Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

QUOTE(shineT @ 2009 04 08, 11:50)
merginos, jusu nuomone, kur galima isigyt originaliu kvepalu, nepadirbtu, nepilstytu? nes abejones ima del kosmadoje, kristianoje, parfumexpress prekiaujamu  g.gif  kokia nuomone apie siu parduotuviu kvepalus?  rolleyes.gif

g.gif tada belieka tik pačiai išsivirti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 04 08, 11:50)
merginos, jusu nuomone, kur galima isigyt originaliu kvepalu, nepadirbtu, nepilstytu? nes abejones ima del kosmadoje, kristianoje, parfumexpress prekiaujamu  g.gif  kokia nuomone apie siu parduotuviu kvepalus?  rolleyes.gif

kodel manai kad kristianoje, sarmose ir t.t. neoriginalus??

Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 04 08, 15:55)
kodel manai kad kristianoje, sarmose ir t.t. neoriginalus??

cia pasvarstymai mano tokie tik, nes manau uzsieni kokybiskesni, tai idomu is kur i lt parkeliauja jie. rolleyes.gif
Atsakyti
zinai cia seniau buvo jau is diskutuota kad negali buti taip kad sarmos ar kristianos pardavinetu neoriginalius kvepalus. negali to buti.
as lyginusi esu chanel ir jav parsisiustus ir chanel is douglas tikrai kvapai vienas prie vieno
Atsakyti
dekavoju, apraminot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2009 04 08, 13:13)
g.gif tada belieka tik pačiai išsivirti blush2.gif

lotuliukas.gif
nemanau kad issivirtume geresnius nei eiliniai fufeliai doh.gif
Nera geresnio varianto kaip pirkti parduotuveje (sarma, kristiana, parfumexpress, duty free, douglas), jei tik pinigine leidzia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 03 24, 18:37)
Pagaliau prisiruosiau ikelti kelias nuotraukytes...Nezinau, neina graziai nufotkinti, atleiskite uz kokybe... doh.gif

user posted image
user posted image

O man užkliuvo dėžutė (na nebent nuotraukoj nelabai matosi), bet ant originalios dėžutės yra toks brūkšnys nuo viršutinio kairio kampo iki apatinio dešinio, nuo jo šešėliai krenta į abi puses, vizualiai taip atrodo. Mano padirbinio dėžutė lygi, be jokių šešėliavimų, bet ir mano buteliukas doh.gif klausimų nekyla, įdėsiu kada nuotrauką. Vyras nupirko dovanų, labai rimta proga, truputėlį pigiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perkūnė: 09 balandžio 2009 - 18:21
wisa laika naiviai tikejau, kad miniuku nebuna fufliaku, bet pasirodo klydau g.gif
ebay.co.uk radau stai si miniuka limited edition:
user posted image
nina ricci mini mastau.gif
Atsakyti
Man kosmetologė sakė, kad Kristi Anoje iš perpilstytojų ima kvepalus, o Sarmoje - iš "tikrųjų" šalių. Nežinau, tikėti ar ne
Atsakyti
QUOTE(_saule @ 2009 04 13, 00:01)
Man kosmetologė sakė, kad Kristi Anoje iš perpilstytojų ima kvepalus, o Sarmoje - iš "tikrųjų" šalių. Nežinau, tikėti ar ne

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2009 04 12, 23:44)
wisa laika naiviai tikejau, kad miniuku nebuna fufliaku, bet pasirodo klydau g.gif

O kas butent su jais negerai? Del dezutes nelabai ka galiu pasakyt, bet patys kvepaliukai man lyg ir niekuo neuzkliuva (na nebent paciu kvepaliuku spalva, bet foto kokybe nekokia, tai nelabai ka galima pasakyt)... Nemanau, kad salyginai naujus kvepalus ir dar miniukais padirbinetu....

QUOTE(_saule @ 2009 04 13, 00:01)

O po to nepasiule pati parduot kokiu nors kvepalu? lotuliukas.gif Turbut jau ja tikekit, nors tiekejai ir Sarmoj, ir Kristianoj tie patys.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 12 balandžio 2009 - 23:20
QUOTE(pelytea @ 2009 04 12, 22:44)
ebay.co.uk radau stai si miniuka limited edition:
user posted image
nina ricci mini mastau.gif

O gal cia ne fufliakas? g.gif Radau kad tai 2009m. leidimo kvepalai bigsmile.gif
http://www.osmoz.com...ci/Love-by-Nina

Dar http://www.fragranti...dition-687.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 13 balandžio 2009 - 00:01