Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

Puoliau ir aš apžiūrinėti savųjų Miss Dior Cherie, tai pas mane irgi 50 ml EDP, tai užrašas yra išgraviruotas ant paties buteliuko, be jokio lipduko. Na, bet čia ne kriterijus, kaip matosi iš pateiktų pavyzdžių tikriausiai g.gif
O pas tave ant šono yra užrašas "Parfums Cristian Dior 75008 Paris - MADE IN FRANCE 50 ML - 1.7 FL.OZ"? Tokiom pilkom mažom raidytėm? Gal pagal tai būtų galima spręsti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Johanesburgo kunigaikštytė: 31 gegužės 2009 - 14:24
Uzrasas siuo atveju manau ne kriterijus vertinant originaluma - maciau parduotuveje kur atskirais buteliukais, tai buvo ant stiklo isgraviruota, o kur rinkinyje, tai su balta etikete. Abu po 50ml.
Atsakyti
cia kazkada buvo diskusija apie zalius Ninos obuoliukus - tai va, vakar oro uosto duty free (Osle) maciau, kad yra, naujiena biggrin.gif
stai tokius:
user posted image

tiesa, jie kitoki, negu tie ukrainietiski zaliukai... biggrin.gif

tiesa, jei kvepalu zinovems cia jau visai ir nebe naujiena, o seniena, tai atsiprasau biggrin.gif

aprasymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AmilkA: 31 gegužės 2009 - 23:02
QUOTE(AmilkA @ 2009 06 01, 00:00)
tiesa, jei kvepalu zinovems cia jau visai ir nebe naujiena, o seniena, tai atsiprasau  biggrin.gif

Yra ir pas mus jau kuris laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 30, 17:58)
sorry, jei praleidau, pirkai juos forume ar siunteis?  g.gif

pirkau LT internetinėje svetainėje. Girdėjau mamų atsiliepimus, kad ten tikri kvepalai...

padėkit please, pasakykit ką galvojat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 02 birželio 2009 - 15:55
Man tai visai tikri tie kvepalai atrodo. O dėl skirtingų kodų ant dėžutės ir buteliuko neturiu jokių minčių. Šiaip turėtų būti vienodi, nes nurodo pagaminio datą.
Einu pažiūrėsiu kaip ten su tais kodukais ant kitokių kvepalų.

Pažiūrėjau, niu visur vienodi kodai ant dėžutės ir buteliuko, ir testerių ir netesterių.
O ta dėžutė buvo su celofanu ar ne? Gal tiesiog pardavėjas supainiojo buteliukus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 02 birželio 2009 - 16:45
Aš irgi apžiūrėjau kitus turimus kvepalus, tai kodai visur sutampa. O šitų - ne. Nors tame kode yra tipiška Dior kodų "0" su prakirsta viršūnėle ir kodas įmuštas abiejuose beteliukuose vienodai, tik skirtingose pusėse g.gif
O su celofanu viskas buvo OK, dėžutės popierius irgi toks pats, yra reljefas.

nebežinau ką ir galvot. jei tikri kvepalai, nusipirkčiau dar ir kitų, nes labai patiko aptarnavimas ir kainos normalios. tik va kaip čia TIKRAI žinot?
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2009 06 01, 11:36)
Yra ir pas mus jau kuris laikas smile.gif

aaaaa, seniai pas mus parduotuvej buvau.... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
o gali buti padirbti testeriai, na tarkim grubesnis (kazkiek matosi kampiniai sudurimai) buteliukas?.... ir tu kodu nera jei gaminti usa. kazkaip paskaicius panika suima.... nors kvapas laikosi ne itin ilgai, apie valanda, bet slanguteje buvo burbuliukai, bet vat tie sudurimai ir kodas (is triju simboliu) perbraukus nagu nusitryne... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 09 birželio 2009 - 17:12
QUOTE(LumiLumi @ 2009 06 09, 17:58)
o gali buti padirbti testeriai, ....

O su paprastu tuo paciu kvapu negalit palygint?

Siaip testerio buteliukas neturetu skirtis nuo eilinio to kvapo buteliuko.... Buvo kazkas kazkada rase, kad padirbineja ir testerius, bet man kazkaip neitiketina. Testeriu iki siol daugkas prisibijo (lyg cia butu kiti kvepalai) ir dazniausiai nori normalaus ipakavimo. Be to, paprastai supakuotus lengviau parduot nei testerius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 10 birželio 2009 - 04:35
QUOTE(shopingas @ 2009 06 10, 04:35)
O su paprastu tuo paciu kvapu negalit palygint?

Siaip testerio buteliukas neturetu skirtis nuo eilinio to kvapo buteliuko.... Buvo kazkas kazkada rase, kad padirbineja ir testerius, bet man kazkaip neitiketina. Testeriu iki siol daugkas prisibijo (lyg cia butu kiti kvepalai) ir dazniausiai nori normalaus ipakavimo. Be to, paprastai supakuotus lengviau parduot nei testerius.

reiks ieskot sarmos, kurioj tie kvepalai yra ir pabandyt... o as kaip tik mieliau testerius perku, nes ir man atrodo, kad ju nepadirbineja, nes nera reikalo, bet tik del sito, kur dabar turiu suabejojau, nors gal ir be reikalo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 05 31, 13:47)
matai  sunku pagal dezutes uzklijavima o is kur pirkai? man taip yra buve kai megrinapardavinejo  tai  pati buvo isemusi ir pauosciusi tada  suklijavo irgi ne idealaii bet kvapas itarimu nekelia o dior lengva atpazinti kaip ir kitus dauguma jei naudoji  daznai  vos po keliu min  ant rieso  mirksiukas.gif
jei itarimu nera ai gal neverta nerimauti o is ko pirkai?

Dovana čia... blush2.gif Tai kažkaip nesinori žmogaus klausti, ar tu čia man fuflo netyčia nepadovanojai... biggrin.gif
Kvapas tas, tad, jaučiu, baigiu čia kelt bangas ir mėgausiuosi... wub.gif

QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2009 05 31, 15:23)
Puoliau ir aš apžiūrinėti savųjų Miss Dior Cherie, tai pas mane irgi 50 ml EDP, tai užrašas yra išgraviruotas ant paties buteliuko, be jokio lipduko. Na, bet čia ne kriterijus, kaip matosi iš pateiktų pavyzdžių  tikriausiai  g.gif
O pas tave ant šono yra užrašas "Parfums Cristian Dior 75008 Paris - MADE IN FRANCE 50 ML - 1.7 FL.OZ"? Tokiom pilkom mažom raidytėm? Gal pagal tai būtų galima spręsti  g.gif

Pas mane tas užrašas yra ant to baltojo lipduko kitos pusės, pro buteliuko užpakaline "sienelę" puikiai matos bigsmile.gif
Atsakyti