Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(ra2ga @ 2012 01 14, 20:27)
man beveik 40, bet as dar nematau pas save raksliu  blush2.gif  ar taip buna?  g.gif

Tai cia atejot kitas panervuot ane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 15, 13:56)
Tai cia atejot kitas panervuot ane  lotuliukas.gif

biggrin.gif neeee... net nepagalvojau apie tai blush2.gif
bet tema reikes paskaityt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 01 15, 14:00)
biggrin.gif  neeee... net nepagalvojau apie tai  blush2.gif
bet tema reikes paskaityt  4u.gif

Dziaukites, kad ner rauksliu ir pasiskaitykit, kaip prevenciskai priziuret veiduka, kas ju atsirastu kuo veliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi kaip mane nervina... kai pakeliu antakius, kaktos sonuose pasidaro tokios maaaaaaaazos raukslytes.. gal ant ju kazka stipriau panaudot? g.gif tikrai nenoriu sedet ir laukt, kol jos dar pagiles.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 01 14, 19:27)
man beveik 40, bet as dar nematau pas save raksliu  blush2.gif  ar taip buna?  g.gif

Koks jusu veido odos tipas ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 12 04, 20:00)
Konkrečiai galiu parekomenduoti Paula's Choice RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid. Labai puiki priemonė tiek paskaistinimui, tiek smulkioms raukšlelėms šalinti. Sudėtis labai gera, tekstūra elegantiška, lengvas ir gerai susigeriantis, gerai drėkinantis losjonas/ gelis.

O sakykit, kur galima šios priemonės nusipirkti ir kokia jo kaina? Ačiū už atsakymus 4u.gif
Mąstau ir man reiktų kažką panašaus panaudoti, nes irgi tokia suvargusi, papilkėjusi,.. matyt, paeiliui 3 metai auginant vaikučius bemiegės naktys padarė savo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaviux: 16 sausio 2012 - 07:38
QUOTE(Zaviux @ 2012 01 16, 09:38)
O sakykit, kur galima šios priemonės nusipirkti ir kokia jo kaina? Ačiū už atsakymus 4u.gif
Mąstau ir man reiktų kažką panašaus panaudoti, nes irgi tokia suvargusi, papilkėjusi,.. matyt, paeiliui 3 metai auginant vaikučius bemiegės naktys padarė savo verysad.gif

Likimo drauge 4u.gif ir as 3 metus su vaikais smile.gif
pasitepliosim kremukais ir atsigausim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2012 01 16, 22:06)
Likimo drauge  4u.gif ir as 3 metus su vaikais smile.gif
pasitepliosim kremukais ir atsigausim  drinks_cheers.gif

Jei tik rasim tinkamus smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaviux @ 2012 01 16, 07:38)

nuo papilkejimo man padeda veido prausimas revlon aparaciuku+ vitamino C kapsules tepamos ant veido+ veiko kauke su gklikolio rugstim mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 01 17, 22:42)
nuo papilkejimo man padeda veido prausimas revlon aparaciuku+ vitamino C kapsules tepamos ant veido+ veiko kauke su gklikolio rugstim mirksiukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū už patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kokios čia vitamino C kapsulės ir veido kaukė? Pasidalink info 4u.gif ax.gif

Tai kur galima nusipirkt to Paula's Choice kremuko? Įtariu Lietuvoje nėra ane?
Atsakyti
tiesa sakant nzn ar rasau kur reikia, gal yra atskirai tema apie veido stangrinima ar kazkas panasaus. Esu dar pakankamai jauna, kaip ir cia tema sukurta,kad 25 - metes jau rupinasi prevencija nuo pirmuju rauksliu, taip man atrodo, kad veidas kazkoks liko sukrites, nezinau kaip kitaip isireiksti, tiesiog norisi tokio lyg patempimo pakelimo, toks lyg i apacia susmukes, kas tai itakoja? ar tai metams begant naturalu? Ir kaip galima taisyti padeti,ar yra kokiu kremuku ar masazai ar kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaviux @ 2012 01 23, 10:51)
Tai kur galima nusipirkt to Paula's Choice kremuko? Įtariu Lietuvoje nėra ane?

Paula's Choice kremuku galima isigyti per tarpininkes, cia SM mirksiukas.gif
Atsakyti