QUOTE(pikudama @ 2008 12 10, 22:53)
Mielosios, ar tikrai nei vienai neteko bandyti ar girdeti apie priemones is VICHY nuo mimikos rauksleliu? Tai MYOKINE - paakiu ir viso veido kremukai. Atrodo patraukliai, bet ar verta?

Taip, sutinku, kad pagrindinis ir bene svarbiausias reikalavimas - drekinimas, bet kai jau yra isispraudusi raukslyte salia lupu ar kaktoje - drekink ta viena nedrekinus......
Aš naudoju Vichy kremą (maitinantį dabar, riebesnį, nes šaltokas oras). O apie kremą nuo raukšlelių nebuvau domėjusis. Reikės užmesti akį vaistinėje. Kokia jo kaina beje?
Papildyta:
QUOTE(Daugiaziede @ 2008 11 21, 22:39)
ogi

man neuzilgo 32

dar pries du metus,parduotuvej perkant koki gerima ar smilkancius,is manes prasydavo - paso !!

Zinot,ka galiu pasakyt:kuo maziau kremu,tuo jauniau atrodo oda!.visi kremai esantys prekyboje,pacios pamastykit,is esmes-chemija.Ji nepadeda odai,o palaipsniui,diena is dienos-sendina.As nevartoju jokiu kremu,periodiskai darausi kaukes is naturaliu produktu,kaip agurkas,braske,kiausinio baltymas ir pn,ko reikia takart odai-pamaitint,susiaurint poras,isvalyt...Kazkas gali papriestaraut-"tai gamtos duota".Netiesa!Kas duota,to galma nevertint.O jei dar rimciau-oda tai tik jau isorinis sluoksnis,rezultatas.Svarbu kas vyksta viduje,t.y-sveika mityba(ypac vegetarizmas..),reguliarus sportas,nenutukimas.galu gale-saves mylejimas,o gal tai ir svarbiausia
Aš manau, kad natūralių produktų užtektų, jeigu gyventum ne užterštame mieste, o kur nors kaime ar kalnuose. O kai odą alina šildymo sistemos, teršalai, dūmai ir pan., nežinau ar tik su agurkais išsisuksi. Mano oda labai jautri ir sausa, todėl jeigu pradėčiau ją teplioti kiaušiniais ar varškėmis, nežinau kokia vaikščiočiau. Manau, kad atitinkamos gyvenimo sąlygos reikalauja ir atitinkamų priemonių.