Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

QUOTE(OG900 @ 2008 12 19, 17:01)
Na kad net dokumentuose parašyta, kad atveža mikroautobusikas kravininis iš Warshawos. Nu, tiesa, ten dar rašo mol iš Paryžiaus pirmiau lektuvu atseit parskraidina, bet čia visi taip pasakoja...

Aha, ir aš girdėjau, kad papila į degalų baką parfiumų vietoj degalo, bet parfiumų nenaudoja degimui, o tik transportuoja taip.
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2008 12 19, 11:55)
Kiekviena turi savo nuomone, arba susidurusi su tam tikra situacija, man atrodo ar nebutu geriau isitikinti, jeigu aisku yra galimybe is uzsienio kvepalus paliginti su prekiaujamais LT???, man atrodo kiekviena rastu skirtuma(kvape), kas liecia limituotus, as net nezinau... bet tuos kuriuos parsiveziau LT neradau. Seip noreciau suzinoti kurie platintojai veza mums tiesiai is Pranc. Noreciau zvilgtelt i s/f mirksiukas.gif
Ir nereikia cia nervuotis, kiek zmoniu tiek nuomoniu  4u.gif

Prašom į VDK, parodysiu tas melagingas s/f...
Atsakyti
QUOTE(OG900 @ 2008 12 19, 17:08)
Prašom į VDK, parodysiu tas melagingas s/f...

Va kaip tik kilo klausimas, įdomu VDK ar originalūs kvepalai parduodami. Gal kuri pirkot ir galit pasakyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 19, 18:11)
Va kaip tik kilo klausimas, įdomu VDK ar originalūs kvepalai parduodami. Gal kuri pirkot ir galit pasakyt  g.gif

tai man dabar teisybę reik sakyt? Ovat iš Poryžiaus...
Atsakyti
QUOTE(OG900 @ 2008 12 19, 17:23)
tai man dabar teisybę reik sakyt? Ovat iš Poryžiaus...

Bet aukščiau buvo parašyta, kad iš Polskos degalų bake otgobenti unsure.gif
Reikės ait patikrint cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 19, 17:27)
Bet aukščiau buvo parašyta, kad iš Polskos degalų bake otgobenti  unsure.gif
Reikės ait patikrint  cool.gif

A vot ir ne. Degalų bakuose iš Poryžiaus atskrenda, o po to jau - razlivantas ant Waršavos...
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 12 19, 17:33)
A vot ir ne. Degalų bakuose iš Poryžiaus atskrenda, o po to jau - razlivantas ant Waršavos...

Na štai ir turim VDK kvepaliukų istoriją. Greit pradės sklisti masėse. doh.gif Ir bumerangu gryš į SM unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 19 gruodžio 2008 - 17:49
Dabar dar reikia parašyti, kaip ir kokie kveliukai atsiduria Creme de la Creme bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 12 19, 17:53)
Dabar dar reikia parašyti, kaip ir kokie kveliukai atsiduria Creme de la Creme  bigsmile.gif

Ten irgi dar nebuvau, bet turint omeny, kad toji parduotuvė yra ant žemės Lietuvos, tai greičiausiai ir ten neoriginalas. unsure.gif
Niu, bet jei tas sklypas ant kurio Panorama stovi kokiam Francūzui priklauso, tai tadu gal ir tikri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 19, 19:11)
Niu, bet jei tas sklypas ant kurio Panorama stovi kokiam Francūzui priklauso, tai tadu gal ir tikri  g.gif

Nepriklauso schmoll.gif cool.gif

Išvada: CdC irgi fufliakai razlivantai.

Ir žinokit kukūškos ir kitokios mamytės - NĖRA Lietuvoje originalių kvepaliukų. NĖRA. Dabartės galit ajt ramiai žinių žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 19 gruodžio 2008 - 18:54
OHO ! - matau griet cia pripildysim wisa tema biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Ai ! o eBayumi tai iswis nepasitikeciau schmoll.gif ir aplamai kaip galima uzsisakyti, kad atsiustu toki daikta kaip kwepalus. Daikta uzsisakineji ir tai galwoji ar geras bus ar ne,o cia kwepalus, kaskaip nesmagiai schmoll.gif g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
cia seip http://www.partner1....euru-bauda.html
Atsakyti