Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

[quote=moliugyte,2009 03 05, 18:39]
bent jau pas mane 50 ir 100ml. su plastmasiniu ax.gif

ir seip is bendro pastebejimo, bent jau man neteko susidurti su padirbtais Guerlain kvepalais 4u.gif
[/quot
Dekui, viskas ok. plastmasinis kamstis buna pasirodo blush2.gif , kaip cia man susisviete, kad stiklinis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agija @ 2009 02 08, 14:04)
Jei vis dar aktualu — turiu Crystal Noir EDP, 50ml. Pirkti prieš gerus porą metų ir tikrai originalūs. Apžiūrėjau kątik saviškių dangtelį — jokio Versace ženklo nėra.

QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 15, 15:08)
ant kamstelio pas mane nera  zenkliuku jokiu tikrai, mano edp  100proc originalus tai kad nzn tada

pas mane edt....zenkliukas yra ant kamstelio.....reikes edp apziureti kai parduotuvei busiu....net idomu pasidare.... smile.gif

QUOTE(Karmen @ 2009 02 28, 02:58)
Del ko klausiu, vakar Kristianoj pasiziurejau, No5 eau priemiere, tai kodas nuo maniskiu skiresi g.gif , tai ir likau nesupratus nieko, gal kas dar galetu parasyti , kokie kodai ant jusu turimu No5 eau priemiere, pas mane 1101, Kristianoj 0704 ax.gif

chanel no5 eau de premiere....150ml.....kodas ne ant buteliuko dugno bet ant sono.....ant priesingo sono nei chanel uzrasas...per viduri apacioje.....kodas 0711...ir kodas isgraviruotas i stikla....o ant dezutes pas jus kodas yra....?

ant coco mademoiselle 50ml edp, kodas yra irgi ne ant dugno o priesingam sone nei chanel pavadinimas.....per viduri virsuje....kodas tai pat isgraviruotas stikle. ...kodas J281......toks pat kodas ir ant dezutes....dezuteje kodas ispaustas o ne parasytas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 10 kovo 2009 - 00:03
Perzvelgiau temuke, bet neradau, kaip atpazinti Versace Bright Crystal originala blush2.gif turiu 90ml. EDT. Iskilo dilema ar tai originalas ar ne? jie pirkti ne LT.
Ant dangtelio zenkliukas yra.
Ant dezutes: REF.510032 VOL.72%
8011003993826
EUROITAIA SRL
20052 MONZA (MI) ITALY
MADE IN ITALY
Gal galite padeti mirksiukas.gif buciau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(kristaliukas22 @ 2009 03 22, 13:53)
Perzvelgiau temuke, bet neradau, kaip atpazinti Versace Bright Crystal originala blush2.gif turiu 90ml. EDT. Iskilo dilema ar tai originalas ar ne? jie pirkti ne LT.
Ant dangtelio zenkliukas yra.
Ant dezutes: REF.510032 VOL.72%
8011003993826
EUROITAIA SRL
20052 MONZA (MI) ITALY
MADE IN ITALY
Gal galite padeti mirksiukas.gif buciau dekinga.

Geriausia ikelti nuotrauka, gal ir jos bus lengviau spresti apie originaluma wink.gif
Atsakyti
O gal žinote ko ieškoti ant Hermes kvepalų tariamų buteliuko, norint sužinoti ar originalūs? neturint dėžutės g.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2009 03 22, 14:51)
O gal žinote ko ieškoti ant Hermes kvepalų tariamų buteliuko, norint sužinoti ar originalūs? neturint dėžutės g.gif

žodis "Paris" turi būti užrašytas 19 milimetrų nuo buteliuko apačios į viršų. bet nžn, nuo kelintų metų leidimo šitaip schmoll.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mergytes 4u.gif
Labai domina ir mane ar turiu originalius kvepaliukus...Turiu Dolce Gabbana Light Blue kvepalus...Supakuoti maiseliukuose tuose dar, bet jau praplesiau...Taip pat dar Euphoria Calvin Klein.nezinau kaip cia man patikrinus juos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 03 23, 22:51)
Labas vakaras, mergytes 4u.gif
  Labai domina ir mane ar turiu originalius kvepaliukus...Turiu Dolce Gabbana Light Blue kvepalus...Supakuoti maiseliukuose tuose dar, bet jau praplesiau...Taip pat dar Euphoria Calvin Klein.nezinau kaip cia man patikrinus juos... blush2.gif

Gal nuotraukyte cia idek. smile.gif
Atsakyti
o ka butent nufotkinti?pavadinima ar ant sonu rasomus uzrasus? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 03 23, 23:14)
o ka butent nufotkinti?pavadinima ar ant sonu rasomus uzrasus? g.gif  blush2.gif

Viską - bendrą vaizdą, dugną, šonus su užrašais. Juk nebus didelėm raidėm parašyta "this is fake", dažniausiai neoriginalai skiriasi tik mažytėm detalėm (kalbu apie "išvaizdą").
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 03 23, 23:14)
o ka butent nufotkinti?pavadinima ar ant sonu rasomus uzrasus? g.gif  blush2.gif

jei jau fotografuosi, tai ne tik dėžutę, o patį buteliuką, dar ir nuėmusi žydrą kamštelį. Įdomu būtų iš arti pamatyti patį purkštuką ir buteliuką.
Pabandyk pasipurkšti ant riešo to įtartino kvapo. Ypač gerai būtų jį palyginti su originalu ( Kristianoje jų pilna, arba Parfumexpresse). Originalo ir fuflo kvapai smarkiai skiriasi, ypač po keleto minučių, išsivėdinus spiritui.
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 03 24, 00:14)

turiu ir tuos ir tuos, 100% originalus, gali klausti kas neaisku, pabandysim palyginti 4u.gif
Atsakyti