Patarciau autorei bandyti kremukus, kurie taip ir vadinasi "nuo pirmuju laiko zymiu". nes jau kremai anti - age ir pan. skirti brandesnei odai ir neverta anksciau laiko juos naudoti(pinigus prarasit bei oda anksciau laiko ipratinsit prie nereikalingu dalyku).
Paakiams geras kremukas Lancome Premordiale.Is Guerlaino yra happilogy serijos atrodo irgi nuo pirmuju rauksleliu... Siaip firma cia skonio reikalas - reikia viska isbandyti paciai:)
nuo pirmuju rauksliu yra dar Clarins,po Dioro man jis nepatiko,matyt per silpnas...
QUOTE(linuxox @ 2008 11 21, 12:13)
neisizeisk,bet pas mane tokia pati beda,tik dabar labai gailiuosi kad pradejau naudoti nuo 23m galejau kur kas anksciau,kai kurioms reikia jau nuo 18m,ypac toms kurios daznai vaiksto i soliariumus.
Ko cia isizeist!

turiu gera oda,tepu tik drekinanciu ar stangrinanciu,o paakius-lumene spec kremuku.man neseniai 30m suejo,bet atrodau lyg jaunikle

QUOTE(pomada @ 2008 11 30, 14:16)
turiu gera oda,tepu tik drekinanciu ar stangrinanciu,o paakius-lumene spec kremuku.man neseniai 30m suejo,bet atrodau lyg jaunikle 

Nu pasiseke tada jums

QUOTE(amber123 @ 2008 11 30, 14:21)
o nuo kada-tai priklauso nuo odos tipo,bukles,gyvenimo budo,genu....
Sveikos, Moterys...
as visad turejau be galo skaiscia, lygia oda, niekad nesiskusdavau praktiskai niekuo, kai visos bendraamzes vaiksciojo spuoguotos ir papilkejusios - as svytejau. tik staiga viskas pasikeite istojus studijuot mano mylimaja medicina cia vilniuj..
nemigo naktys, stresas, noras suderint moksla ir "kulturinimasi"... eme berti veiduka, emiau kovot su inkstirais (ir dermatologes pagalba, ir pati), ir nepastebejau kaip staiga nualinau oda. man siandien dar tik 20,5 metu, bet paziurejus i pernykstes nuotraukas nematau to, ka turiu dabar - 5 rauksleles kaktoj, pora aplink lupas ir po akim smulkios. esu emocionali, zinau, kad tai rauksleles nuo mimiku, turetu buti kaip ir grazu, bet vistiek visiskai sudinas jausmas. streso dabar taip staiga neatsisakysiu, stengiuos kiek galiu, koreguoju mityba, miegu kuo daugiau, bet... ka daryti? kaip elgtis? ar buna stebuklu? zuna manyje meile sau
kosmetika, masazas, etc...? gal kas yra susidures su panasiom problemom ar mates, kaip staiga ima vysti kitas zmogus? manau puiki mano istorija temai "pirmosios rauksles"

nu va m,an 24, bet ant kaktos jau isryskejo mimikos rauksles, bet sie metai buvo labai stresiniai tai ir galvoju ar cia jau pirmos rauksles ar oda nualinta stresu ir gal dar atsistatys. tai va ir nezinau ar jau pirkti krema nuo rauksliu ar dar ne

QUOTE(pikudama @ 2008 11 30, 19:54)
as visad turejau be galo skaiscia, lygia oda, niekad
gal kas yra susidures su panasiom problemom ar mates, kaip staiga ima vysti kitas zmogus? manau puiki mano istorija temai "pirmosios rauksles"
gal kas yra susidures su panasiom problemom ar mates, kaip staiga ima vysti kitas zmogus? manau puiki mano istorija temai "pirmosios rauksles"

ooo, panasiai kaip ir pas mane.Vakar paziurejau nuotrauka daryta 20metu - kokia grazute as, oda skaisti, spindinti. bet labai greitai kazkaip "pasenau". (nors man dar 24m). vel uzsinorejau buti tokia kaip 20m

Papildyta:
QUOTE(emiliuxas @ 2008 12 01, 09:51)
nu va m,an 24, bet ant kaktos jau isryskejo mimikos rauksles, bet sie metai buvo labai stresiniai tai ir galvoju ar cia jau pirmos rauksles ar oda nualinta stresu ir gal dar atsistatys. tai va ir nezinau ar jau pirkti krema nuo rauksliu ar dar ne 

manau tiktu tau drekinamosios kaukes (2-3 per savaite), masaziukai ir drekinamieji kremai. Gal biski per anksti naudoti kanors nuorauksliu. Gal koki skaistinamaji seruma paziureti galima, arba kremuka.. (vat del sito dalyko nesu kompetetinga, nezinau ar galima 24, nors pati labai noreciau, nes oda papilkejusi)
Papildyta:
gal dar siulau veida valyti su ledukais

QUOTE(ogilvi @ 2008 11 20, 13:38)
Iš visų išbandytų kosmetikų geriausia Artistry, bet kažin ar esate apie tokią girdėjusi. Kosmetika superinė
O ir veido priežiūrai niekada nepakanka vien pienelio ar prausiklio. Kiekviena save gerbianti (tikra) kosmetikos firma veido priežiūrai gamina tris (o ne vieną) pagrindinius produktus. Jei panorėsite - diskusiją galima pratęsti grazkinfo@gmail.com
Papildyta:
Jei paakiam ir veidui kartu, tai ne kažkas, nes veido ir paakių odos sandara labai skiriasi - paakių oda, t.p. ir akių vokai neturi poodinio riebalinio sluoksnio. Reikėtų pasidomėti, kokie tyrimų rezultatai prieš pateikiant kremą vartotojui.
Papildyta:
Sausa oda raukšlėjasi greičiau. Kai moteris, kurios odos tipas labai sausas, pradeda naudoti kremus nuo raukšlių sulaukusi 30 metų, tai oi,oi,oi koks ilgas procesas prasideda, o 40-ies tokios jau kaip kempinės ir tada pradėti reikia ypatingai gerus, o ypatingai geri ypatingai gerai kainuoja.

Papildyta:
Jei paakiam ir veidui kartu, tai ne kažkas, nes veido ir paakių odos sandara labai skiriasi - paakių oda, t.p. ir akių vokai neturi poodinio riebalinio sluoksnio. Reikėtų pasidomėti, kokie tyrimų rezultatai prieš pateikiant kremą vartotojui.
Papildyta:
Sausa oda raukšlėjasi greičiau. Kai moteris, kurios odos tipas labai sausas, pradeda naudoti kremus nuo raukšlių sulaukusi 30 metų, tai oi,oi,oi koks ilgas procesas prasideda, o 40-ies tokios jau kaip kempinės ir tada pradėti reikia ypatingai gerus, o ypatingai geri ypatingai gerai kainuoja.
Žinom, žinom

dar norejau prie savo istorijos ir paklausti - mimikos raukslems lyginti skirta VICHY Myokine serija - joje viso kremas visam veidui bei paakiu prieziuros priemone. gal bandete?