Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

O kokie du neatitiko?
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 12 26, 11:41)
O kokie du neatitiko?

du paskutiniai neatitiko unsure.gif
atsitiktinai radau tema ir dabar issiaiskinsiu,kad turiu neorginala doh.gif doh.gif
Atsakyti
Cia anksciau vyko diskusija, kad neatitiko kvepalu kvapas su Kristianos testerio kvapu, tai galiu pasakyt, kad ir man ten pasitaiko uzuosti ne ta, ka reikia, nes turbut uosle nebloga turiu biggrin.gif , bet karta paklausiau Kristianos darbuotojos, kodel taip yra, tai si paaiskino, kad nieko naujo, jog kvepalai net nuo puses ispurksto buteliuko gali pradet rugti ir pakeicia kvapa ir spalva, ir tai nuo netinkamo kvepalu laikymo, sviesa ir siluma cia savo padaro doh.gif . O ir pati turejau istorija su naujais kvepalais, pavasari pasidejau ant palanges pasigrozet kuri laika buteliuko dizainu, tai eme rupuze ir sugedo nepataisomai blink.gif , kazkur per dvi savaites, gavo doze tiesioginiu saules spinduliu ir kaput, o tai buvo pamoka ateiciai blush2.gif , seniai taip buvo, bet ta taisykle, galima sakyti, pati atradau, dar jokiu ziniu apie kvepalu laikymo salygas neturejau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2008 12 19, 23:15)

idomu kiek gariunai ir kiti turgai gautu baudos tada g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 11 27, 15:46)
Gal kas gali paaiskinti kodel vienur yra uzrasas ant stiklo,kitur nera? unsure.gif
user posted imageuser posted image
Turiai cia niekuo deti.Turejau 100ml su uzrasu,dabar turiu irgi 100ml be uzraso.

Man irgi toks pat klausimas, tik del Dior Addict 2
Atsakyti
QUOTE(balock @ 2008 12 26, 13:16)
pavasari pasidejau ant palanges pasigrozet kuri laika buteliuko dizainu, tai eme rupuze ir sugedo nepataisomai blink.gif , kazkur per dvi savaites, gavo doze tiesioginiu saules spinduliu ir kaput, o tai buvo pamoka ateiciai blush2.gif , seniai taip buvo, bet ta taisykle, galima sakyti, pati atradau, dar jokiu ziniu apie kvepalu laikymo salygas neturejau ax.gif .

Kaip čia suprast? g.gif kaip jie sugedo,kas su jais pasidarė?
Nieko sau,aš vienus parfumus turėjau bene 10metų,retai naudodavau,todėl ir ilgam užteko.Bet ko tik jie nematė,ir šilto, ir šalto,ir šviesos ir tamsos,bet kvapas,spalva nepasikeitė,juk toks dalykas negendamas manau.Kvepalas toks daiktas, kuriam sugest neįmanoma,juk čia ne maistas.
Kaip ir degtinė ar vynas,gali metų metus stovėt ir nieko g.gif
Nu nežinau....čia tik mano asmeninė nuomonė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 29 sausio 2009 - 23:40
na, mergaites susinervinau...
atejo pas mane drauge ir pareiske , kad mano Versace Crystal Noir yra netikri,nes ant dangtelio nera viduje Versace zenklo. kaip galiu isitikinti ar mano Crystal Noir originalus ar ne? yra kazkokie kodai? serijos numeris? o del to kamstelio ar ji teisi? galiu ideti foto 4u.gif aciu uz atsakymus is anksto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2009 02 02, 23:22)
atejo pas mane drauge ir pareiske , kad mano Versace Crystal Noir yra netikri,nes ant dangtelio nera viduje Versace zenklo. kaip galiu isitikinti ar mano Crystal Noir originalus ar ne? yra kazkokie kodai? serijos numeris? o del to kamstelio ar ji teisi? galiu ideti foto  4u.gif  aciu uz atsakymus is anksto  bigsmile.gif

gal pradžiai parašytum,kur pirkti,ar su dėžute ar buvo celofanuoti.Patikrink atidžiai numerį ant dėžutės ir ant buteliuko.Kaip laiko kvapas?Ar neatsiduoda spiritu ar valikliu?Palygink su kvapu parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2009 02 02, 22:22)
atejo pas mane drauge ir pareiske , kad mano Versace Crystal Noir yra netikri,nes ant dangtelio nera viduje Versace zenklo. kaip galiu isitikinti ar mano Crystal Noir originalus ar ne? yra kazkokie kodai? serijos numeris? o del to kamstelio ar ji teisi? galiu ideti foto  4u.gif  aciu uz atsakymus is anksto  bigsmile.gif

Cia gal turejo omeny Versace zenkliuka ant kamstelio vidurio? As savo 'bright crystal' beveik isnaudojau ir tik tada isvis pastebejau, kad toks yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 02 03, 12:32)
Cia gal turejo omeny Versace zenkliuka ant kamstelio vidurio? As savo 'bright crystal' beveik isnaudojau ir tik tada isvis pastebejau, kad toks yra  ax.gif

jojo as apie ta pati zenkliuka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(micek @ 2009 02 03, 11:59)
gal pradžiai parašytum,kur pirkti,ar su dėžute ar buvo celofanuoti.Patikrink atidžiai numerį ant dėžutės ir ant buteliuko.Kaip laiko kvapas?Ar neatsiduoda spiritu ar valikliu?Palygink su kvapu parduotuvėje.

neturejau dezutes ir jos nemaciau. todel negaliu patikrinti. pas mane EDP, o parduotuvese tik EDT . nu spiritu lyg ir neatsiduoda, bet kai turejau neoriginalius Chanelius jie irgi spiritu netrenke g.gif
P>S> pirkau is forumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 03 vasario 2009 - 12:11
QUOTE(Ciquita @ 2009 02 03, 14:10)
jojo as apie ta pati zenkliuka  4u.gif
Papildyta:

neturejau dezutes ir jos nemaciau. todel negaliu patikrinti. pas mane EDP, o parduotuvese tik EDT . nu spiritu lyg ir neatsiduoda, bet kai turejau neoriginalius Chanelius jie irgi spiritu netrenke  g.gif
P>S> pirkau is forumo.

Aš tai galvoju,jei man taip būtų ir jei kvapas malonus,o laiko ilgiau už parduotuvinį edt,tai ko dar bereikia,didelio čia daikto tas kamštelis.Pasitarčiau dar su kokia kita protinga galva(nosim).
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2009 02 03, 13:10)
neturejau dezutes ir jos nemaciau. todel negaliu patikrinti. pas mane EDP, o parduotuvese tik EDT . nu spiritu lyg ir neatsiduoda, bet kai turejau neoriginalius Chanelius jie irgi spiritu netrenke  g.gif
P>S> pirkau is forumo.

O kaip jie laiko,ar normaliai?
Jei gerai laiko,tai mat jį velniai,tegul ir padielka,kad tik prie kūno gerai kimba tongue.gif Bet kad dažniausiai tos padielkės per valandą kitą išgaruoja unsure.gif
Atsakyti