Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

QUOTE(Gervela @ 2008 12 19, 11:32)
man taip atrodo, kad kai kažkas tau kaip paslaptį pasako kažkokį ala faktą, tipo, kad mus mulkina (vyriausybė, Kristiana, dešros gamintojai ir t.t.), tai smagu pasidaro, kad 1) tu pradedi priklausyti svarbių žmonių kategorijai, kurie yra Išrinktieji Žinoti Tiesą, kai kiti tuo tarpu yra mulkinama liaudis 2) tik eilinį kartą pasitvirtina įtarimas, kad visi susimokę mus mulkinti, mes juk taip ir žinojome, kad Ateiviai egzistuoja, o mišraines Maximose plauna su fairy cool.gif

Bet, Gervela, sutik, kaip malonu tokia visažinančia pabūti ir "apšviesti" tamsuoles neišmanėles , kurios tiki, jog apsikrovusios vien originalais.
Atsakyti
[quote=Africa,2008 12 19, 12:41]
drinks_cheers.gif Bet gi oponentė mus kaip tik tikino, kad kristianoje yra vien tik "podielkos"

As nerasiaiu kad Kristianoje "Padelkos" doh.gif , tiesiog turiu mada nesiotis rankinuke, tai daviau jai pauostiti,na skirtumas buvo , tai ji man ir isaiskino. O tiketis kat Lt gauna pati geriausia , originsaliausia butu naivu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2008 12 19, 11:52)

As nerasiaiu kad Kristianoje  "Padelkos"  doh.gif , tiesiog turiu mada nesiotis rankinuke, tai daviau jai pauostiti,na skirtumas buvo , tai ji man ir isaiskino. O tiketis kat Lt gauna pati geriausia , originsaliausia butu naivu tongue.gif

LT gauna nei geresnį, nei blogesnį, o tokį patį produktą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 19 gruodžio 2008 - 11:55
QUOTE(Africa @ 2008 12 19, 12:50)
Bet, Gervela, sutik, kaip malonu tokia visažinančia pabūti  ir "apšviesti"  tamsuoles neišmanėles , kurios tiki, jog apsikrovusios vien originalais.

Deja turiu pasakyti kad neesu apsikrovusi originalais, turiu tikdu, ir tiek pirkti ne LT
Ois Jusu puses izvelgiu nepasitenkinima zmonemis, kurie tamstai nors siek tiek prestarauja ax.gif
Atsakyti
Kvakuska, konsultantė žino tokį dalyką, kad Kristės kvepalai pilstyti Lenkijoje (jei tai būtų tiesa, ji neturėtų to viešinti), bet kodėl ji nežino elementaraus dalyko, kad kvepalai stovėdami apšviesti ir kaitinami lempų keičia spalvą ir kvapą. Kodėl ji nepadarė prielaidos kad būtėnt dėl to skyrėsi tavo rankinėje turėtų kvepalų kvapas ir testeris mėnesių mėnesius laikomas netinkamomis sąlygomis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 19 gruodžio 2008 - 12:09
QUOTE(Kvakuska @ 2008 12 19, 11:54)
Deja turiu pasakyti kad neesu apsikrovusi originalais, turiu tikdu, ir tiek pirkti ne LT
Ois Jusu puses izvelgiu nepasitenkinima zmonemis, kurie tamstai nors siek tiek prestarauja  ax.gif

Prieštarauti irgi reikia mokėti, tai pateikti argumentuotai, o ne pasiskaičius skundai.lt ar kitus "patikimus" šaltinius. Tą taip vadinamą npasitenkinimą man ir ne tik man suteikia tamstos nekompetencija. Pranešti "žinią" pletkų ir gandų lygmeny nėra sudėtinga.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 19, 13:04)
Kvakusa, konsultantė žino tokį dalyką, kad Kristės kvepalai pilstyti Lenkijoje (jei tai būtų tiesa, ji neturėtų to viešinti), bet kodėl ji nežino elementaraus dalyko, kad kvepalai stovėdami apšviesti ir kaitinami lempų keičia spalvą ir kvapą. Kodėl ji nepadarė prielaidos kad būtėnt dėl to skyrėsi tavo rankinėje turėtų kvepalų kvapas ir testeris mėnesių mėnesius laikomas netinkamomis sąlygomis  g.gif

Va to rekejo man jos paklausti...
Papildyta:
QUOTE(Africa @ 2008 12 19, 13:05)
Prieštarauti irgi reikia mokėti,  tai pateikti argumentuotai, o ne pasiskaičius skundai.lt ar  kitus "patikimus"  šaltinius.  Tą taip vadinamą npasitenkinimą man ir ne tik man suteikia tamstos  nekompetencija.  Pranešti "žinią" pletkų ir gandų lygmeny nėra  sudėtinga.

As parasiau savo istorija, kuri kazkodel cia sukele toookias emocijas blink.gif, maniau kad kiekviena cia gali pasisakyti, bet is Jusu sprendziu kad nelabai...
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 19, 12:04)
Kvakuska, konsultantė žino tokį dalyką, kad Kristės kvepalai pilstyti Lenkijoje (jei tai būtų tiesa, ji neturėtų to viešinti), bet kodėl ji nežino elementaraus dalyko, kad kvepalai stovėdami apšviesti ir kaitinami lempų keičia spalvą ir kvapą. Kodėl ji nepadarė prielaidos kad būtėnt dėl to skyrėsi tavo rankinėje turėtų kvepalų kvapas ir testeris mėnesių mėnesius laikomas netinkamomis sąlygomis  g.gif

Kadangi kvakuska minėjo apie DG Blue water, kas turėjo reikšti Light Blue, tai nemanau, kad testeris galėjo būti "nešviežias". Mano pastebėjimais užsiguli tik nepopuliarių, (senosios klasikos dažniausiai), kvapų testeriai.
Atsakyti
Šiek tiek OT, bet dėl gamintojų ir originalų. Su lūpdažiais labai dažnai būna neatitikimai, bet dėl paties gamintojo kaltės. Pvz. pasibaigus spalvai dažnai noriu nusipirkti tokį patį tiptop. Gamintojas pakeičia tik pakuotės dizainą, pristato kaip new dizainą, bent jau taip deklaruoja, o gaminio linija ta pati, numeris bei pavadinimas analogiškas. Bet spalvos atspalvis kitoks, skirtumas nedidelis, vos minipustonis, bet jis yra.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 19, 12:54)
LT gauna nei geresnį, nei blogesnį, o tokį patį produktą.

100 % drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man vistiek labiau patinka istorija apie pilstymus Partizanų g. barakuose thumbup.gif Nors nesu įsitikinusi, ar ten tų barakų yra.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 12 19, 09:40)
Kvailina tamstas su ta Warshawa. Visa kontrabanda gaminama Odesoje...

Na kad net dokumentuose parašyta, kad atveža mikroautobusikas kravininis iš Warshawos. Nu, tiesa, ten dar rašo mol iš Paryžiaus pirmiau lektuvu atseit parskraidina, bet čia visi taip pasakoja...
Atsakyti