Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

QUOTE(_Menininkė_ @ 2009 02 04, 11:12)
Tai gal to zenkliuko ant EDP nebuna? g.gif Gal yra turinciu EDP, tada galetumet nuraminti Ciquita smile.gif

nelabai suprantu kas per versace ženkliukas, pas mane edp bet 30ml ir tikrai nėra ženkliukų jokių, yra tik užrašas, kur pagaminta ref nr ir t.t. kaip įprastai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 15, 19:35)
nelabai suprantu kas per versace ženkliukas, pas mane edp bet 30ml ir tikrai nėra ženkliukų jokių, yra tik  užrašas, kur pagaminta ref nr ir t.t. kaip  įprastai smile.gif

Ant kamstelio virsuje yra versace zenkliukas. Va sitoj foto siek tiek matosi kas ten kur turetu but:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 15 vasario 2009 - 21:31
ant kamstelio pas mane nera zenkliuku jokiu tikrai, mano edp 100proc originalus tai kad nzn tada
Atsakyti
Aciu visoms,kurios atsake 4u.gif issiaiskinom del kvepalu,mano originalus,kaip i maniau smile.gif o dar nepadetumet,as ruoiuosi pirkti chanel kvepaliukus,tikiuosi pardaveja nesupyks 4u.gif tiesiog man spalva uzkliuvo g.gif ar sitie originalus?

user posted image
kaip atskirti?
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 15, 23:08)
ant kamstelio pas mane nera  zenkliuku jokiu tikrai, mano edp  100proc originalus tai kad nzn tada

Tai gal edp ir edt skiriasi. AS turejau edt tai buvo ir ant juodu, ir ant roziniu...
Atsakyti
Cia jau reiketu klausti pagrindinio Chanel kvepalu eksperto - Ingakalnio. biggrin.gif
Atsakyti
nereik tik smile.gif namie savo nuomonme tikrai parašysiu, nes darbe foto nerodo, bet kaip dauguma ir yra rašiusių kad sunku tik iš foto pasakyt nes gali nuo blykstės ir spalva pati būti kitokia, ir kampas foto paimtas blogas...
svarbu pagal mane chanel šiaudelis, kamštukas, etikėtės aukštis ir t.t.

Na cekava, gaila kad nematau nes man .com puslapių,linkų ir foto neatidaro
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 02 18, 13:21)
Aciu visoms,kurios atsake 4u.gif issiaiskinom del kvepalu,mano originalus,kaip i maniau smile.gif o dar nepadetumet,as ruoiuosi pirkti chanel kvepaliukus,tikiuosi pardaveja nesupyks 4u.gif tiesiog man spalva uzkliuvo g.gif ar sitie originalus?

user posted image
kaip atskirti?

nu nžn.. nžn neša į made in gariūnai g.gif
reikėtų dar foto tiesiai, be jokių kampų tada dar pažiūrėt galima dugną.
bet šiaip spalvos tokios mademoiselle edp niekuomet neturėjo tikrai biggrin.gif o vat padielkės spirutinės tikrai taip, kaip sysiukas.
Nus dar kart grįžau į kamštuką paveizėti - įtartinas, nžn - o iš ko čia pirksi? ką pardavėja rašo?
P.s pagal čią foto kad ir kaip bežiūrėčiau neimčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 18 vasario 2009 - 19:06
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 18, 20:04)
nu nžn.. nžn neša į made in gariūnai  g.gif
reikėtų dar foto tiesiai, be jokių kampų tada dar pažiūrėt galima dugną.
bet šiaip  spalvos tokios mademoiselle edp niekuomet neturėjo tikrai biggrin.gif o vat padielkės spirutinės tikrai taip, kaip sysiukas.
Nus dar kart grįžau į kamštuką paveizėti -  įtartinas,  nžn - o iš ko čia pirksi?  ką pardavėja rašo?
P.s pagal čią foto  kad ir kaip  bežiūrėčiau neimčiau  mirksiukas.gif

Na aciu 4u.gif
Man irgi spalva visai ne tokia,turetu buti skaidri sviesi ruzava tokia unsure.gif
cia viena sm siulo,atsiunte foto ryte,dar nespejau paprasyt daugiau nuotrauku blink.gif atsijungus yra ji kol kas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 18 vasario 2009 - 19:29
aš galiu įdėt savo turimus, tuoj foto padarau skirtumas yra tikrai, tik kad sakau, ir nuo apšietimo priklauso
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 18, 20:39)
aš galiu įdėt savo turimus, tuoj foto padarau  skirtumas yra tikrai, tik kad sakau, ir nuo apšietimo priklauso

nu tai butent.na idekit
Atsakyti
na va:
jos pirmas žemiau du mano:
user posted image
user posted image
user posted image

oh tu siaubeli, į dulkes nežiūrim smile.gif
Atsakyti