Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

Pagaliau prisiruosiau ikelti kelias nuotraukytes...Nezinau, neina graziai nufotkinti, atleiskite uz kokybe... doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Seila, man asmeniskai labiausiai norisi pamatyti be kamstuko kvepalu purkstuka ir dugna su lipduku is arti. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 24 kovo 2009 - 17:43
Nelabai matosi tas uzrasas gal ant apacios, nes euphorios tai isvis vos pati iziuriu... g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
CK Euphoria man tikrai nesa i neoriginala, nes sulyginau su savo, purkstukas tavo per daug iskiles i virsu, turi ta galvute trumpesne buti g.gif
Kaip kitos mano?

Seilos foto:
user posted image

Va apie ka kalbu, paziurek mano foto:
user posted image
Matai ta purkstuko galvute pas mane tikrai pastebimai maziau iskilusi, daznai fufliakai ir buna iskeltom galvelem blush2.gif
Jei klystu, sorry. Bet mano tikrai originalus, tad skirtuma toki matau ir pasakiau drinks_cheers.gif
O del dolce gabanos negaliu nieko pasakyt, nes nezinau, neturiu ju. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 24 kovo 2009 - 19:03
QUOTE(Roxetė @ 2009 03 24, 18:53)
CK Euphoria man tikrai nesa i neoriginala, nes sulyginau su savo, purkstukas tavo per daug iskiles i virsu, turi ta galvute trumpesne buti  g.gif
Kaip kitos mano?

o kaip del dolce gabbana? g.gif
Papildyta:
aiskutis tada...dekui 4u.gif
Atsakyti
o tarkim 20ml kur buna flakonelei kvepalu, jie irgi padirbti gali buti? g.gif tie mazyciai turiu omenyje...
Atsakyti
Nezinau as nieko apie originalius ir ne. Vienintelis dalykas kuriuo as pasitikeciau, tai ne kitu speliojimai, bet pakvepinimas vieno rieso turimais ir kito kur parduotuvej ir palyginimas.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 03 24, 20:31)
Nezinau as nieko apie originalius ir ne. Vienintelis dalykas kuriuo as pasitikeciau, tai ne kitu speliojimai, bet pakvepinimas vieno rieso turimais ir kito kur parduotuvej ir palyginimas.

O jei musu uosle ne taip islavinta kaip Jusu biggrin.gif
Seila, pilni turgai kvepalu po 8-20ml 4u.gif fufliuku turiu omeny. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 24 kovo 2009 - 21:44
QUOTE(Roxetė @ 2009 03 24, 20:42)
O jei zmogaus uosle ne taip islavinta kaip tavo  biggrin.gif

Paskutini karta pauosciau fufliaka pries kelis menesius atostogaudama. Ten net galvos sukti nereikejo tikras ar ne smile.gif Toks sleikstus spiritas ir pigumas, kurio nuplaut neisejo smile.gif
Paprasciausiai reiktu tureti originala palyginimui (ar tai parduotuvej, ar pas drauge) ir pameginti. Tam ir talento nereikia tik laiko stebejimui kaip kvapai keiciasi ar jie lieka panasus.

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 03 24, 21:45)
Paskutini karta pauosciau fufliaka pries kelis menesius atostogaudama. Ten net galvos sukti nereikejo tikras ar ne smile.gif Toks sleikstus spiritas ir pigumas, kurio nuplaut neisejo smile.gif
Paprasciausiai reiktu tureti originala palyginimui (ar tai parduotuvej, ar pas drauge) ir pameginti. Tam ir talento nereikia tik laiko stebejimui kaip kvapai keiciasi ar jie lieka panasus.

Tai taip. Zinoma kvapas vienas is pagrindiniu originalumo garantu. thumbup.gif
Bandykit, Seila, testuoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Zinau, kad jus merginos, zinot kaip "skaityti" dezute, purkstukus. As kelis kartus esu akim permetus pokalbius, bet tikrai nieko apie tai neismanau.

Tiesiog savo atveju palyginciau su kitu. Tarkim atostogu metu pasiemiau Givenchy Eau Torride importuota is Peru biggrin.gif

Galvoju na kaip cia bus? g.gif biggrin.gif Pasipurskiau, bet nuo pat pirmuju natu buvo toks geras gelinis - anyzinis svelnumas, natos nenuspiritejo ir as tikiu, kad originalus. Nebuvo preteksto suabejoti.

Zinoma, butu idomu palyginti su pirktu parduotuveje ir ne is Peru biggrin.gif , bet is esmes manes klausimai del tu kvepalu originalumo nekankina.

Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2009 03 24, 20:01)
CK Euphoria man tikrai nesa i neoriginala, nes sulyginau su savo, purkstukas tavo per daug iskiles i virsu, turi ta galvute trumpesne buti  g.gif
Kaip kitos mano?

Seilos foto:
user posted image

Va apie ka kalbu, paziurek mano foto:
user posted image
Matai ta purkstuko galvute pas mane tikrai pastebimai maziau iskilusi, daznai fufliakai ir buna iskeltom galvelem  blush2.gif
Jei klystu, sorry. Bet mano tikrai originalus, tad skirtuma toki matau ir pasakiau  drinks_cheers.gif
O del dolce gabanos negaliu nieko pasakyt, nes nezinau, neturiu ju.  blush2.gif

man labiausiai kelia itarima euphorios spalva, ar ji pas tave tikrai tokia, kaip cia pasakius ryskiai rausva, ar tik foto tokia gavosi? pas mane svelniai violetine, o drauge irgi fufliaka nusipirkusi taipogi gavo rausvos spalvos turini.
Atsakyti