiami, o tepami (su rutuliuku gale), bet kaina tai apie 20$-25$ ir tikrai nebuna visi vienodi vienodom kainom. Juk skirtingos firmos gamina, tai skirtingi ipakavimai, skirtingi uzrasai, kainos ir tt.

Imetu pvz:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutes,
norejau paklausti Jusu ar Nina Ricci kvepaliukai Nina (raudonas obuoliukas) 30 ml. EDT turi buti su sidabriniais lapukais ir kamsteliu, ar gali buti ir be sidabriniu lapuku ir persvieciamu kamsteliu.
Numeriukas ant buteliuko yra.
Tiesiog tinklapi http://www.nina-parfum.com/?lang=fr
pamaciau, kad ir 30 ml., ir 50 ml., 80 ml. buteliukai vienodi, su sidabriniais lapukais ir kamsteliu, o mano ne. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(martulia @ 2009 09 01, 22:52)
Sveikutes,
norejau paklausti Jusu ar Nina Ricci kvepaliukai Nina (raudonas obuoliukas) 30 ml. EDT turi buti su sidabriniais lapukais ir kamsteliu, ar gali buti ir be sidabriniu lapuku ir persvieciamu kamsteliu.
pamaciau, kad ir 30 ml., ir 50 ml., 80 ml. buteliukai vienodi, su sidabriniais lapukais ir kamsteliu, o mano ne. schmoll.gif

30 ml.yra be lapeliu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 09 01, 23:09)

supratau 4u.gif
dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 09 01, 23:09)

O mano 30ml yra su lapeliais, pirkau parduotuveje mirksiukas.gif

Turbut buvo kalbeta, tai sorry jei kartojuosi, bet padirbtu daugiausia turbut yra 100ml g.gif
O kaip po tarkim 30 ml buteliukais, ar juos padirbineja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levereti: 02 rugsėjo 2009 - 10:08
QUOTE(martulia @ 2009 09 01, 21:52)
Sveikutes,

nu gi netingėkit perversti temos, jau buvo diskutuota apie tai, berods 5-6psl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2009 09 02, 11:53)
nu gi netingėkit perversti temos, jau buvo diskutuota apie tai, berods 5-6psl smile.gif

viska radau 4u.gif , aciu mergaites smile.gif
Atsakyti