Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 04 24, 12:07)
merginos kurios turi Calvin klein Euphoria noriu tik pasitikslinti.... sakykite lipdukas buna tik ant buteliuko dugno ten su visais kodulais ir t.t. daugiau ant buteliuko niekur lipduku nebuna....  smile.gif

as turiu euphoria blossom tai irgi tik ant dugno smile.gif
Atsakyti
as turiu Calvin Klein Euphoria, tai akivaizdziai matos,kad padiele biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos:)
antra karta nusipirkau is SM forumo Britney Spears kvepaliukus,ir man skiriasi jie tai tikiuosi kad apsviesit kurie neorginalus:)
Pirmuju nuotrauka:
user posted image
Raso, kad pagaminti U.S.A
Antrieji :
user posted image
Sie pagaminti France ir ant ju jau yra juodai isspauzdintas kodas kazkoks
Man itarima sukele dezute:
user posted image
user posted image
user posted image
Nors kvapas tai nesiskiria wink.gif
Atsakyti
Sveikutės,draugė gavo dovanų,parvežė iš Anglijos,Calvin klein kvepaliukus,kvapas super,laikosi ilgai,buvo smalsu kiek kainuoja,tai abi "sulindusios" į kompiuterį,jų ieškojome internete pagal pavadinimą lotuliukas.gif Bet tokiu pavadinimu,tarp Calvin klein kvepaliukų neradome,net keista g.gif O pavadinimas "OK4U2" Calvin klein parašyta tik ant dėžutės buvo,kurią draugė jau išmetė doh.gif o bonkutė 75 ml. ,tokia neišvaizdi,ant jos visos užsimauna toks plastikinis,tipo kamštelis ir ant jo yra pavadinimas,daugiau niekur jokio užrašo g.gif gal kas esate tokius turėję,ar matę,o gal čia tiesiog uždovanojo padielkę,aišku dovanotam arkliui į dantis nežiūrima,bet šiaip smalsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivavit @ 2009 04 27, 17:59)
Sveikutės,draugė gavo dovanų,parvežė iš Anglijos,Calvin klein kvepaliukus,kvapas super,laikosi ilgai,buvo smalsu kiek kainuoja,tai abi "sulindusios" į kompiuterį,jų ieškojome internete pagal pavadinimą  lotuliukas.gif Bet tokiu pavadinimu,tarp Calvin klein kvepaliukų neradome,net keista  g.gif  O pavadinimas "OK4U2" Calvin klein parašyta tik ant dėžutės buvo,kurią draugė jau išmetė  doh.gif  o bonkutė 75 ml. ,tokia neišvaizdi,ant jos visos užsimauna toks plastikinis,tipo kamštelis ir ant jo yra pavadinimas,daugiau niekur jokio užrašo  g.gif  gal kas esate tokius turėję,ar matę,o gal čia tiesiog uždovanojo padielkę,aišku dovanotam arkliui į dantis nežiūrima,bet šiaip smalsu  biggrin.gif

tokie? g.gif
user posted image

dar gali būti rožinis ar geltonas buteliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stigma: 27 balandžio 2009 - 17:08
QUOTE(Daivavit @ 2009 04 27, 17:59)
O pavadinimas "OK4U2"

Nufotkink bigsmile.gif
Atsakyti
Man dar talpa abejonių kelia (jei manysim, kad pavadinimą klaidingai parašėt), nes bent jau LT parduotuvėse CKIN2U esu mačius tik 50ml ir 100ml, CKIN2U POP ir CKIN2U HEAT- tik 100ml
My Webpage <-- dar būna 5oz. - 150ml
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2009 04 28, 00:08)
Man dar talpa abejonių kelia (jei manysim, kad pavadinimą klaidingai parašėt), nes bent jau LT parduotuvėse CKIN2U esu mačius tik 50ml ir 100ml, CKIN2U POP ir CKIN2U HEAT- tik 100ml
My Webpage <-- dar būna 5oz. - 150ml

jo, ir aš tokios talpos neradau schmoll.gif tik dezodorantas yra 75ml unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~lilė~ @ 2009 04 27, 17:11)
Sveikos:)
antra karta nusipirkau is SM forumo Britney Spears kvepaliukus,ir man skiriasi jie tai tikiuosi kad apsviesit kurie neorginalus:)
Pirmuju nuotrauka:

nezinau, ar pagal tai galutinai galima spresti padielka ar ne - bet orginalus lygtai made in usa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2009 04 25, 11:20)
tik ant dugno  ax.gif

testerius esu maciusi tris 100ml visi turi ir ant sono wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivavit @ 2009 04 27, 16:59)
Sveikutės,draugė gavo dovanų,parvežė iš Anglijos,Calvin klein kvepaliukus,kvapas super,laikosi ilgai,buvo smalsu kiek kainuoja,tai abi "sulindusios" į kompiuterį,jų ieškojome internete pagal pavadinimą  lotuliukas.gif Bet tokiu pavadinimu,tarp Calvin klein kvepaliukų neradome,net keista  g.gif  O pavadinimas "OK4U2" Calvin klein parašyta tik ant dėžutės buvo,kurią draugė jau išmetė  doh.gif  o bonkutė 75 ml. ,tokia neišvaizdi,ant jos visos užsimauna toks plastikinis,tipo kamštelis ir ant jo yra pavadinimas,daugiau niekur jokio užrašo  g.gif  gal kas esate tokius turėję,ar matę,o gal čia tiesiog uždovanojo padielkę,aišku dovanotam arkliui į dantis nežiūrima,bet šiaip smalsu  biggrin.gif

cia tokie?
http://www.mandee.co...amp;view=detail

cia raso kad "OK 4U2 Impression Of CK IN2U"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 01 gegužės 2009 - 13:50
as daznai pastebiu, kad i pigesnius kvepalus ziurima kaip i padielkes. pvz as perku kvepalus Beauty Base, ten yra kaip jie raso "shop for discount fragrances and cosmetics". Dar akciju metu padaro papildomai 50 % off. pirkau ten Lempicka 100ml kainavo 30 svaru, MaxMara 20 svaru, CK 100ml 20 svaru, Ghost 18 svaru ir tt. yra ir brangiu ir pigesniu, cia kaip kam. drauge dirba Sarmoj tai sulyginom : pakuotes, buteliukai, lipdukai, kvapas ir tt vienas prie vieno thumbup.gif
Atsakyti