Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

i 
Draudžiama parduoti/pirkti/dovanoti/mainyti vitaminus, maisto papildus, vaistus ir kit.  medikamentus.
Atsakyti
Nuo raukšlių pradėjau naudoti kremuką iš Eveline kosmetikos Magia orhidei vadinasi. Ružavas įpakavimas. Yra Eurokos įsigyti.
Atsakyti
Kokiai odai skirtas tas kremas, dieninis jis ar naktinis? Gal gamintojas raso orientacini amziu, nuo kurio galima pradeti naudoti?
Atsakyti
Merginos, gal kuri naudojat Biotherm kremukus? Domintų atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Man 20m.bet raukšlelių jau yra ir kaktoje ir akių kampuose ir mimikos aplink burną ryškios.Šiuo metu tepu Eucerin Hyaluron filler naktinį kremą.Dienai naudoju kitus kremus dėl dabartinių odos problemų.Bet planuoju visą liniją nusipirkt,kai odą aptvarkysiu.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 12 28, 13:55)
Man 20m.bet raukšlelių jau yra ir kaktoje ir akių kampuose ir mimikos aplink burną ryškios.Šiuo metu tepu Eucerin Hyaluron filler naktinį kremą.Dienai naudoju kitus kremus dėl dabartinių odos problemų.Bet planuoju visą liniją nusipirkt,kai odą aptvarkysiu.

Kas jūsų nuomone labiausiai turėjo įtakos raukšlelių atsiradimui tokiame jauname amžiuje? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2012 12 12, 11:32)
Merginos, gal kuri naudojat Biotherm kremukus? Domintų atsiliepimai 4u.gif

man patiko tas zaliam indelyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 12 29, 13:26)
Kas jūsų nuomone labiausiai turėjo įtakos raukšlelių atsiradimui tokiame jauname amžiuje? unsure.gif

Stresas,mažas miego kiekis,genetika,nereguliari mityba,ilgos darbo valandos,ryški mimika labai.
Atsakyti
as tai naudoju phytomer drekinamaji krema thumbup.gif , du kart i savaite darau veido peelinga ir manau, man to uztenka, nes oda grazi ir skaisti pasidare...Ja susirupinau pries metus laiko kazkur, kada pastebejau pirmasias mimikos rauksles, o ir oda pasidare ne betokia stangri kaip buvo (man greitai bus 29)...kazkaip bijau dar pradeti naudoti kremus nuo rauksliu, nes girdejau, kad prie ju priprantama g.gif tai apsieinu tik drekinimu. Mano oda misri, linkusi i sausuma...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti