Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(dolee @ 2012 02 20, 18:02)
Sveikutes smile.gif is tikruju nzn ar sitoj temo man cia rasyti, bet nzn kur... zodziu, esu 26metu o kakta jau puosia rauksles... nuo surauktos kaktos, nes jai tik sauleta tai as net ir su akiniais bunu susiraukusi.... auginu antra vaikuti, namie uzsisedejau ketvirti jau metai, oda tragiska pasidare... niekada neturejau bedu del spuogeliu, dabar buna islenda, ar paberia veida... ir nemoku nusistatyti odos tipo.. zodziu, po prausimosi jai nepatepta kremu traukia, sausa jauciasi, net atsiranda pasausejimu.... bet paskutiniu metu net ir po kremo patepimo buna nlb gerai... siaip esu stresine, jautri, geriu antidepresantus jau nuo sedejimo namuose.. nesakau kad blogai su vaikais, bet.... ir nzn ka su veido oda daryti.. siaip visa laika kiek naudojau naudoju nivea ta melyna krema, nzn ar jis geras, siaip riebus... bijau kazka nauja pradeti naudoti.. kazka teko pabandyti su negyvosios juro dumbliais veidui prausikli ir krema, atseit visu tipu odai jis, nu sakes dar arsiau pasidare, isbere doh.gif  o mokejau dar bilekokia suma pamenu.... nevo firma berods.. ir nzn ka daryt.... nzn kaip priiureti oda ir tas rauksles.... sad.gif

Meskit greit nivea lauk. g.gif
Siulau apsilankyti pas gera kosmetologe, ji patars kokios priemones jusu odai tinka , paaiskins kaip priziureti oda. Is jusu posto suprantau, kad nelabai turite supratimo apie odos prieziura ir priemoniu pasirinkima. 4u.gif Sekmes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 21, 09:09)
Meskit greit nivea lauk. g.gif
Siulau apsilankyti pas gera kosmetologe, ji patars kokios priemones jusu odai tinka , paaiskins kaip priziureti oda. Is jusu posto suprantau, kad nelabai turite supratimo apie odos prieziura ir priemoniu pasirinkima. 4u.gif  Sekmes. smile.gif

Jo, tiesa sakant tikrai nlb supratima turiu kaip ja priziureti smile.gif aciukas 4u.gif nu nivea ta nzn kodel naudoju, anksciau man jis nk viskas ok buvo, o dar nzn....
Atsakyti
kai man buvo 20m ir as tepiau nivea be problemu biggrin.gif , speju buciau galejus sekmingai ir sviestu tepti g.gif o vat sulaukus 35 problema "kuo tepti" pasidare ziauriai aktuali doh.gif
sildymo sezono metu oda ishsauseja, papilkeja, ismeto demem doh.gif lyg to butu maza, oda jautri, ir tas kas gerai drekina- sudirgina, kas nesudirgina- nedrekina verysad.gif duokit kokiu nauju ideju, plyz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 02 21, 15:28)
kai man buvo 20m ir as tepiau nivea be problemu biggrin.gif , speju buciau galejus sekmingai ir sviestu tepti g.gif o vat sulaukus 35 problema "kuo tepti" pasidare ziauriai aktuali doh.gif
sildymo sezono metu oda ishsauseja, papilkeja, ismeto demem doh.gif lyg to butu maza, oda jautri, ir tas kas gerai drekina- sudirgina, kas nesudirgina- nedrekina verysad.gif duokit kokiu nauju ideju, plyz 4u.gif

man 26 sildymo sezonu lygiai ta pacia problema turiu... radau gera kosmetologe tai abi kartu kovojame, proceduros + priemones namu salygomis... mimikos rauksles isryskejo kaktoje ir lupu kamuose, bet nelabai tikiu stebuklingais kremais, taip kad rupinuosi oda, ir ateityje planuoju rimtesnes proceduras salinimui
Atsakyti
antra diena naudoju "natura siberica" "anti age" naktini krema- tepu ji ir vakare, ir ryte, ir diena, jei prisireikia- pradzioj lyg ir bande grauzti, bet oda neraudonavo, tai manau tik ispudis toks buvo, kad grauzia g.gif , o siaip, poveikis patenkinamas rolleyes.gif
o del rauksliu- viska lemia genetika mirksiukas.gif ir rukymas verysad.gif 2 metus neberukau ir rezultatas akivaizdus- nieko nekeiciant veido prieziuroje mimikos rauksliu sumazejo 95% thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat turiu mimikos rauksliu, mazos apie lupas ir gana gilios tarp antakiu, nuo raukymosi pries saule. deja, kad ir akinius nesioju nuo saules vasara, vis tiek raukausi..
Kuri laika naudojau viena krema, tai ta rauksle tarp antakiu ryskiai apmazino, bent jau kol nepasirodo saule. Islenda saule, susiraukiu, ir vel per ta pacia vieta, taigi vel viskas nuo pradziu. Tiesa kol kas dar tos saules mazai, bet juk ne uz kalnu pavasaris.
Kaip nesiraukyti pries saule, kad kremas ir toliau padetu mazint ta rauksle??? Turbut cia klausimas be atsakymo smile.gif

PS kurios kovojate su issausejimu, tai tik kremai sunkiai gelbeja tikrai atsatyti oda, patarciau daryti kaukes bent karta per savaite. Man padejo namine kauke.
Puse banano, truputis grietines, viska sumaisyti ir palaikyti apie 15 min. As adr dejau truputi cinamono gavosi drekinanti ir skaistinanti kauke. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo distancija: 21 vasario 2012 - 17:14
Kuri laika labai domejausi kremu sudedamosiomis dalimis… kad butu kuo maziau parabenu, arba ju is viso nebutu, kad sudetyje nebutu disodium-EDTA, kuris suardo odos apsaugini barjera ir pavercia oda priklausoma nuo, butent tu, kremu, kuriuos saziningai tepame ant savo ispuoseletos odos… ir tikrai galiu patikinti, kad MOjos naudojamas kremas “Natura Siberica” yra butent vienas is tu, kurie savo sudetyje neturi tu vadinamuju zalingu sudedamuju komponentu…
Studijuodama dirbau vaistineje, todel prisiminusi igytas zinias, siulyciau kremus rinktis individualiai, atsizvelgiant I savo odos tipa, nes tai kas puikiai tinka vienai, kitai gali visiskai netikti…
Ir Moja visiskai teisi sakydama, kad rauksliu, maziau ar daugiau, buvima lemia genetika smile.gif
Atsakyti
pabandziau lancome genifique naktini krema schmoll.gif kol tepiau buvo faina. po keliu minuciu buvo toks jausmas, kad veidas ishtrintas muilu ir lyg plevele aptrauktas g.gif nu, vienzo, visai niekam tikes, teko po pusvalandzio nuvalyt doh.gif

p.s. [COLOR=yellow] kas labai nori,galiu likuti idrebta droge padovanot vilniuje, rasykit i az.[COLOR=yellow]
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2012 02 21, 17:12)
as taip pat turiu mimikos rauksliu, mazos apie lupas ir gana gilios tarp antakiu, nuo raukymosi pries saule. deja, kad ir akinius nesioju nuo saules vasara, vis tiek raukausi..
Kuri laika naudojau viena krema, tai ta rauksle tarp antakiu ryskiai apmazino, bent jau kol nepasirodo saule. Islenda saule, susiraukiu, ir vel per ta pacia vieta, taigi vel viskas nuo pradziu. Tiesa kol kas dar tos saules mazai, bet juk ne uz kalnu pavasaris.
Kaip nesiraukyti pries saule, kad kremas ir toliau padetu mazint ta rauksle??? Turbut cia klausimas be atsakymo smile.gif

PS kurios kovojate su issausejimu, tai tik kremai sunkiai gelbeja tikrai atsatyti oda, patarciau daryti kaukes bent karta per savaite. Man padejo namine kauke.
Puse banano, truputis grietines, viska sumaisyti ir palaikyti apie 15 min. As adr dejau truputi cinamono gavosi drekinanti ir skaistinanti kauke. smile.gif

Jeigu buni ant saules uzsidek akinius nuo saules.
Namie gerai padeda vakarais uzsiklijuoti ant rauksles pleistro- cia mano mociutes receptas. Skamba juokingai, bet jeigu tai mimikos rauksle, maziau raukantis ji ir sumazeja mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 02 22, 12:22)
Jeigu buni ant saules uzsidek akinius nuo saules.
Namie gerai padeda vakarais uzsiklijuoti ant rauksles pleistro- cia mano mociutes receptas. Skamba juokingai, bet jeigu tai mimikos rauksle, maziau raukantis ji ir sumazeja mirksiukas.gif  thumbup.gif

taigi ir rasau, kad nors ir nesioju akinius nuo saules, vis tiek raukausi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2012 02 22, 15:13)
taigi ir rasau, kad nors ir nesioju akinius nuo saules, vis tiek raukausi..  smile.gif

pas mane ta pati problema, ta rauksle tarp antakiu tokia ryski, o jeigu saule, tai kai prisimerkiu baisuma buna doh.gif doh.gif doh.gif
koki tu ten naudojai krema, kur truputi apmazejo? dabar kaip tik ieskau kazko, nuo giliu mimikos rauksliu, tik vat kaip atrasti gera g.gif

o delto pleistro, tai juokas sueme. cia tas pats kas atlepusias ausis su pleistru klijuoti lotuliukas.gif

Zbitka nesupyk 4u.gif
Atsakyti
o kas cia juokingo su tuo pleistru? jis tau primins, kad susiraukei mirksiukas.gif ir ilgainiui gal atprasi raukytis g.gif mano mociute taip darydavo, o ji buvo didele ponia lotuliukas.gif
Atsakyti