Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

QUOTE(Tainka @ 2009 04 13, 01:01)
O gal cia ne fufliakas? g.gif

As irgi taip manau (nebent kvepalu spalva galetu kelt abejoniu, jei foto tikrai geros kokybes butu), bet turbut pati posto autore supranta, kad jie limituoti, nes pati taip rase. Tik idomu, kas kelia abejones... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 04 13, 00:01)
O gal cia ne fufliakas? g.gif  Radau kad tai 2009m. leidimo kvepalai bigsmile.gif
http://www.osmoz.com...ci/Love-by-Nina

Dar http://www.fragranti...dition-687.html

karsta.gif o as jau buvau issigandus, kad ir miniukai gali but fufliakai doh.gif o itarima sukele, turguose pardawinejami nina ricci zali "obuoliukai" rolleyes.gif
Atsakyti
drauge mano megeja miniuku prisipirkti turguose:) bet jie tikrai fuflo, nes ziauriai trumpai laiko, tik ta karta.
Atsakyti
QUOTE(Perkūnė @ 2009 04 09, 19:21)
O man užkliuvo dėžutė (na nebent nuotraukoj nelabai matosi), bet ant originalios dėžutės yra toks brūkšnys nuo viršutinio kairio kampo iki apatinio dešinio, nuo jo šešėliai krenta į abi puses, vizualiai taip atrodo. Mano padirbinio dėžutė lygi, be jokių šešėliavimų, bet ir mano buteliukas  doh.gif klausimų nekyla, įdėsiu kada nuotrauką. Vyras nupirko dovanų, labai rimta proga, truputėlį pigiau  lotuliukas.gif

Vis dar dėl tos Euforijos lotuliukas.gif žadėtos nuotraukos - dėžutė lygi, be šešėlių, ant dugno ir brūkšninis ir taškinis kodas - Made in France H185 mirksiukas.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image
Buvo ir tvarkingas dangtelis, tik vaikai nužaidė. Tikras rankų darbas thumbup.gif - metalas ant buteliuko tai su pjūkliuku tikriausiai išpjautas ir dar apipjaustytas kur per kraštus išlindo.
Tradiciškai - perkant niekas neleido atplėšti, kvepalus atvežė pažįstamų, pažįstamas iš Danijos ar Norvegijos blink.gif Tai buvo prieš gerus trejus metus, nauji kvepalai Lietuvoj ir griebė vyrelis brangiai, bet truputį pigiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perkūnė @ 2009 04 16, 11:48)
Vis dar dėl tos Euforijos lotuliukas.gif žadėtos nuotraukos - dėžutė lygi, be šešėlių, ant

tik paskaitinedavau sia temuke, sakau brukstelsiu smile.gif perkune, vyras cia uz toki darba ir brangiau turejo moket, gi ranku darbas lotuliukas.gif thumbup.gif
bet sakes, ko tik nepridaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2009 04 13, 09:35)
karsta.gif o as jau buvau issigandus, kad ir miniukai gali but fufliakai doh.gif o itarima sukele, turguose pardawinejami nina ricci zali "obuoliukai"  rolleyes.gif

Zali obuoliukai Nina Ricci tai zinoma, kad padirbti, o si miniatiura, yra pirkt ir 50 ml, isleista limituoto leidimo originalus kvepalai.
Atsakyti
QUOTE(oda @ 2009 04 18, 19:42)
Zali obuoliukai Nina Ricci tai zinoma, kad padirbti, o si miniatiura, yra pirkt ir 50 ml, isleista limituoto leidimo originalus kvepalai.

tai taip, dabar zinau kad tai nina love by nina ricci, nes tai 2009m naujiena, kadangi apie ja nieko nezinojau, tai ir suabejojau kad cia gali buti fufliakas
Atsakyti
blyn kokios nesamones, "kas pirko nenusivyle" Pirko kolege, nusivyle, ir dar kaip nusivyle, tuoleta dabar kvepina su tuo s....
Atsakyti
QUOTE(rasiuxx88 @ 2009 04 19, 10:51)
Sveiki, platinu fm group kvepalus, kurie prekyboje atitinka orginalius versaci, chanel, armani ir kt.. tik ne firminiuose buteliukuose. Klasikiniu kaina 38lt, prabangiu 60lt. Gal kas norit uzsisakyt? Detalesne info 860518257 P.S kas pirko nenusivyle smile.gif  Kaunas

QUOTE(Nainai @ 2009 04 20, 12:53)
blyn kokios nesamones, "kas pirko nenusivyle" Pirko kolege, nusivyle, ir dar kaip nusivyle, tuoleta dabar kvepina su tuo s....

As nepirkau ir nepirksiu, nes vien paskaicius kas do per sss... jau nusivylus esu lotuliukas.gif
Niekam nerekomenduoju tongue.gif
Atsakyti
merginos kurios turi Calvin klein Euphoria noriu tik pasitikslinti.... sakykite lipdukas buna tik ant buteliuko dugno ten su visais kodulais ir t.t. daugiau ant buteliuko niekur lipduku nebuna.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 04 24, 13:07)
merginos kurios turi Calvin klein Euphoria noriu tik pasitikslinti.... sakykite lipdukas buna tik ant buteliuko dugno ten su visais kodulais ir t.t. daugiau ant buteliuko niekur lipduku nebuna....  smile.gif

ant testerio yra ir ant sono lipni juosteleten aprasymai ir uzrsasas not for sale ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 04 24, 13:07)
merginos kurios turi Calvin klein Euphoria noriu tik pasitikslinti.... sakykite lipdukas buna tik ant buteliuko dugno ten su visais kodulais ir t.t. daugiau ant buteliuko niekur lipduku nebuna....  smile.gif

tik ant dugno ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stigma: 25 balandžio 2009 - 10:20