Aš neturiu senatvinių raukšlių, bet turiu ant kaktos mimikos raukšlių, jau apie 3 savaites naudoju Natura Siberica serumą nuo raukšlių ir raukšlių korektorių iš Absolut serijos su juodaisiais ikrais. Šiaip aš anksčiau veidui beveik nieko nenaudojau, prausdavausi su muilu ir patepdavau kartais kažkokiu Loreal drėkinamuoju kremu. Bet pastaruoju metu buvau nepatenkinta savo veido odos būkle, pradėjau matyti, kad ji ne tokia elastinga, ne tokia lygi, papilkėjusi, nors nerūkau ir visiškai nevartoju alkoholio. Nusprendžiau pradėti rūpintis savo veidu, bet kadangi aš stengiuosi propaguoti sveiką gyvenimo būdą tai pradžiai nusprendžiau, kad rinksiuos tik natūralią kosmetiką, be visokių ten parabenų, SLS ir pan.
Dabar galiu pasakyti, kad rezultatais esu visiškai patenkinta. Odos būklė tikrai pagerėjo. Pas mane anksčiau turbūt nuo muilo oda buvo labai išsausėjusi, vietomis ant veido buvo netgi tokios sausos pleiskanojančios dėmės, ypač atsirandačios žiemą. Dabar tos visos dėmės dingo, oda pasidarė žymiai lygesnė, stangresnė, švelnesnė ir raukšlės jau mažiau pastebimos. Tas serumas labai smarkiai drėkiną odą ir kas man patiko, kad jis visiškai neriebus, po jo veidas neblizga, bet jaučiasi, kad oda šiek tiek pasitempia, todėl manau puikiai tiktų tiek sausai, tiek ir riebiai odai. O tą raukšlių korektorių aš tepu ant mimikos raukšlių, jis vienu metu ir lygina, ir "maskuoja", nors aš to "maskavimo" nelabai matau, naudoju šią priemonę daugiau kaip gydomąją.
O dar ketinu išbandyti Dr. Hauschka kosmetiką, apie ją irgi prisiskaičiau labai gerų atsiliepimų, tik kad žymiai brangesnė