Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(Rialma @ 2012 02 06, 18:43)
Gal kas zino ir ismano apie rugstinius kremus daugiau: pries kiek laiko reikia juos nutraukti vartoti vaziuojant i siltus krastus, ruosiantis saules "vonioms"? Kiek as suprantu, naudojant rugstinius kremus virsutinis odos sluoksnis suploneja, todel ji tampa jautresne saulei (kaip Danni auksciau  raso). Oda atsinaujina, bet per kiek laiko? Kazkur berods skaiciau, kad maziausiai du menesius reiketu nebenaudot pries deginimasi.. bet nesu tikra.. balandi atostogausiu siltuose krastuose, todel man aktualu smile.gif aciu, jei kas zino atsakyma.

NEGALIMA NAUDOTI RUGSCIU IR DEGINTIS ARBA GAUTI DAUG SAULES!!!!! blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2012 02 13, 16:09)
As irgi nakciai tik naudoju, bet pasirodzius stipresniems spinduliams butinai diena aukstesni spf tepk, nes atsiras pigmentiniu demiu.  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
As kremus su rugstim naudoju tik nakciai, diena netinka. Net ir ziema yra saules spinduliu, geriau nerizikuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 02 14, 00:27)
NEGALIMA NAUDOTI RUGSCIU IR DEGINTIS ARBA GAUTI DAUG SAULES!!!!! blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
As kremus su rugstim naudoju tik nakciai, diena netinka. Net ir ziema yra saules spinduliu, geriau nerizikuoti blush2.gif

O pries kiek laiko juos nutraukti vartoti: menesi, savaite, kelias dienas..? ar, kaip cia raso, diena degintis, o rugstinius kremus tepti tik vakarais? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rialma @ 2012 02 14, 18:16)
O pries kiek laiko juos nutraukti vartoti: menesi, savaite, kelias dienas..? ar, kaip cia raso, diena degintis, o rugstinius kremus tepti tik vakarais?  unsure.gif

Rugstinius kremus tepu tik vakarais.Vasara taip pat juos naudojau, bet diena be aukstos apsaugos spf is namu neiseidavau ( naudojau spf 30- spf 45), Atostogu metu, sauletuose krastuose vienai savaitei buvau nutraukusi naudojima, nes saule buvo labai intensyvi.
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 01 14, 19:27)
man beveik 40, bet as dar nematau pas save raksliu  blush2.gif  ar taip buna?  g.gif

Apsilankykite pas okulistą tongue.gif

P.S. Čia visai nekaltai pajuokavau.
Atsakyti
Mergaites, koks kremas nuo rauksliu veiksmingas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rialma @ 2012 02 14, 18:16)
O pries kiek laiko juos nutraukti vartoti: menesi, savaite, kelias dienas..? ar, kaip cia raso, diena degintis, o rugstinius kremus tepti tik vakarais?  unsure.gif

vasara isvis negalima naudoti rugtiniu produktu, tiek rudens, ziemos, pavasario sezonus. jeigu protinga kosmetike vasara net nedaro rugtiniu valymu. man VIENA GRIEZTAI ATSISSAKE..(gyvenu italijoje tai saule vasara cia stipri) aisku, jeigu ziuri tik pinigu.. g.gif schmoll.gif
as rugstinius naudoju tik nakciai ir ne vasaros sezonu. ir ziema neiseinu be apsaugos spf 30. aciu jau pernai prisiveise pigmentiniu demiu (vasara naudojau spf 30-50, o man tiek neuztenka). amerikoje bunant rugsejo men. buvo labai stipri saule tai pirkau spf 70. gaila, pas mus nera..
aisku priklauso ir nuo odos..mano pvz. labai sviesi.
bendrai paemus nesiulyciau net ir ziema su rugstiniu iseiti be apsaugos..pigmentiniu demiu lengva isigyti, bet sunku isnaikinti doh.gif doh.gif doh.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vyšnytė @ 2012 02 15, 10:19)
Mergaites, koks kremas nuo rauksliu veiksmingas? 4u.gif

o kas jums veiksminga?
nera super veiksmingu kremu, veiksmingas tik odos patempimas..kas kita, jeigu kalbama apie rauklsiu sumazinima, prevencija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 15 vasario 2012 - 14:28
Patys geriausi - La Mav australu kremai nuo rauksliu smile.gif Kainos ne pacios maziausios, bet visi kremai ekologiski is labai prabangiu ingredientu.. Nesigailiu nei vieno litu suinvestuoto, nes efektas jaucias ir matos labai greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoolia @ 2012 02 15, 17:26)
Patys geriausi - La Mav australu kremai nuo rauksliu smile.gif Kainos ne pacios maziausios, bet visi kremai ekologiski is labai prabangiu ingredientu.. Nesigailiu nei vieno litu suinvestuoto, nes efektas jaucias ir matos labai greitai smile.gif

Konkrečiai šio gamintojo produkcijos nebandžiau. Bet iš daugybės bandytų ekologiškos kosmetikos gaminių pasidariau išvadą: produktą reikia rinktis ekologišką arba veiksmingą, efektyvų. Ir viena, ir kita nebūna verysad.gif
Atsakyti
as turiu nusipirkusi loreal raudona anti age neblogas kremas po tepimosi oda gaivi,stangresne.bet as rauksliu dar neturiu tai ar padetu jau turincioms rauksles sunku pasakyti ax.gif
Atsakyti
sveikutes gal kas isbande sita Garnier UltraLift
2in1 Serum + Creme kokios butu kritikos wink.gif
Atsakyti
O as nusipirkau Olay „Nature Fusion Anti-Aging Day cream“ uz mazdaug 35 lt Droge. Niekas nebandet? smile.gif gal musu ekspertes pakomentuotu sudeti? bigsmile.gif 4u.gif

Ingredients: Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Niacinamide, Dimethicone,Titanium Dioxide, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Isopropyl Palmitate, Octocrylene, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Polyethylene,Tocopheryl Acetate, Panthenol, Vitis Vinifera Seed Oil, Panax Ginseng Extract, Hippophae Rhamnoides Extract, Propylene Glycol, Glucose, Caramel, Bisabolol, Dimethiconol, Arachidyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbitan Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Acrylates Copolymer, Citric Acid, Lactic Acid, Myristic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-100 Stearate,Trideceth-9, Cetearyl Glucoside, Mica, TinOxide, Triethanolamine, DisodiumEDTA, Propylparaben, Ethylparaben, Methylparaben, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Limonene, Linalool,CI 19140,CI 17200.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif is tikruju nzn ar sitoj temo man cia rasyti, bet nzn kur... zodziu, esu 26metu o kakta jau puosia rauksles... nuo surauktos kaktos, nes jai tik sauleta tai as net ir su akiniais bunu susiraukusi.... auginu antra vaikuti, namie uzsisedejau ketvirti jau metai, oda tragiska pasidare... niekada neturejau bedu del spuogeliu, dabar buna islenda, ar paberia veida... ir nemoku nusistatyti odos tipo.. zodziu, po prausimosi jai nepatepta kremu traukia, sausa jauciasi, net atsiranda pasausejimu.... bet paskutiniu metu net ir po kremo patepimo buna nlb gerai... siaip esu stresine, jautri, geriu antidepresantus jau nuo sedejimo namuose.. nesakau kad blogai su vaikais, bet.... ir nzn ka su veido oda daryti.. siaip visa laika kiek naudojau naudoju nivea ta melyna krema, nzn ar jis geras, siaip riebus... bijau kazka nauja pradeti naudoti.. kazka teko pabandyti su negyvosios juro dumbliais veidui prausikli ir krema, atseit visu tipu odai jis, nu sakes dar arsiau pasidare, isbere doh.gif o mokejau dar bilekokia suma pamenu.... nevo firma berods.. ir nzn ka daryt.... nzn kaip priiureti oda ir tas rauksles.... sad.gif
Atsakyti