Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(MOja @ 2012 02 22, 21:42)
o kas cia juokingo su tuo pleistru? jis tau primins, kad susiraukei mirksiukas.gif ir ilgainiui gal atprasi raukytis g.gif  mano mociute taip darydavo, o ji buvo didele ponia  lotuliukas.gif

kiba nakciai pameginti? lotuliukas.gif
Atsakyti
o jus nakti raukotes? blink.gif siaip as budavau baisiai susiraukus, kol nezinojau, kad man tiesiog reikia nesioti akinius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 02 22, 22:34)
o jus nakti raukotes? blink.gif siaip as budavau baisiai susiraukus, kol nezinojau, kad man tiesiog reikia nesioti akinius rolleyes.gif

taip, nakti miegu susiraukus:) tikrai! vyras net foto padares lotuliukas.gif netgi ryte kai atsikeliu staigiai, raukle tarp antakiu buna ziauri smile.gif
Atsakyti
vaje, kaip buna gyvenime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 02 22, 22:48)
vaje, kaip buna gyvenime doh.gif

rolleyes.gif o jus miegodama save kontroliuojat raukytis ar ne, miegoti ant veido ar ant nugaros?
Atsakyti
nuo tada, kai gime vaikas dar nemiegojau normaliai tongue.gif o siaip, nesisaipiau, visko buna gyvenime rolleyes.gif (as seniau dantim baisiai griezdavau sapne pvz blush2.gif )

griztant prie temos- atradau, kas pilnai "pasotina"mano perdziuvusia oda- "natura siberica" "anti-age" naktinis kremas visam veidui + papildomai ant ypatingai ishsausejusiu skruostu melyna naktine "natura siberica" kauke nakciai wub.gif pojutis- pasaka, lyg kas butu luksta nulupes thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal kas nor bandet LOUIS WIDMER kosmetika is sveicarijos. Yra galimybe ja gauti, bet nerandu atsiliepimu verysad.gif
Atsakyti
Aš neturiu senatvinių raukšlių, bet turiu ant kaktos mimikos raukšlių, jau apie 3 savaites naudoju Natura Siberica serumą nuo raukšlių ir raukšlių korektorių iš Absolut serijos su juodaisiais ikrais. Šiaip aš anksčiau veidui beveik nieko nenaudojau, prausdavausi su muilu ir patepdavau kartais kažkokiu Loreal drėkinamuoju kremu. Bet pastaruoju metu buvau nepatenkinta savo veido odos būkle, pradėjau matyti, kad ji ne tokia elastinga, ne tokia lygi, papilkėjusi, nors nerūkau ir visiškai nevartoju alkoholio. Nusprendžiau pradėti rūpintis savo veidu, bet kadangi aš stengiuosi propaguoti sveiką gyvenimo būdą tai pradžiai nusprendžiau, kad rinksiuos tik natūralią kosmetiką, be visokių ten parabenų, SLS ir pan.
Dabar galiu pasakyti, kad rezultatais esu visiškai patenkinta. Odos būklė tikrai pagerėjo. Pas mane anksčiau turbūt nuo muilo oda buvo labai išsausėjusi, vietomis ant veido buvo netgi tokios sausos pleiskanojančios dėmės, ypač atsirandačios žiemą. Dabar tos visos dėmės dingo, oda pasidarė žymiai lygesnė, stangresnė, švelnesnė ir raukšlės jau mažiau pastebimos. Tas serumas labai smarkiai drėkiną odą ir kas man patiko, kad jis visiškai neriebus, po jo veidas neblizga, bet jaučiasi, kad oda šiek tiek pasitempia, todėl manau puikiai tiktų tiek sausai, tiek ir riebiai odai. O tą raukšlių korektorių aš tepu ant mimikos raukšlių, jis vienu metu ir lygina, ir "maskuoja", nors aš to "maskavimo" nelabai matau, naudoju šią priemonę daugiau kaip gydomąją.
O dar ketinu išbandyti Dr. Hauschka kosmetiką, apie ją irgi prisiskaičiau labai gerų atsiliepimų, tik kad žymiai brangesnė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2012 02 22, 21:26)
pas mane ta pati problema, ta rauksle tarp antakiu tokia ryski, o jeigu saule, tai kai prisimerkiu baisuma buna doh.gif  doh.gif  doh.gif
koki tu ten naudojai krema, kur truputi apmazejo? dabar kaip tik ieskau kazko, nuo giliu mimikos rauksliu, tik vat kaip atrasti gera g.gif

o delto pleistro, tai juokas sueme. cia tas pats kas atlepusias ausis su pleistru klijuoti lotuliukas.gif

Zbitka nesupyk 4u.gif

As naudoju Guerlain orchidee imperiale 4u.gif Apmazino mimikos rauksle tarp antakiu, pastangrino (tikrai jauciasi) veido oda, bet nepastebejau kokiu pokyciu dideliu apie akis, ten turiu mazu rauksleliu, bet cia ne mimikos ar senejimo, bet nezino, man ir niolikinei jos buvo, tai tokioms nieko nepadarysi manau. dabar turiu dar akims is tos pacios linijos, ziuresiu kas gausis.. Visumoj esu patenkinta, tik kad kremas tai brangus..
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2012 02 23, 16:04)
As naudoju Guerlain orchidee imperiale  4u.gif Apmazino mimikos rauksle tarp antakiu, pastangrino (tikrai jauciasi) veido oda, bet nepastebejau kokiu pokyciu dideliu apie akis, ten turiu mazu rauksleliu, bet cia ne mimikos ar senejimo, bet nezino, man ir niolikinei jos buvo, tai tokioms nieko nepadarysi manau. dabar turiu dar akims is tos pacios linijos, ziuresiu kas gausis..  Visumoj esu patenkinta, tik kad kremas tai brangus..

kainuoja man atrodo 300€ schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 02 24, 12:42)
kainuoja man atrodo 300€ schmoll.gif  schmoll.gif

taigi ir rasau , kad kremas tai brangus " Visumoj esu patenkinta, tik kad kremas tai brangus.." tai kiekvienos teise apsispresti ka naudoti, kada, kaip ir uz kiek..
Atsakyti
geriausia prevencine priemone pries mimikos raukšleles, masazai smile.gif
Atsakyti