Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(Eve-line @ 2009 01 11, 12:28)
ka padarysi.... Mano sese pvz nesisypso. ir as stengiuos maziau sypsotis ilgai, nes jau pamazu atsiranda mimikos raukslytes. jei save pagaunu besisypsancia, stengiuos tvardytis - labai gaila veiduko.. zinau kad nesamone, bet ka padarysi...

blink.gif lotuliukas.gif didesnes nesamones neesu girdejus lotuliukas.gif siaubas ir ko tik zmones nedaro lotuliukas.gif
Atsakyti
šita tema netinka?
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 11, 10:28)
ka padarysi.... Mano sese pvz nesisypso. ir as stengiuos maziau sypsotis ilgai, nes jau pamazu atsiranda mimikos raukslytes. jei save pagaunu besisypsancia, stengiuos tvardytis - labai gaila veiduko.. zinau kad nesamone, bet ka padarysi...

Vajezau, kaip baisu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2009 01 11, 02:22)
Labas  4u.gif

Creme de la Mer is tiesu yra LABAI gera produkcija ir 25 metu amziaus tikrai nieko daugiau nereikia. Naudok toliau sau sekmingai ir to puikiai uzteks apsaugot oda nuo laisvuju radikalu ir zalingo aplinkos poveikio.
Jei mimikos rauksles ryskeja ant kaktos kremai cia nepades, ieskok problemos kitur, galbut raukai kakta ziuredama i kompiuterio ekrana ar gal reikia akiniu ar kontaktiniu lesiu. Kartais kaktos raukymas yra tiesiog negeras iprotis, stebek save ir stenkis ko atsikratyt  mirksiukas.gif

as kazkaip abejoju creme de la mer gerumu. seniau gal ir buvo tokia gera kad taip yra vertinama bet kiek zinau anksciau ir kremo spalva skyresi- buvo geslva. o dabar kaip yra perpirkta estee lauder kompanijos manau geruju ingredientu kiekis jame yra gerokai mazesnis... ir spalva- balta kaip nivea...
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 11, 11:28)

na bet čia kažkaip atsisakymas normalaus gyvenimo man atrodo unsure.gif negalėčiau taip... o kaip su žmonėm bendraut, sutinki kąnors ir nusišypsot negali...
Atsakyti
Nuo pirmu rauksliu tinka paprastas alyvuogiu aliejus. Kas vakara reikia daryti jo kaukes. Neseniai skaiciau kad tik ta kosmetika yra tinkanti zmogaus odai kuria galima butu valgyti ir nepakenktu. Dauguma net labai brangiu kremu ant veido tepti net negalima nes nezinia ko yra ten prideta. Ir aplamai visi kremai nuo rauksliu tiesiog reklama. Jie neefektyvus. geriausia veida prausti paprastu virintu veidu ir naudoti kaukems tuos produktus, kuriuos valgai.tarkim kiausinis, varske, jau minetas alyvuogiu aliejus, grietine ir tt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnule @ 2009 01 12, 14:53)
as kazkaip abejoju creme de la mer gerumu. seniau gal ir buvo tokia gera kad taip yra vertinama bet kiek zinau anksciau ir kremo spalva skyresi- buvo geslva. o dabar kaip yra perpirkta estee lauder kompanijos manau geruju ingredientu kiekis jame yra gerokai mazesnis... ir spalva- balta kaip nivea...

Sunku man ivertinti kokia La Mer buvo anksciau, bet visai neseniai sunaudojau kremuka, man labai labai patiko. O spalva is tiesu balta kaip Nivea, net ir konsistencija panasi biggrin.gif Gaila kad kaina ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 11, 11:28)

Na, po tokio pasisakymo belieka tik pasakyti, tai gal negyvenkite, nes nuo to tik senstate. Kartais užtektų save labiau mylėti, o ne kažkokias nesąmones svaigti apie tai, kad nesišypsiosiu, nes raukšlių bijau. Mergos, atsigaunam gal...
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2009 01 13, 19:45)
Sunku man ivertinti kokia La Mer buvo anksciau, bet visai neseniai sunaudojau kremuka, man labai labai patiko. O spalva is tiesu balta kaip Nivea, net ir konsistencija panasi  biggrin.gif  Gaila kad kaina ne  mirksiukas.gif

O gal galetum pasakyt kuom butent jis tau patiko? mano kakta rieboka tai nuo jo dar labiau riebaluojasi per diena. Tike tiek kad drekina bet ar verta manai tokiu pinigu g.gif kai ka kito atradau, 3kart pigiau bet ne ka prastesnis poveikis. Be to Crem de la Mer garseja tais juros dumbliais kurie nurenkami karta i metus. Tai mastau tokiai masinei pridukcijai turbut mazas kiekis tu stebuklinguju dumbliu patenka i musu kremus...
Atsakyti
Na, tu rauksliu tikrai neisvengsim. Moteru oda nuo 25 metu pradeda senti, tada jau reikia naudoti visokias preimones nuo rauksliu, bet sunku issirinkt geriausias, kiekviena turi bandyti ir ieskoti, kas tinks butent jai. Aisku, susirupinti oda reiktu ne tada, kai jau rauksles pamatai, bet anksciau, kad ji kuo ilgiau isliktu stangri ir elastinga. Dalyvavau seminare apie odos prieziura, tai daug idomiu dalyku papasakojo smile.gif na, aisq, ten dideliu paslapciu neatskleide, tiesiog primine, kaip reikai rupintis veido oda smile.gif ne paslaptis, kad reikia naudoti kasdienes veido prieziuros priemones, kurios tinka veido odai pagal tipa - tai ir ploviklis, tonikas, dieninis bei naktinis kremas, o taip pat ir papildomas preimones, cia rinktis pagal poreiki - paakius butina priziuret, nes ten oda lb jautri, reikia nepamirst ir sveitikliu, nes jie nuvalo negyvas odos lasteles (taip irrauksles sumazeja) ir kitos preimones... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agnule @ 2009 01 09, 22:44)
Va toks klausimukas smile.gif neturiu as dar jokiu rauksliu bet ziuriu mimikos ant kaktos nezymiai ryskeja ir noriu suzinoti kas veiksminga.. prasau rasykit tik tos kas tikrai kazka naudojo ir pastebejo rezultata.  nerasykit ka siuo metu bandot ar bandet nes esme kas tikrai PADEJO. pati naudoju net garsuji Creme de la Mer bet jokio skirtumo nematau, ta pati raukslyte ir liko... tai va. lauksiu atsakymu  4u.gif

beje, tam seminare, kur buvau, pasakojo, kad del netinkamos prieziuros, gali net geriausias kremas nepadet. Jeigu tinkamai nenuvalai veido preis tepant kremu, tik apie 30% jo pasiekia oda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo icetooke: 13 sausio 2009 - 21:50
QUOTE(icetooke @ 2009 01 13, 22:46)
Na, tu rauksliu tikrai neisvengsim. Moteru oda nuo 25 metu pradeda senti, tada jau reikia naudoti visokias preimones nuo rauksliu, bet sunku issirinkt geriausias, kiekviena turi bandyti ir ieskoti, kas tinks butent jai. Aisku, susirupinti oda reiktu ne tada, kai jau rauksles pamatai, bet anksciau, kad ji kuo ilgiau isliktu stangri ir elastinga. Dalyvavau seminare apie odos prieziura, tai daug idomiu dalyku papasakojo smile.gif na, aisq, ten dideliu paslapciu neatskleide, tiesiog primine, kaip reikai rupintis veido oda smile.gif ne paslaptis, kad reikia naudoti kasdienes veido prieziuros priemones, kurios tinka veido odai pagal tipa - tai ir ploviklis, tonikas, dieninis bei naktinis kremas, o taip pat ir papildomas preimones, cia rinktis pagal poreiki - paakius butina priziuret, nes ten oda lb jautri, reikia nepamirst ir sveitikliu, nes jie nuvalo negyvas odos lasteles (taip irrauksles sumazeja) ir kitos preimones...  smile.gif
Papildyta:
beje, tam seminare, kur buvau, pasakojo, kad del netinkamos prieziuros, gali net geriausias kremas nepadet. Jeigu tinkamai nenuvalai veido preis tepant kremu, tik apie 30% jo pasiekia oda...

Aciukas 4u.gif vat toniko kazkaip nenaudoju ax.gif bet reiks susigriebti. del prausiklio tai naudoju DR Herzog veido 'plovikli'. nesu niekur tokio macius/girdejus bet va man odai labai patinka. Zodziu ant neplauto veido uzsitepi zirnio dydzio to prausiklio kurio konsistencija yra kaip plauku vasko. ir nusiplauni su veido sluoste. kazkaip ten istraukia purvus jis blink.gif nu bet patinka man bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnule: 13 sausio 2009 - 22:05
QUOTE(agnule @ 2009 01 13, 21:23)
O gal galetum pasakyt kuom butent jis tau patiko? mano kakta rieboka tai nuo jo dar labiau riebaluojasi per diena. Tike tiek kad drekina bet ar verta manai tokiu pinigu  g.gif  kai ka kito atradau, 3kart pigiau bet ne ka prastesnis poveikis. Be to Crem de la Mer garseja tais juros dumbliais kurie nurenkami karta i metus. Tai mastau tokiai masinei pridukcijai turbut mazas kiekis tu stebuklinguju dumbliu patenka i musu kremus...

Mano oda misri, todel ant kaktos ir nosies stengdavausi maziau tept, siaip oda drekino labai gerai ir odos bukle pagerejo. Kadangi tekdavo daznai skraidyt nuo lektuvo oro oda buvo pradejus pleiskanot ir perstet, kazkokiom demelem ismete, tada naudojau Dior Hydractiv Sorbet (kazkaip panasiai) bet odos bukle negerejo o nuo La Mer skirtumas buvo didelis.
Tikrai sutinku kad kaina per didele ir tikrai yra priemoniu netgi geresnio poveikio ir kainos/kokybes santykiu drinks_cheers.gif La Mer krema man nupirko vyras, norejo isiteikt, o kas jam isrinko ar parekomendavo - neisivaizduoju biggrin.gif
Mano isvada tokia: puikus produktas ir sunaudojau su malonumu, taciau del dideles kainos manau daugiau nepirksiu ax.gif
Atsakyti