Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

QUOTE(Bobulytė @ 2008 10 06, 21:59)
Mergaitės, skaičiau skaičiau ir vieno momento nesupratau, gal paaiškinsit man: kas su tuo oro burbuliuku turi būti? Jis TURI būti nepurkštame buteliuke ar NETURI?  g.gif  blush2.gif
Ačiū  4u.gif

QUOTE(biologė @ 2008 10 10, 13:51)
Kad neprieštarauja: jei burbuliukų yra, kvepalai tikrai naujutėliai. Jei burbuliukų nėra - gali būt ir nauji, ir jau purkšti.

Sutinku su biologe drinks_cheers.gif Gali pamėginti išbandyti tai pati. mirksiukas.gif Pripilk permatomą atomaizerį vandens ir įkišk pulverzatorių - jis turi būti visiškai sausas, be vandens likučių. Iškart pamatysi, kad skystis nesusirenka į šlangutę, jis yra tik pačioje jos uodegytėje. Spustelsi vieną kartą - ir skystis mažais burbuliukais pradės keliauti į viršų - pulverzatorius dar nieko nepurkš, tik orą. Po dar vieno - dviejų papurškimų šlangutė jau užsipildys skysčio - pulverzatorius pradės purkšti vandenį. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 13 spalio 2008 - 23:23
Gal kuri zinot, ar yra skirtumas i kuria puse purskimo zarnele (nezinau kaip cia pavadint reiketu) pasisukus. Mano allure ji pasisukus i kaire puse, Macy's com ziurejau i desne, kitur internete radau ivairiai, bet dazniau i desne g.gif , ar cia man jau sureaguoti ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakajus @ 2008 11 03, 10:16)
Gal kuri zinot, ar yra skirtumas i kuria puse purskimo zarnele (nezinau kaip cia pavadint reiketu) pasisukus. Mano allure ji pasisukus i kaire puse, Macy's com ziurejau i desne, kitur internete radau ivairiai, bet dazniau i desne g.gif , ar cia man jau sureaguoti ar ne g.gif

Reaguok ne į žarnelę, o į kvapą. biggrin.gif Perskaičiau, kad tavo nupirkto Allure kvapas "nesilaiko". Visų pirma, Allure yra ir EDT ir EDP, o antra, nusinešk keliantį abejonių buteliuką į parduotuvę ir palygink kvapus.
Atsakyti
QUOTE(ievakajus @ 2008 11 03, 10:16)
ar cia man jau sureaguoti ar ne g.gif

Sureaguoti, sureaguoti. Ir, jei įmanoma, susilaikyti nuo istorijos dėstymo per visą subforumą. Plyyyz
Atsakyti
Ok. sorry, jei ka uzkniso mano klausimai, bet man is tiesu uvo svarbu. Issiaiskinau viska verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakajus @ 2008 11 04, 09:39)
Ok. sorry, jei ka uzkniso mano klausimai, bet man is tiesu uvo svarbu. Issiaiskinau viska verysad.gif

Tai čia kaip tik ta vieta parašymui - iš ko supratai, ką ten nusipirkai, kuo skiriasi - kad ir kitos nepasimautų ant to paties kablio.
Bet šlangelės kryptis tikrai ne rodiklis - mano originaluose visaip jos ten...
Atsakyti
Nesiausi buteliuka i Kristiana vakar. Rodikliai:
1. spalva (pas mane tamsesne)
2. Kvapas ne toks.
3. Po kiek laiko jauciasi kazkoks spiritas
4. Trumpai laiko, gal ne kiek trumpai, kiek nekokybiskai, pigiai tikrai ne Chaneliu kvepia.
5. Geriau isiziurejus buteliukas ne toks kokybiskas, kai kur matosi stiklo liejimo "patiokai" lotuliukas.gif , nezinau kaip cia issireiksti ir ant dugno uzrasyta nesimetriskai , nuo vieno galo labiau atitraukta, negu nuo kito
6. Na ir ant testerio buvo po zodziu Allure CHANEL uzrasyta, pardaveja teige, jog ant buteliuko turi taip pat buti zodis chanel, nors kitur internete niekur neradau tokio uzraso g.gif

Zodziu patarciau ir nezinomu pardaveju geriau nepirkti, arba geriau jau susitikti ir pauostyti.
O siaip pati kalta doh.gif esu.
Atsakyti
QUOTE(ievakajus @ 2008 11 04, 09:27)
Nesiausi buteliuka i Kristiana vakar. Rodikliai:

1-5 rodikliai - tiesiog klasikiniai fufliako požymiai (ne kartą ir čia temose minėti). Šeštą ne visai supratau, kas ir kur turėjo ar neturėjo būt, bet ne tai svarbiausia. Gaila, kad nicko nebeatsimeni - reikėtų tokia informacija ir su kitom naivuolėm pasidalint.
Atsakyti
QUOTE(ievakajus @ 2008 11 04, 09:33)
Taip pirkti SMe , bet as turiu bjauria savybe trinti az, taigi konkretaus nick'o neatsimenu, zinau tik varda ir pavarde. As to zmogaus skelbimo net nerandu jau.
Na zodziu per savo durna galva prisidirbau, tiesiog neatsakingai pirkau ir nepatikrinto pardavejo doh.gif

Kol kiekviena, nusipirkus fuflo kaltins tik save, tol tos pardavėjos ir klestės čia, SMe. Tu - nekalta, tu - tik žiopla, kuo mielai pasinaudota. Taip kad tavo vietoje, būdama visiškai įsitikinus, skelbčiau viešai vardą, pavardę (čia ar išparduotuvėje).
Aišku, gali būti ir toks variantas, kad pati pardavėja nežinojo, jog padirbinį parduoda.... Nors kažin... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 04 lapkričio 2008 - 09:57
Nezinau ka daryt, kiek pamenu negalima cia tikru vardu skelbti.
Ar yra galimybe susigrazinti pinigus?

Beje, ji kvepalu isparduotuvej pardavinejo rinkinuka Allure + kazkoks kuno kremas kaina buvo 95 lt. gal kas pamenat kartais.
Atsakyti
QUOTE(ievakajus @ 2008 11 04, 10:07)

Beje, ji kvepalu isparduotuvej pardavinejo rinkinuka Allure + kazkoks kuno kremas kaina buvo 95 lt. gal kas pamenat kartais.

Kada tai buvo? Gal galima rasti skelbimą dar? g.gif
Atsakyti
Skelbimo jau nera, tikrinau. Kvepalus atsiemiau 29 spalio, bet derybos vyko nuo kokios 19 spalio. Viena panasu nicka radau parasiau az jai, gal kartais atsilieps.
Atsakyti