Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 18, 20:45)
na va:
jos pirmas žemiau du mano:
user posted image
user posted image
user posted image

oh tu siaubeli, į dulkes nežiūrim smile.gif

nu dabar jau nezinau zinokit smile.gif butekiukas tai labai panasus,lipdukas,siaudelis,zenklas chanel virsuje,tik kamstelio spalva ir paciu kvepalu g.gif reikes paprasyt daugiau nuotrauku baltam fone,gal as klystu del fake
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 02 18, 19:25)
Na aciu 4u.gif
Man irgi spalva visai ne tokia,turetu buti skaidri sviesi ruzava tokia unsure.gif
cia viena sm siulo,atsiunte foto ryte,dar nespejau paprasyt daugiau nuotrauku blink.gif atsijungus yra ji kol kas

Man tai spalva tikrai nekliuna, o koks kiekis ir paprasyk kad pati purkstuka be kamstelio nufotkintu. mirksiukas.gif
Man panasu, kad originalus, nes ir skaiciukai barkodo matosi toj fotkej, bet purkstuka tikrai noreciau pamatyt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 18 vasario 2009 - 19:54
QUOTE(Roxetė @ 2009 02 18, 20:53)
Man tai spalva tikrai nekliuna, o koks kiekis ir paprasyk kad pati purkstuka be kamstelio nufotkintu.  mirksiukas.gif
Man panasu, kad originalus, nes ir skaiciukai barkodo matosi toj fotkej, bet purkstuka tikrai noreciau pamatyt.  mirksiukas.gif

cia likutis is 50ml,spalva nekliuna?t.y.normali?netamsi?
Atsakyti
o kaip šiaudelis? ar tikrai jis gali būt bet kokioj pusėj? aš dėl jų nžn įdomu iš tiesų smile.gif
o spalva tegul tokio tipo kaip vonioj padaro, ten labai šviesu ir tikrai turi būt kaip mano paskutinė - spalva šviesi rožinė nes dabar ji yra ruda, edp tiek 50 tiek kt kiekiais tikrai spalvos neįtakoja.
Paprašyk rimtai foto daugiau bet dienos šviesoje geriausia.
arba susitikus apžiūrėk ir matysi, bet jei taip būtų 100ml tai tikrai tik gyvai pamačius galima kažką sakyti
Papildyta:
QUOTE(Mertise @ 2009 02 18, 20:00)
cia likutis is 50ml,spalva nekliuna?t.y.normali?netamsi?

pažiūrėjau į savo senesnes foto, žinai jei tamsoj fotkinu irgi tamsus skystis atrodo. Būsi rami iman kvepalus gyvai nuvažiavus, 50ml dar dar smile.gif
Roxete o kur tu barkoda matai??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 18 vasario 2009 - 20:04
Na aciu,nuraminote smile.gif nors ji neatsako man,gal persigalvojo,tikiuosi neizeizdziau jos,kad suabejojau blush2.gif smile.gif paziuresim smile.gif
o dek siaudeliu poj pacioj vietoj pirma karta girdziu,dar i tai reikia demesi atkreipti?
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 02 18, 20:15)
Na aciu,nuraminote smile.gif nors ji neatsako man,gal persigalvojo,tikiuosi neizeizdziau jos,kad suabejojau blush2.gif  smile.gif  paziuresim smile.gif
o dek siaudeliu poj pacioj vietoj pirma karta girdziu,dar i tai reikia demesi atkreipti?

šito nžn, tai pati klausiu, tiesiog tai mano treti mademoiselle edp 50ml ir visų šiaudeliai buvo tokioj padėtyje kaip manojoj foto, bet pirkau visus kitur - nžn gal čia tik sutapimas.

parašyk jos (pardavėjos) niką rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 18 vasario 2009 - 20:22
Ar yra ant Mademoiselle nugarinės dalies išgraviruoti keturi skaitmenys -labai nežymiai, ? 4u.gif Pas Ingakalnį jie matosi foto 4u.gif
Atsakyti
matai kad foto nesimato paprastai skaičiukai tie, tai nelabai pagal juos nusakysi
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 18, 21:21)

parašyk jos (pardavėjos) niką  rolleyes.gif

o kam Jums?
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 18, 20:02)
o kaip šiaudelis?  ar tikrai jis gali būt bet kokioj pusėj? aš dėl jų nžn įdomu iš tiesų smile.gif
o spalva tegul tokio tipo kaip vonioj padaro, ten labai šviesu ir tikrai turi būt kaip mano paskutinė -  spalva šviesi rožinė nes dabar ji yra ruda, edp  tiek 50 tiek kt kiekiais tikrai spalvos neįtakoja.
Paprašyk rimtai foto daugiau bet dienos šviesoje geriausia.
arba susitikus apžiūrėk ir matysi, bet jei taip  būtų 100ml tai tikrai tik  gyvai pamačius galima kažką sakyti
Papildyta:

pažiūrėjau į savo senesnes foto, žinai jei tamsoj fotkinu irgi tamsus skystis atrodo. Būsi rami iman kvepalus gyvai nuvažiavus,  50ml  dar dar smile.gif
Roxete o kur tu barkoda matai??

Barkodas matosi pirmoj foto is nugarines dalies, man asmeniskai itarimu nekelia. 4u.gif
Ypac kad tai 50ml dar labiau nuramina, o skyscio spalva priklauso nuo fotoaparato, nuo monitoriaus, ir nuo kvepalu laikymo salygu, ir nuo apsvietimo cool.gif
O ingakalnio fotkese irgi barkodo konturai matosi, tik skaiciuku neprimatau blush2.gif esme, kad ju zymes yra. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mertise @ 2009 02 18, 20:15)
Na aciu,nuraminote smile.gif nors ji neatsako man,gal persigalvojo,tikiuosi neizeizdziau jos,kad suabejojau blush2.gif  smile.gif  paziuresim smile.gif

siaudelis tikrai buna ivairiai -nera taisykles i kuria puse turi jis buti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(#Asta# @ 2009 02 18, 20:22)
Ar yra ant Mademoiselle  nugarinės dalies išgraviruoti keturi skaitmenys -labai nežymiai, ? 4u.gif Pas Ingakalnį jie matosi foto  4u.gif

Man ir pirmoj foto aiskiai matosi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 18 vasario 2009 - 20:55
na vis del to geri kvepaliukai,tiesiog apsvietimas toks gavosi 4u.gif
va dar tu paciu foto
user posted image
bet vistiek ju nepaemiau,pasiule man kita sm pilna bonke,tai griebiau smile.gif

cia dar nuorodele ,kaip atskirti fake cia
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 02 18, 23:10)
na vis del to geri kvepaliukai,tiesiog apsvietimas toks gavosi 4u.gif
va dar tu paciu foto