Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

QUOTE(Roxetė @ 2009 03 25, 19:38)
O dolce gabana tau originali atrodo?

Nea, visai neatrodo originali. Pagal mane tai fake. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2009 03 25, 19:39)
Nea, visai neatrodo originali. Pagal mane tai fake.  biggrin.gif

Idomu kur visos ekspertes-parfumistes prapuole blush2.gif nagi paliudykit arba paneikit musu pamastymus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2009 03 25, 17:38)
Man atrodo jau pati abejone del originalumo yra pakankamai svarus kriterijus originalumo patvirtinimui arba paneigimui. g.gif
Jei kvepalai tikrai originalus tai paprastai nera pagrindo net galvoti kitaip.
Nezinau ar cia taip nuskambejo kaip norejau parasyti blush2.gif

Jūs tikrai nesate kompetentinga šiuo klausimu, tad geriau savo pamąstymų nerašykite 4u.gif
Atsiprašau už poster_offtopic.gif, nesusilaikiau doh.gif
Atsakyti
kaip atskirti?-pagal kaina(pigia mesa sunys eda) o seip tai reikia pirkti is rimtu parduotuviu tada nekils klausimas ar orginalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2009 03 26, 16:57)
kaip atskirti?-pagal kaina(pigia mesa sunys eda) o seip tai reikia pirkti is rimtu parduotuviu  tada nekils klausimas ar orginalas 4u.gif

Nesutinu nei su vienu iš šių teiginių schmoll.gif Ne visada kaina yra rodiklis, o taip pat ne visada norisi mokėti milžiniškus antkainius tik dėl parduotuvės vardo, kas Lietuvoje yra absoliutus absurdas dėl antkainių dydžio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 03 26, 18:52)
Jūs tikrai nesate kompetentinga šiuo klausimu, tad geriau savo pamąstymų nerašykite  4u.gif
Atsiprašau už  poster_offtopic.gif, nesusilaikiau  doh.gif

As manau, jau mes baigem sia tema, kuri nera kompetetinga. Gincu tema ne cia.
schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2009 03 27, 09:45)
As manau, jau mes baigem sia tema, kuri nera kompetetinga. Gincu tema ne cia.
schmoll.gif

o kas cia gincijasi?cia tik buvo atsakymas i klausima smile.gif
Atsakyti
Išsimainiau viename puslapyje Versace "crystal noir". Tai vat, pasirodo pas mane ant stalo stovi gryna padelka.
Kas pirmiausia krito i akis - tai dangtelis. Tikrų kvepalų jis sunkus stiklinis, o čia kažkoks lengvas, plastmasinis ir net neužsifiksuoja žmoniškai. Po to pasipurškiau - na nei per kur nemačiau aš tų crystal noir. Na jau buvau tikra, bet del idomumo nusinešiau į parfum express ir palyginau su originaliu. Aiškiai matos, kad padelka: buteliuko spalva šviesesnė, ant dėžutės šriftas šiek tiek kitoks. Ir numeriai ant buteliuko ir dėžutės nesutampa. Na čia būtų dar daugiau visko galima įžvelgt manau, bet jau daugiau nei 150% buvau tikra;)
Atsakyti
QUOTE(AnaMarria @ 2009 04 06, 17:01)
Išsimainiau viename puslapyje Versace "crystal noir". Tai vat, pasirodo pas mane ant stalo stovi gryna padelka.
Kas pirmiausia krito i akis - tai dangtelis. Tikrų kvepalų jis sunkus stiklinis, o čia kažkoks lengvas, plastmasinis ir net neužsifiksuoja žmoniškai. Po to pasipurškiau - na nei per kur nemačiau aš tų crystal noir. Na jau buvau tikra, bet del idomumo nusinešiau į parfum express ir palyginau su originaliu. Aiškiai matos, kad padelka: buteliuko spalva šviesesnė, ant dėžutės šriftas šiek tiek kitoks. Ir numeriai ant buteliuko ir dėžutės nesutampa. Na čia būtų dar daugiau visko galima įžvelgt manau, bet jau daugiau nei 150% buvau tikra;)

Čia kokiam puslapyje mainus darei blink.gif
Atsakyti
na drasiai kai kurios del euphorios parasete, man noretusi foto dar ir sonu, sakykime vonioje nes sviesa taip pat skirtinguose kampuose skirtingai atrodo.
mano CK Euphorios dvi po 50ml abi oprginalios ir pagal purk6tukus tokios pats kaip seilos, tai kad nereik rodyt, roxete savo jei gerai matau pas tave ne euphoria ideta wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Seila @ 2009 03 24, 18:13)
Nelabai matosi tas uzrasas gal ant apacios, nes euphorios tai isvis vos pati iziuriu... g.gif
user posted image

man iš kamštuko visai normali tavoji euphoria, siūlau parduotuvėje ant riešo purkštelėk sarminės ar pan. o ant kito savos ir geriausiai pajusi ar tai tie patys kvapai ir po valandžiukės ar taip pat nugaruoja mirksiukas.gif
mano viršūnėle tokia pat kaip tavo tik foto blogos labai kokybės sėda akumas fotiko biggrin.gif
user posted image

QUOTE(Roxetė @ 2009 03 24, 19:01)
CK Euphoria man tikrai nesa i neoriginala, nes sulyginau su savo, purkstukas tavo per daug iskiles i virsu, turi ta galvute trumpesne buti  g.gif
Kaip kitos mano?

Va apie ka kalbu, paziurek mano foto:
user posted image
Matai ta purkstuko galvute pas mane tikrai pastebimai maziau iskilusi, daznai fufliakai ir buna iskeltom galvelem  blush2.gif
Jei klystu, sorry. Bet mano tikrai originalus, tad skirtuma toki matau ir pasakiau  drinks_cheers.gif

paziurek i savo Euphoria cool.gif manau pas tave ne ta senoji o nauja versija, kuriu buteliuku negalima lyginti nes tai būtų tas pats kas lyginti chanel chance su chanel chance eau fraiche ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 06 balandžio 2009 - 20:27
QUOTE(AnaMarria @ 2009 04 06, 17:01)
Išsimainiau viename puslapyje Versace "crystal noir". ....

O lyginot vienodus stiprumus (ta prasme EDT su EDT, o ne viena EDT, kita EDP)? As cia tik tarp kitko parasiau... Nes manau abieju turetu dangtelis but sunkus ir kiti pozymiai panasus but...
Atsakyti
merginos, jusu nuomone, kur galima isigyt originaliu kvepalu, nepadirbtu, nepilstytu? nes abejones ima del kosmadoje, kristianoje, parfumexpress prekiaujamu g.gif kokia nuomone apie siu parduotuviu kvepalus? rolleyes.gif
Atsakyti