Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

0301 Coco edp 50 ml - Uk, pirkta Boots 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Asta#: 01 kovo 2009 - 12:02
QUOTE(Karmen @ 2009 02 28, 09:31)
Gal galit  patikslinti dar del tu koduku g.gif

Ar tie 4 skaiciai skiriami visai linijai tie patys pvz.chanel  chance edt "1234" ir visi chance edt eina su tuo paciu, ar kiekvieno buteliuko skirtingi kodukai? g.gif

pas mane Chance EDT tester eina su 1270 koduku. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Karmen @ 2009 03 01, 09:08)
As savo  1101 pirkau SM blush2.gif
Papildyta:

ir negaleciau teigti , jog ten 100 proc. originalas g.gif , mano skaiciai is vis ne i tema doh.gif

Gal pabandom kitus sutikrinti ax.gif
Ant mano Coco edp 0101, pirkti Kristianoje.
Kaip pas jus?

Idek foto, jei abejoji originalumu drinks_cheers.gif
Mano coco edp 100ml tester yra 0201 4u.gif
Atsakyti
Coco tai tikrai neabejoju, nes pati pirkau Kristianoje. smile.gif
Pastebejot, galiniai skaiciai sutampa koduku, o pirmi kinta, tai cia kaip ir saket greiciausiai nuo serijos priklauso.

Gal kiek abejociau del priemiere, man lyg trumpokai kvapas laikosi, nors ir is Kristianos ne super ilgai issilaiko.
Buteliukas kokybiskas. Ryt pabandysiu foto imesti, dabar ne namuose smile.gif
Atsakyti
Panos, ar pablūdot su tais "kodukais"? Viskas čia pas jus OK, skirtingi skaičiai tereiškia skirtingas išpilstymo partijas ir metus. Beje, Chanel pirmas skaičius reiškia metus, bet jie ten labai mandrai žymimi ir neatitinka realaus metų skaičiuko. Jei jau kyla abejonė su koduote , tai žiūrėkit , ar ant dėžutės įspaustas keturženklis skaičius sutampa su ant buteliuko apačioje užpakalinėje sienelėje išgraviruotu skaičiumi. 4u.gif
Atsakyti
ACIU, Afrika uz info, cia as visa kose uzviriau ax.gif , viskas aisku smile.gif As cia is nezinojimo tiktai blush2.gif
Atsakyti
O man kilo klausimas, ar būna padirbti kvepalai 50 ml talpos? Nes įprasta, kad padirbinėjami 100 ml talpos, plius dar yra tie "pieštukai" vienodi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2009 03 02, 13:10)
O man kilo klausimas, ar būna padirbti kvepalai 50 ml talpos? Nes įprasta, kad padirbinėjami 100 ml talpos, plius dar yra tie "pieštukai" vienodi.  g.gif

Būna, būna... Jei turi 50 ml fufliaką, gali neabejot - tai tikrai fufliakas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2009 03 02, 20:48)
Būna, būna... Jei turi 50 ml fufliaką, gali neabejot - tai tikrai fufliakas lotuliukas.gif

Laimei, kol kas jokių abejonių dėl savo 50-ukų neturiu, bet čia nemaloniai nustebinai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2009 03 02, 20:55)
nemaloniai nustebinai  blink.gif

Gailiuosi ir pasižadu daugiau taip nedaryt mirksiukas.gif Tik dar užmesk akį kad ir čia:
http://reviews.ebay....000000001594367

Na ir šiaip gali paieškot "fake" arba "counterfeit" - praplėsi akiratį tongue.gif
Atsakyti
Ar teko matyti Guerlain Insolence (tester) su plastmaniu kamsteliu? g.gif
Atsakyti
[quote=Karmen,2009 03 05, 12:42]
Guerlain Insolence yra su plastmasiniu ar stikliniu kamsteliu? g.gif
Atsakyti
[quote=Karmen,2009 03 05, 13:46]
[quote=Karmen,2009 03 05, 12:42]
Guerlain Insolence yra su plastmasiniu ar stikliniu kamsteliu? g.gif
[/quote]
bent jau pas mane 50 ir 100ml. su plastmasiniu ax.gif

ir seip is bendro pastebejimo, bent jau man neteko susidurti su padirbtais Guerlain kvepalais 4u.gif
Atsakyti