Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(amber123 @ 2011 12 16, 13:06)
bet kas liecia botoksa, tai kazkas vis tiek yra, kad ji reikia leist kas puse metu..  unsure.gif

Ta prasme?
Kas pusę metų leisti reikia, nes organizmas su laiku jį pasisavina. O kremuose botoxas nenaudojamas, nes jis tepamas ant odos būtų neveiksmingas.

QUOTE(dija @ 2011 12 16, 15:35)
aciu uz patarima, o kur ji galima butu nusipirkti?

Deja, Lietuvoj nėra, tektų siųstis internetu ar per tarpininkes, iš Paula's Choice puslapio.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 12 17, 21:00)
Kas pusę metų leisti reikia, nes organizmas su laiku jį pasisavina.

ta prasme pasisavina? g.gif jo poveikis dingsta ir oda vel suglemba? kodel ji reikia leist vel ir vel?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 17, 14:32)
ta prasme pasisavina?  g.gif jo poveikis dingsta ir oda vel suglemba? kodel ji reikia leist vel ir vel?

Taip, dingsta tas raumenis paralyžiuojantis poveikis. Su bet kokiais leidžiamais preparatais yra tas pats, ar tai būtų hialuronas, botoxas, kolagenas, tavo paties riebalai ar kt. Kūnas juos po kurio laiko tiesiog pasisavina, "suvirškina". Vienus greičiau, kitus lėčiau, dėl to tokias procedūras reikia kartoti reguliariai.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 12 04, 21:00)
Bloge mano pasižvalgyk, surasi gal ką nors.
<..>
Kaip prisižaisti? Kas gali odai atsitikti, jei anksti pradėsi naudoti senėjimą stabdančias priemones? Šiaip mes senti pradedam nuo tada, kai baigiam augti  smile.gif O apskritai, kas naudinga vyresnei odai, yra naudinga bet kokio amžiaus odai. Kuo geriau rūpinsiesi oda nuo jaunystės, tuo geriau senatvėje atrodysi... Nereikia į marketinginius pažadus žiūrėti taip rimtai. Priemones pirkti reikia pagal savo odos tipą ir problemas, o ne pažadus ant buteliuko.

o kokį himalaia parekomenduotum kremą raukšlių prevencijai? man 25m, bet jau apie akis, nosies-lūpos raukšlės ryškėja unsure.gif
blogą žiūrėjau jau - nėr ten nuo raukšlių biggrin.gif
Atsakyti
As jau kokias geras 2 sav naudoju Lirene firmos kremuka, jis is serijos 30+ Folacin, tokioj melynoj pakuoteje. Kol kas labai patinka ir tinka.. nieko blogo negaliu pasakyt, tik gero smile.gif labai taupiai naudojas, maloni konsistencija, pavertus nebega, bet toks visai neriebus, net labai lengvas sakyciau, net nzn kaip apibudint biggrin.gif bet drekinimo uztenka pilnai. Greit susigeria. Veidas graziai svyti po jo, nepalieka jokio riebumo. Mano sausa/misri oda, riebiai nzn kaip butu.. raso, kad tinka ir dienai ir nakciai. Ivardintas kaip atnaujinamasis kremas veidui ir kaklui 4u.gif turi spf 5 biggrin.gif ziuresiu kaip toliau jis man patiks..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Manik @ 2011 12 06, 20:38)
O man vis tiek geriausias BIODROGA biggrin.gif

O kuris būtent g.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 12 18, 12:33)

blogą žiūrėjau jau - nėr ten nuo raukšlių biggrin.gif

Nebūtinai turi būti parašyta "nuo raukšlių", kad tiktų jų prevencijai. Bet koks gerai suformuluotas drėkiklis tiks, nes padės odai geriau funkcionuoti. Į "Geriausias priemones" akį užmesk ir čia dar būtų naudinga paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(Eirwen @ 2011 12 14, 18:54)
Norėjau paklausti gal kas žinot...čia vot prieš keletą metų buvo toksai nivea baltas nemažas buteliuks,kainavo apie 40 LT lygindavo odą ir suteikė baltumo efektą. Dabar neberandu, gal pasikeitė ar ką.  help.gif cry.gif  cry.gif

.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2011 12 10, 22:15)
bet jei nustosit naudot, nesuglebs oda? nes pvz botoksa reik reguliariai leistis..  unsure.gif

sudety hialarono rugstis ir hexapeptide argireline:D kadangi tuom nesidomiu tai nezinau kas cia per komponentas blink.gif mestelejau aki i google, tai argireline yra kazkokia molekule efektyviai kovojanti su raukslemis, bet atsiliepimai apie ji nera geri, gyd. nuomone, vertetu vartoti produktus, nuo kuriu oda tampa sveikesne ir vengti tokiu produktu, kaip argireline, kurie yra toksinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ta111: 26 gruodžio 2011 - 18:30
man patinka mano dabar naudojamas weleda serumas su granatais. bet jis ne nuo pirmuju rauskliu..
Atsakyti
sos, help, padėkit!

iki šiol raukšlių beveik neturėjau, bet paskutinį pusmetį jų pradėjo ženkliai daugėti. Man iškilo toks klausimas: ar yra kokių tikrai veiksmingų nechirurginių priemonių šiam procesui sustabdyti? Ar egzistuoja kremai, kurių užsitepus tos raukšlės išsilygina?
Kremų esu išbančiusi daug ir brangių, ir pigių, ir regeneruojančių, ir kokių tik nori, bet jais, tiesą sakant, niekada perdaug netikėjau.
Pasidalinkit savo patirtim tos, kurios su tuo procesu (senėjimo) esat susidūrę, ką darot, ar padeda, ar tiesiog susitaikėt su tais išvaizdos pasikeitimais?
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 12 19, 17:40)
Nebūtinai turi būti parašyta "nuo raukšlių", kad tiktų jų prevencijai. Bet koks gerai suformuluotas drėkiklis tiks, nes padės odai geriau funkcionuoti. Į "Geriausias priemones" akį užmesk ir čia dar būtų naudinga paskaityti.

Himalaia,

O si seruma kokiu daznumu reiketu tepti vakarais?Keleta kartu per savaite ar kas vakara? unsure.gif

http://kosmetikosana...acid-night.html
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif pasidalinsiu ir as patirtimi apie rauksles unsure.gif
As niekada nevartojau jokiu kremu veideliui,visa prieziura buvo tik muilas ir prausimas iki girgzdesio lotuliukas.gif jokiu kremu jokiu toniku jokiu isskirtiniu priemoniu.
bet perzengus 30meteliu oda ziema pradejo sauset,tei teko kremuku ieskot doh.gif
Ir tada prasidejo....... doh.gif nusivyliau tuo kad visi kremai parduodami nemazais kiekiais,o pasitepus iskart oda pasiurpsta...tai tenka kito ieskot..paskui dar veino ir tai tais kremais tenka vyrui rankas teptis lotuliukas.gif
o apie akytes ir pirmosios rauksleles islindo.... kremo beieskant....
Bet vienoj mugej netycia nusipirkau Pulanna firmos krema thumbup.gif tai dziaugiuosi neatsidziaugiu lotuliukas.gif susigeria labai greitai ir nelieka jokiu riebaliniu pleveliu,jokios alergijos nesukelia,tiesiog oda pasidaro glotni svelni ir sveika biggrin.gif rauksleles greitai tapo beveik nepastebimos,net mimikos rauksle tarp akiu sumazejo.
Atsakyti