Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(distancija @ 2011 12 04, 14:31)
Na naudoju dabar sita Guerlain Orchidee Imperiale Exceptional Complete Care Rich Cream. Sudeties niekur nepavyko rasti, net ant pakuotes.. Apie ji raso stai ka : "This highly concentrated, precious cream boasts an exquisitely rich, silky smooth, melt-in texture.It contains the imperial Orchid Molecular Extract and offers the secret of longevity of this extraordinary flower to the driest and most demanding skin. Day after day, it refines the skin's texture and acts on all the signs of ageing. Your skin regains its strength, the shape of your face is gradually redefined, wrinkles and fine lines are smoothed. A new-found radiance lights up your complexion, while your skin enjoys deep, long-lasting nourishing care and a feeling of infinite comfort. "

Kitus du nustojau naudoti kai cia isbare mane, galvoju padovanoti mamai, naudojau tokius:
Pirmas dieninis ir ]Antras naktinis

Siaip juos naudojau kokias 3 savaites, neigiamu pokyciu nepastebejau, bet oda tapo tikrai stangresne.  wub.gif
Po pries tai mane isbarusiu moteriskiu buvau isibaiminus kad viena diena nuo anti rauksliu kremu busiu rauksleta labiau negu tureciau.. bet po to kai kitos logiskai pasvarsciusios parase savo nuomones, kad tikrai priemoniu nuo rauksliu nereiketu pradeti naudoti kai jau yra giliu rauksliu, bet kaip prevencine priemone.. Tai dabar ir nebezinau ka galvoti  biggrin.gif

To orchidėjos kremo sudėtis tokia:
Water, Triethylhexanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isotridecyl Isononanoate, Butylene Glycol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Polymethyl Methacrylate, Glyceryl Stearate, Decyloxazolidinone, Steareth-21, Cetearyl Glucoside, Octyldodecanol, Dimethicone, Hydrolyzed Soy Flour, Methylparaben, Cetyl Palmitate, Chlorphenesin, Fragrance, Cocoglycerides, Irvingia Gabonensis Kernel Butter, Tocopheryl Acetate, Ceramide 3, Carbomer, Triticum Vulgare (Wheat) Protein, Tromethamine, Sodium Hyaluronate, Tetrasodium Edta, Xanthan Gum, Butylparaben, Ethylparaben, Cyanotis Arachnoidea Root Extract, Isobutylparaben, Propylparaben, Paeonia Albiflora Root Extract, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Linalool, Bht, Orchid Extract, Smithsonite Extract, Limonene, Bertholletia Excelsa Extract, Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Eriobotrya Japonica Leaf Extract, Palmitoyl Pentapeptide-3, Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxides

Pasižiūrėk, kas iki Methylparaben (konservanto) eina. Visiškai nieko nėra, kas padėtų stabdyti senėjimą- vanduo, emolientai, kurie drėkina. Tie patys ingredientai ir jaunos odos priežiūroje naudojami. Galima drąsiai naudot bet kokiame amžiuje, jei tik odai patinka. Apskritai, visa ta Guerlain anti aging linija gana juokinga, nes kainos kosminės, o indelyje pasižiūrėjus nieko įspūdingo. Na, nebent pakuotės gražios biggrin.gif

Nu pagalvok logiškai... Kodėl kremas turėtų jauną odą suraukšlėti anksčiau laiko? Ar tai nereikštų, kad jis apskritai žalingas odai, tiek jaunam, tiek vyresniam amžiuje? Ir kodėl tada vyresnė oda dar labiau nuo jo nesusiraukšlėja, tik jaunesnė? Ar kremas kažkaip sugeba atskirti, kad jis vyresnę odą veiks, o dabar jau jaunesnę... Čia daugiau moksline fantastika kvepia, nei faktais smile.gif
O naudojant tas priemones oda tau sustangrėjo dėl to, kad jose prikrauta plėvelę formuojančių medžiagų, kurios laikinai pastangrina odą. Vat ir visas anti aging. Su odos jaunyste ar sveikata tai neturi nieko bendro. Laikinas specialusis efektas ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 04 gruodžio 2011 - 21:57
QUOTE(amber123 @ 2011 12 04, 19:17)
ot supratimas pas mus  doh.gif poto ir vaiksto rauksletos ir verkia: jezau ka dabar daryt man tik 40m, o atrodau kaip sarpejus..  biggrin.gif jei rimtai, tai priemones pries rauksles reikia naudot ne tada kai ju jau yra! aisku, nereik 25m naudot priemones 50+.. bet profilaktiskai pries rauksles JAU REIKIA!!!  smile.gif
Papildyta:
Jo.. palauk kol bus 30m, tos rauksles pataps dar gilesnes dvigubai ir tada jau pradek naudot.. moteros.. ka jus snekat doh.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

NU MAN 31 BET RAUKSLIU NETURIU. TAI GAL KREMUS NUO RAUKSLIU REIKTU PRADET NUO 15M.???!!!!
JAUNAI, 23-METU ODAI UZTENKA KREMO ATITINKANCIO ODOS TIPA, KAUKIU, PAAKIU KREMU. PASISKAITYKIT KA RASO DERMATOLOGES- NEMANAU, KAD JOS SIULO ANTI AGE'ING NAUDOTI KAI TAU 23-METAI.
VISISKAI NEPRITARIU, KREMUS NUO RAUKSLIU NE ANKSCIAU 30-TIES. AS PATI NAUDOJU SERUMA NUO PIRMUJU RAUSKLIU, NES MANO ODA RIEBI. KIENO ODA SAUSESNE GALI NAUDOT KREMA, KAUKES, SERUMUS
PILNA RAUKSLETU MOTERU, NES JOS NIEKADA NEPRIZIUREJO SAVO ODOS, O KAI TAU 50M. JAU VELU. REIKIA NAUDOTI NUO JAUNYSTES DREKINANCIUS KREMUS, BET NE ANTAGING KAI TAU 20-25M. schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2011 12 04, 19:00)
Bloge mano pasižvalgyk, surasi gal ką nors.
Pirmiausia reiktų atsigauti pačiai, tada ir oda atsigaus  4u.gif O šiaip, daug ką galima pabandyti- jei oda papilkėjusi, paprasčiausias masažas su drėgnu rankšluosčiu padeda pašalinti negyvas odos ląsteles. Dar silpnos AHA rūgštys- padeda nuo raukšlelių, paskaistina odą. Konkrečiai galiu parekomenduoti Paula's Choice RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid. Labai puiki priemonė tiek paskaistinimui, tiek smulkioms raukšlelėms šalinti. Sudėtis labai gera, tekstūra elegantiška, lengvas ir gerai susigeriantis, gerai drėkinantis losjonas/ gelis. Tavo odos tipui turėtų tikti.
O kas juose tą "antiaging" efektą duoda, kokios aktyvios medžiagos? Kokia sudėtis?
Jei priemonės suformuluotos tokiam odos tipui, kuris tau tinka ("anti aging" linijos dažniausiai būna skirtos sausai ir labai sausai odai), gali naudoti, nes dažniausiai kremuose tas senėjimą stabdantis efektas iš tikrųjų yra vienas didelis 0, išpūstas burbulas. Realiai yra tik saujelė ingredientų, kurie kažkiek efektyvūs prieš raukšleles, ir tikrai mažuma priemonių jų turi.
Kaip prisižaisti? Kas gali odai atsitikti, jei anksti pradėsi naudoti senėjimą stabdančias priemones? Šiaip mes senti pradedam nuo tada, kai baigiam augti  smile.gif O apskritai, kas naudinga vyresnei odai, yra naudinga bet kokio amžiaus odai. Kuo geriau rūpinsiesi oda nuo jaunystės, tuo geriau senatvėje atrodysi... Nereikia į marketinginius pažadus žiūrėti taip rimtai. Priemones pirkti reikia pagal savo odos tipą ir problemas, o ne pažadus ant buteliuko.

TAIP- PRIEMONES PIRKTI ATITINKANCIAS TAVO ODA, BET NEREISKIA, KAD 23M. MERGINAI JAU REIKIA KREMU NUO RAUKSLIU. schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 12 05, 13:08)
NU MAN 31 BET RAUKSLIU NETURIU. TAI GAL KREMUS NUO RAUKSLIU REIKTU PRADET NUO 15M.???!!!!
JAUNAI, 23-METU ODAI UZTENKA KREMO ATITINKANCIO ODOS TIPA, KAUKIU, PAAKIU KREMU. PASISKAITYKIT KA RASO DERMATOLOGES- NEMANAU, KAD JOS SIULO ANTI AGE'ING NAUDOTI KAI TAU 23-METAI.

O jus nepagalvojat, kad gal pas jus genai tokie?? 4u.gif as dar karta sakau, tokius kremus reik pradet naudot ne tada kai jau rauksliu yra.. n kartu sneketa. Jus darykit kaip norit.. bet ateityje suprasit, ka turejau galvoj mirksiukas.gif p.s tu kremu nuo rauksliu nieks nesako naudot paciu stipriausiu.. bet anti aging ir kiti priesrauskliniai nusimanant nors kiek sudeti ir patys paprasciausi tikrai ner blogai.. jus rauksliu bijokit, o ne kremu nuo ju biggrin.gif ir cia nieks nesako, kad sueina 23m, greit begam i parde pirkt stipriausio anti aging.. bet tokiu atveju, jei jau tokiu metu yra nezymiu rauksliu, tai pats laikas pradet! ai.. tyngiu net diskutuot.. biggrin.gif as ir seniau buvau pries.. viskam savas laikas ir t.t reik su protu viska daryt, ir viskas bus ok..23 ar 25m tai cia mazas skirtumas.. o nuo 25m jau galima naudot priemones pirmosioms raukslems ar kaip cia vadinas nzn.. pas mane ir rauksliu ner, bet as ir nelaukiu, kol ju bus.. nors pas kitas mano metu baisu blink.gif nzn ka jos daro ar ko nedaro, bet pvz paakiuose rauksles kaip bulviu vagos sorry.. ir tik 25m
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 05 gruodžio 2011 - 12:21
QUOTE(ZBITKA @ 2011 12 05, 13:08)

TAIP- PRIEMONES PIRKTI ATITINKANCIAS TAVO ODA, BET NEREISKIA, KAD 23M. MERGINAI JAU REIKIA KREMU NUO RAUKSLIU. schmoll.gif  schmoll.gif

tai ta jums ir nori pasakyti himalaia,kad nesvarbu kiek jums metu,reikia ziureti i odos poreikius,o ne i nusistovejusius kriterijus apie kuriuos rasoma visur ir jie persami,kad kremai nuo rauksliu nuo tam tikro amziaus ir pan.Tai jeigu man 25metai ir pas mane del kazkokiu priezasciu pilna rauksliu tai ka man laukti kol bus 35 ir tik tada naudot kazkokias priemones?absurdas.reikia i poreikius ziureti.
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 05, 14:43)
Tai jeigu man 25metai ir pas mane del kazkokiu priezasciu pilna rauksliu tai ka man laukti kol bus 35 ir tik tada naudot kazkokias priemones?absurdas.reikia i poreikius ziureti.

Buuuutent 4u.gif 4u.gif sesk-10 balu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 05, 15:36)
Buuuutent 4u.gif  4u.gif sesk-10 balu  lotuliukas.gif

oi amber,kaip visada pakeli nuotaika biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Nu tai ir viskas aisku. aciu uz atsakymus! 4u.gif

Ps. Man minciu dar ir nebuvo kile apie anti aging kremus, bet gavau juos dovanu, ir kadangi kaina mano akimis yra kosmine ypac uz viena is ju, tai atrodo ir viduj geris turi buti, o geri perleisti kitam kai gali pats save "pasigerint" tai ...

Tai tiek ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo distancija: 05 gruodžio 2011 - 15:10
QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 05, 16:04)
oi amber,kaip visada pakeli nuotaika biggrin.gif  wub.gif

Ne visiems kaip matai.. galiu but ir bjauri, kai labai reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 12 05, 05:08)
VISISKAI NEPRITARIU, KREMUS NUO RAUKSLIU NE ANKSCIAU 30-TIES. AS PATI NAUDOJU SERUMA NUO PIRMUJU RAUSKLIU, NES MANO ODA RIEBI. KIENO ODA SAUSESNE GALI NAUDOT KREMA, KAUKES, SERUMUS
PILNA RAUKSLETU MOTERU, NES JOS NIEKADA NEPRIZIUREJO SAVO ODOS, O KAI TAU 50M. JAU VELU. REIKIA NAUDOTI NUO JAUNYSTES DREKINANCIUS KREMUS, BET NE ANTAGING KAI TAU 20-25M. schmoll.gif  schmoll.gif
Papildyta:
TAIP- PRIEMONES PIRKTI ATITINKANCIAS TAVO ODA, BET NEREISKIA, KAD 23M. MERGINAI JAU REIKIA KREMU NUO RAUKSLIU. schmoll.gif  schmoll.gif

Na, gerai, suprantu tavo nuomonę- sakykim, negalima naudoti kremų anksčiau, nei nurodyta ant pakuotės. Bet ar gali konkrečiai paaiškinti, kodėl? Pastebėjau, daug kas tokią nuomonę yra susidaręs, tiesiog dėl to, kaip taip yra į galvą įkalta. Bet pagrįsti negali. Yra įsitikinimas, kad odai pakenks ir tiek. Bet jie kremas su laiku kenkia jaunai, atspariai odai, kodėl jis nebus kenksmingas vyresnei, gležnesnei odai?

Turbūt toks pats įsitikinimas yra ir su kokiu kojų ar rankų kremu. Kad juos šlykštu ar negalima ant veido naudoti, ir pan, nes ten kažkas sudėtyje bus ypatingo, skirto tik kojoms ar rankoms.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2011 12 05, 05:17)
as ir seniau buvau pries.. viskam savas laikas ir t.t

Aha, atsimenu, kaip ginčijomės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 12 05, 20:06)
Na, gerai, suprantu tavo nuomonę- sakykim, negalima naudoti kremų anksčiau, nei nurodyta ant pakuotės. Bet ar gali konkrečiai paaiškinti, kodėl?

As kaip suprantu pagrindinis argumentas buna toks: poto ateityje tos priemones nebebus veiksmingos, jei jau dabar pradesi nuo tokiu.. biggrin.gif as todel ir sakau, nereik ten pvz 25m paciu stipriausiu priemoniu.. reik ziuret pagal situacija, bet nereik bijot tu anti anging
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2011 12 05, 20:12)
Aha, atsimenu, kaip ginčijomės  biggrin.gif

Nu va matai.. lotuliukas.gif tobuleju.. tobuleju.. kai pradedi daugiau gilintis ir dometis, as asmeniskai pakeiciau nuomone ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 05, 12:15)
As kaip suprantu pagrindinis argumentas buna toks: poto ateityje tos priemones nebebus veiksmingos, jei jau dabar pradesi nuo tokiu..  biggrin.gif as todel ir sakau, nereik ten pvz 25m paciu stipriausiu priemoniu.. reik ziuret pagal situacija, bet nereik bijot tu anti anging
Papildyta:
Nu va matai..  lotuliukas.gif tobuleju.. tobuleju.. kai pradedi daugiau gilintis ir dometis, as asmeniskai pakeiciau nuomone ir tiek  biggrin.gif

Na gerai, šitą irgi suprantu, kaip argumentą, kad "oda pripranta". Bet prie ko pripranta? Konkrečiai... Kas ten tuose priešraukšliniuose kremuose tokio "stipraus"? Nes plaukiojančios sąvokos, kaip "oda pripras" "be laiko susiraukšlėsi", "pakenksi" ir t.t. nieko neįrodo.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2011 12 05, 12:15)
Nu va matai..  lotuliukas.gif tobuleju.. tobuleju.. kai pradedi daugiau gilintis ir dometis, as asmeniskai pakeiciau nuomone ir tiek  biggrin.gif

Nu tikiuosi čia ir mano įtakos buvo bent truputis flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 12 05, 20:40)
Na gerai, šitą irgi suprantu, kaip argumentą, kad "oda pripranta". Bet prie ko pripranta? Konkrečiai... Kas ten tuose priešraukšliniuose kremuose tokio "stipraus"? Nes plaukiojančios sąvokos, kaip "oda pripras" "be laiko susiraukšlėsi", "pakenksi" ir t.t. nieko neįrodo.
Nu tikiuosi čia ir mano įtakos buvo bent truputis flirt.gif

A ka as zinau, as tik sakau ka esu girdejus.. nemusk lotuliukas.gif nu logiskai mastant, turbut pripranta prie kazkokios tarkim medziagos, kuri kovoja pries rauksles, ir poto dar reikes stipresnio kremo, nes jau tie patys nepades.. velnias zino.. as tai tikrai nebijau tu anti aging naudot, nors kol kas kazkokiu labai ipatingu ir nenaudoju, tiesiog turiu kelis serumukus ir tt
biggrin.gif buvo buvo..ka jau cia slept..
Atsakyti