Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(amber123 @ 2011 12 05, 12:44)
A ka as zinau, as tik sakau ka esu girdejus.. nemusk  lotuliukas.gif nu logiskai mastant, turbut pripranta prie kazkokios tarkim medziagos, kuri kovoja pries rauksles, ir poto dar reikes stipresnio kremo, nes jau tie patys nepades.. velnias zino.. as tai tikrai nebijau tu anti aging naudot, nors kol kas kazkokiu labai ipatingu ir nenaudoju, tiesiog turiu kelis serumukus ir tt
biggrin.gif buvo buvo..ka jau cia slept..

A kadiel nemušt, kartais, va į sveikatą išeina user posted image smile.gif

Nu tada logiškai mąstant visi priešraukšliniai kremai turi tą pačią medžiagą turėti, kad oda priprastų ir reiktų jos bijoti. Bet taip nėra ax.gif Nugi tos pačios medžiagos yra naudojamos ir "jaunos" odos arba šiaip, bendro naudojimo kremų formulėse. Tai kaip paaiškinti tokį dalyką bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 05 gruodžio 2011 - 20:26
QUOTE(himalaia @ 2011 12 05, 21:26)
Tai kaip paaiškinti tokį dalyką  bigsmile.gif

as tai nzn.. umn.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 12 05, 19:40)
Na gerai, šitą irgi suprantu, kaip argumentą, kad "oda pripranta". Bet prie ko pripranta? Konkrečiai... Kas ten tuose priešraukšliniuose kremuose tokio "stipraus"? Nes plaukiojančios sąvokos, kaip "oda pripras" "be laiko susiraukšlėsi", "pakenksi" ir t.t. nieko neįrodo.
Papildyta:
Nu tikiuosi čia ir mano įtakos buvo bent truputis flirt.gif

nu as nemaciau dar nei vienos 23m. merginos rauksletos g.gif g.gif o va daugelis mano amziaus turi daug kas rauksleliu apie akis, bet ne ant veido
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 12 05, 14:17)
nu as nemaciau dar nei vienos 23m. merginos rauksletos g.gif  g.gif  o va daugelis mano amziaus turi daug kas rauksleliu apie akis, bet ne ant veido

Na, tai natūralu, kad neraukšlėtos. Nors esu mačiusi soliariumo aukų, rūkalių, kurios ir vos per 20 persiritusios jau raukšlėjasi. Man 26, bet jau turiu juoko raukšlelių paakiuose, dėl kurių visiškai nepergyvenu, man netgi gražu, priduoda charakterio veidui.

Esmė gi visos šitos mano "provokacijos" yra tiesiog paskatinti susimąstyti.
Ir šiaip... Šimtus priemonių esu išnarsčius po kaulelį. Daugumoj anti aging kremų nėra visiškai nieko, kas realiai raukšles veiktų iš vidaus, ne tik laikinai. Sutraukia odą tam tikros medžiagos, pasilygina raukšlelės ir viskas. Čia kaip fejerverkai. Nu pažiūrėt tam kartui gražu, o naudos tai nulis.
Jaunai odai be raukšlių tokio efekto nereikia, bet tos pačios medžiagos yra naudojamos ir riebalų kontrolėj, matizuojančiose priemonėse. Taip kad nereikia bijoti tų anti aging priemonių. Jei jos kenktų jaunai odai, kenktų ir senai.
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 12 05, 22:17)
nu as nemaciau dar nei vienos 23m. merginos rauksletos g.gif  g.gif  o va daugelis mano amziaus turi daug kas rauksleliu apie akis, bet ne ant veido

o kur ziurejot, lietuvoj ar italijoj? nes lietuvoj tai pilna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 12 06, 03:11)
Na, tai natūralu, kad neraukšlėtos. Nors esu mačiusi soliariumo aukų, rūkalių, kurios ir vos per 20 persiritusios jau raukšlėjasi. Man 26, bet jau turiu juoko raukšlelių paakiuose, dėl kurių visiškai nepergyvenu, man netgi gražu, priduoda charakterio veidui.

Esmė gi visos šitos mano "provokacijos" yra tiesiog paskatinti susimąstyti.
Ir šiaip... Šimtus priemonių esu išnarsčius po kaulelį. Daugumoj anti aging kremų nėra visiškai nieko, kas realiai raukšles veiktų iš vidaus, ne tik laikinai. Sutraukia odą tam tikros medžiagos, pasilygina raukšlelės ir viskas. Čia kaip fejerverkai. Nu pažiūrėt tam kartui gražu, o naudos tai nulis.
Jaunai odai be raukšlių tokio efekto nereikia, bet tos pačios medžiagos yra naudojamos ir riebalų kontrolėj, matizuojančiose priemonėse. Taip kad nereikia bijoti tų anti aging priemonių. Jei jos kenktų jaunai odai, kenktų ir senai.

rukoriu ir soliariumo megeju oda susensta greiciau, cia jau nei anti aging nepades. bet jeigu oda priziuri, drekini, saugai nuo saules gal nepradeda taip anksti...tokia mano manymu apsauga geriausia. tokiu budu gal ne taip anksti prades rauksletis, nemanau, kad vien kremas nuo rauksliu (joks) pades ju isvengti.
man 31 o raukliu apie akis neturiu (bet nuo 21m. naudoju drekinamuosius gelius paakiams), kartais tik isryskeja mimikos rauksle tarp antakiu. naudoju priemones- vakare kai bunu namie uzklijuoju pleistru, kad nesiraukyciau. biggrin.gif biggrin.gif kai nesiraukau tos raukles nesimato, kai bunu pvz. pries saule be akiniu is karto atsiranda cool.gif
mano oda riebi, kartais vargina hormoniniai spuogai, as su jais daugiau kovoju, negu su raukslem rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 06 gruodžio 2011 - 11:49
QUOTE(ZBITKA @ 2011 12 06, 12:47)
kartais vargina hormoniniai spuogai, as su jais daugiau kovoju, negu su raukslem rolleyes.gif

Va va.. man ir brendinas prasidejo 25m biggrin.gif nebesusitvarkau..
nuspirkau siandien krema Lirena 30+ taip norejau sudeti kad pakomentuotu, bet ismeciau deze jopsikmat.. doh.gif matytumet pardavejos veida, kai pirkau 30+, sako: cia gi BRANDZIAI odai.. sakau: nu taip, nuo 30m.. tai man jau netoli.. tada dar labiau akys issiplete, sako: jaunai atrodot lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2011 12 06, 12:47)
kartais tik isryskeja mimikos rauksle tarp antakiu. naudoju priemones- vakare kai bunu namie uzklijuoju pleistru, kad nesiraukyciau. biggrin.gif  biggrin.gif 

Ten vadinama pykcio rauksle rolleyes.gif biggrin.gif yra spec pleistriukai, Fraunies vadinas, bet manau tikrai tinka ir paprastas pleistras drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 06, 15:50)
Va va.. man ir brendinas prasidejo 25m  biggrin.gif nebesusitvarkau..
nuspirkau siandien krema Lirena 30+ taip norejau sudeti kad pakomentuotu, bet ismeciau deze jopsikmat..  doh.gif matytumet pardavejos veida, kai pirkau 30+, sako: cia gi BRANDZIAI odai.. sakau: nu taip, nuo 30m.. tai man jau netoli.. tada dar labiau akys issiplete, sako: jaunai atrodot  lotuliukas.gif

Paieškokit internete sudėties, gal bus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 06, 16:03)
Paieškokit internete sudėties, gal bus.  ax.gif

Ai.. issitraukiau is siukliu dezes, tuscia buvo, tai dzin lotuliukas.gif doh.gif poto parasysiu, tamsta Himalaia gal pakomentuos rolleyes.gif
Atsakyti
O man vis tiek geriausias BIODROGA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 06, 16:50)
nuspirkau siandien krema Lirena 30+ taip norejau sudeti kad pakomentuotu, bet ismeciau deze jopsikmat..  doh.gif matytumet pardavejos veida, kai pirkau 30+, sako: cia gi BRANDZIAI odai.. sakau: nu taip, nuo 30m.. tai man jau netoli.. tada dar labiau akys issiplete, sako: jaunai atrodot  lotuliukas.gif

Nieko sau, brandi oda nuo 30 metų - gal pardavėjai kokie 18 metelių ar panašiai, kad taip šviečia. Tada kaip vadinti 60 -metės odą? Ar tokiom net kremų nebebūna?
Atsakyti
QUOTE(pievu_gele @ 2011 12 07, 06:53)
Nieko sau, brandi oda nuo 30 metų - gal pardavėjai kokie 18 metelių ar panašiai, kad taip šviečia. Tada kaip vadinti 60 -metės odą? Ar tokiom net kremų nebebūna?

manau tiek ir buvo lotuliukas.gif dieve dieve, jei dirbciau kokiam Eurokos ar Droge vadove, tai jos man pakeltos nakti zinotu kas su kuo naudojama, del ko ir kam.. geda daro daugiau nieko .. priima beleka..
Atsakyti