Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

Aš šiuo metu naudoju dienai
Clinique Youth Surge SPF 15 Age Decelerating Moisturizer
user posted image

ir nakčiai Clinique Youth Surge Night Age Decelerating Night Moisturizer
user posted image

Naudoju apie savaitę laiko. Kažkokių stebuklų aišku nepadaro, bet iš esmės savo funkciją atlieka. Oda tapo padrėkinta, skaistesnė, šiek tiek sumažėjo mimikos raukšlelių. Esu patenkinta, bet antrą kart turbūt jau nekartočiau. Kaip tokiam rezultatui manyčiau gerokai per brangus dalykas ax.gif
Atsakyti
[quote=Zivivi,2012 03 19, 11:33]
Aš šiuo metu naudoju dienai

Naudoju apie savaitę laiko. Kažkokių stebuklų aišku nepadaro, bet iš esmės savo funkciją atlieka. Oda tapo padrėkinta, skaistesnė, šiek tiek sumažėjo mimikos raukšlelių. Esu patenkinta, bet antrą kart turbūt jau nekartočiau. Kaip tokiam rezultatui manyčiau gerokai per brangus dalykas ax.gif

Kokios kainos? rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri naudojate krema su stiprios koncentracijos retinoliu ?
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 03 20, 10:07)
Kokios kainos? rolleyes.gif

po 120 kiekvienas Sarmoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 20, 09:13)
Merginos, gal kuri naudojate krema su stiprios koncentracijos retinoliu ?

schmoll.gif
Koki nusiziurejai?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 20, 10:08)
schmoll.gif
Koki nusiziurejai?

Atsisiuntus is USA esu Alpha Hydrox Retinol ResQ. Naudoju kas antra vakara, pastebejau kad oda truputi lupasi (pleiskanoja). doh.gif Negaliu krempudros normaliai uzsitepti, baisiai atrodo. Nors skaiciau uzsienio forumuose, kad taip turi buti kuri laika. Tai man smalsu pasidare , gal kam irgi panasus poveikis. g.gif
Atsakyti
lauryna, tikrai normalu, kad lupasi. Man irgi taip buvo, kol oda neįprato. Raukšlelės paakiuose labai pamažėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2012 03 21, 06:19)
lauryna, tikrai normalu, kad lupasi. Man irgi taip buvo, kol oda neįprato. Raukšlelės paakiuose labai pamažėjo  thumbup.gif

Jo pastebejau, kad odos tonas pagrazejo, oda tokia sveikos spalvos ir lygi . thumbup.gif Vakar pasveiciau svelniu sveitikliu, lyg siandien neblogai atrodo. Tikiuosi tas lupimasis praeis, nes dar pora indeliu sandeliuke turiu. bigsmile.gif
Himalaia, o kiek kartu per savaite krema su retinoliu naudojai ? Ar vasara , pavasari tinka ji naudoti ? Nezinau ar teisingai darau, viena vakara tepu krema su aha, kita su retinoliu. Tiesa, rezultatais esu patenkinta. thumbup.gif
Tik beda turiu, negaliu normalaus kremo su aukstesne spf rasti, kuris nekimstu poru ir gerai islaikytu makiazo pagrinda. g.gif
Atsakyti
Anksčiau naudojau beveik kas vakarą (žiemą vasarą naudoju apsaugą, nešiojus saulės akinius, tai metų laikas man nėra svarbus). Paskui apsileidau, nes raukšlės man gyvenimo negadina biggrin.gif Dabar panaudoju, kai oda aplink paakius labiau pavargusi atrodo.

Luptis gali ir dėl to, kad ir retinolis, ir rūgštys sausina bei dirgina odą. Gali būti per daug. Reiktų atrasti tą koncentracijos/ naudojimo dažnumo ribą, kai oda nėra dirginama, bet kartu ir priemonių poveikis yra matomas.

Dėl apsaugo nuo saulės, tai taip, sunkus variantas. Dabar esu visai patenkinta mano kosmetologės parduodamu kremu. Galima jo ir internetu užsisakyti, vadinasi Solar Defender SPF 30. Brangus bjaurybė (moku 30$ pas kosmetologę, bet internete su siuntimu JAV esu radusi už 20 su kapeikom). Bet labai taupiai naudojasi (vieną buteliuką jau virš pusmečio naudoju). Sudėtis nebloga, ir ant odos gerai laikosi, nebalina, nekemša porų, nesijaučia taukuotai. Į pavakarę po makiažu riebalas pradeda lįsti, bet man ir be kremo tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 20, 21:53)
Atsisiuntus is USA esu Alpha Hydrox Retinol ResQ. Naudoju kas antra vakara, pastebejau kad oda truputi lupasi (pleiskanoja). doh.gif Negaliu krempudros normaliai uzsitepti, baisiai atrodo. Nors skaiciau uzsienio forumuose, kad taip turi buti kuri laika. Tai man smalsu pasidare , gal kam irgi panasus poveikis. g.gif

Reiks issisaugoti, parasyk ispudzius, kai ilgiau pavartosi 4u.gif Is kur siunteisi?
As kol kas aktyvias rugstis padejau i saldytuva g.gif pas mus jau rimtas pavasaris, saule aktyvi, manau per vasara nieko tokio geriau nenaudosiu g.gif
Himalaia, aciu kad pasirodot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 21, 09:35)
Reiks issisaugoti, parasyk ispudzius, kai ilgiau pavartosi 4u.gif Is kur siunteisi?
As kol kas aktyvias rugstis padejau i saldytuva g.gif pas mus jau rimtas pavasaris, saule aktyvi, manau per vasara nieko tokio geriau nenaudosiu g.gif
Himalaia, aciu kad pasirodot 4u.gif

Per tarpininke is www.drugstore.com Pigus tas kremas, apie 15 usd, bet labai puikus internete atsiliepimai apie ji.
Naudoju jau koki men, bet realesnius rezultatus galesiu ivertinti dar po kokiu 6 savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 21, 08:04)
Jo pastebejau, kad odos tonas pagrazejo, oda tokia sveikos spalvos ir lygi . thumbup.gif Vakar pasveiciau svelniu sveitikliu, lyg siandien neblogai atrodo. Tikiuosi tas lupimasis praeis, nes dar pora indeliu sandeliuke turiu. bigsmile.gif
Himalaia, o kiek kartu per savaite krema  su retinoliu naudojai ? Ar vasara , pavasari tinka ji naudoti ? Nezinau ar teisingai darau, viena vakara tepu krema su aha, kita su retinoliu. Tiesa, rezultatais esu patenkinta. thumbup.gif
Tik beda turiu, negaliu normalaus kremo su aukstesne spf rasti, kuris nekimstu poru ir gerai islaikytu makiazo pagrinda. g.gif

lauryna patarciau viena is eucerin riebiai-misriai odai, jis turi spf50, arba is la roche possay probleminiai odai su spf 30. abu naudoju metai laiko, tikrai nesukelia problemu makiazui mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti