Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(moony @ 2011 11 02, 13:15)
Tiesiog noriu pirkti kažkokį kremą nuo raukšlių, nes pastebėjau, kad žymiai daugiau pradėjo jų rastis, (man 30), tad galvoju gal yra koks "stebūklingas" kremukas, kad kažkiek pagelbėtų. Galvoju gal pabandyt Vichy serijos, nors kainikė ~100lt :/ tik galvoju ar tiks, nes kiek esu turėjusi kremų paakiams tai pastoviai griaužia pasitepus, suskildinėja.. gal dėl kokio alkoholio esančio kreme?

O as likau nesuzaveta Vichy kremu.. Prisiskaicius geru atsiliepimu ir prisiklausius draugiu patarimu nusipirkau sios linijos smarkiai drekinanti krema (nes vaistininke patare pirma isbandyti drekinanti krema, kadangi turiu labai sausa oda, o tik po to jei nepades jau anti-age serija bandyti) Aqualia Thermal rich formula. Na ka, po dienos tokia alergija baisi pasireiske... visa veido oda tapo rausva ir eme serpetoti. Laikesi geras 3 dienas - sunkiai padejo antialerginiai tepaliukai ir tabletes doh.gif
Nors tikrai neesu alergiskas zmogus ir ant kremo parasyta kad be parabenu, nealergizuojantis - tai kaip suprasti? doh.gif Zodziu, 20 euru uz krema kaip i bala... nuo siol jei noresiu pirkti brangesni krema butinai pirma testerius kuri laika bandysiu, kad isitikinciau, jog tikrai tinka.
O galvojau, kad jau man tai alergijos nebudingos ir nera ko nerimauti ax.gif

Dabar atsisiunciau is iherb.com kremu, kol kas tinka ir patinka, o ir kaina tikrai nesikandzioja. Tik efekto dar nelabai matau, bet turbut reikia daugiau laiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2011 11 09, 05:27)
Siaip labai neblogi kremai Clinique.Jie nealergizuoja, neturi kvapiuju bei dazanciu medziagu.

Kvapiųjų neturi bet dažančių tai yra. Gi populiarusis Dramatically Different Moisturizing Gel geltonos spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2011 11 14, 21:21)
O as likau nesuzaveta Vichy kremu.. Prisiskaicius geru atsiliepimu ir prisiklausius draugiu patarimu nusipirkau sios linijos smarkiai drekinanti krema (nes vaistininke patare pirma isbandyti drekinanti krema, kadangi turiu labai sausa oda, o tik po to jei nepades jau anti-age serija bandyti) Aqualia Thermal rich formula. Na ka, po dienos tokia alergija baisi pasireiske... visa veido oda tapo rausva ir eme serpetoti. Laikesi geras 3 dienas - sunkiai padejo antialerginiai tepaliukai ir tabletes doh.gif
Nors tikrai neesu alergiskas zmogus ir ant kremo parasyta kad be parabenu, nealergizuojantis - tai kaip suprasti?  doh.gif Zodziu, 20 euru uz krema kaip i bala... nuo siol jei noresiu pirkti brangesni krema butinai pirma testerius kuri laika bandysiu, kad isitikinciau, jog tikrai tinka.
O galvojau, kad jau man tai alergijos nebudingos ir nera ko nerimauti ax.gif

Dabar atsisiunciau is iherb.com kremu, kol kas tinka ir patinka, o ir kaina tikrai nesikandzioja. Tik efekto dar nelabai matau, bet turbut reikia daugiau laiko unsure.gif

gal bandyk kazka naturalaus, ekologisko? arba pasiteirauk vaisinese meginuku, o tik tada pirk. man asmeniskai vishy kremai nelabai, kazkokie stiprus atrodo.. schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(aina1979 @ 2011 11 09, 12:27)
Siaip labai neblogi kremai Clinique.Jie nealergizuoja, neturi kvapiuju bei dazanciu medziagu.Visu pliusu nevardinsiu, nes informacijos internete galima rast.Pas mus paakiu kremas kainuoja apie 129.
O koki krema pasirinkti nuo rauksliu, tai galite atlikti testa ju oficialiame tinklalapyje: www.clinique.com

as tai siulyciau vistiek pirma isbandyti meginuka, o paskui pirkti, tuom labiau kad kremas nepigus. sephora visada galima paprasyti kad ipiltu. blush2.gif blush2.gif
gyvenancioms lietuvoje siulau pasiklausinet vaisinese arba issigyti meginuku internetu
Atsakyti
Ziurekit ka radau.
Ledas,,,
Gyvaciu nuodai
Ta Lacura krema zadu isigyti. smile.gif

O siaip tai kad netusciazodziaut, tai pati ryte ir vakare patepu veida leduku (dabar dar ir kokiu priedu idesiu, ar zalia arbata susisaldysiu). Zinokit tikrai oda labai grazi pasidaro. Pirma karta po tokios proceduros net vyras atitraut akiu negalejo. wub.gif Vis gyre, gyre... Man 25 bet manau pats laikas pradet rupintis oda, ir nutolint rauksliu atsiradima. Nakciai odyte patepu ir lengvai pamasazuoju su nakvisos aliejuku. Ryte ne zymes, kad aliejau buta, o oda minksta, elastinga ir skaisti. smile.gif Kaitaliosiu naktini tepima su alyvuogiu aliejumi. Viena karta per savaite pasidarau indiska veiduko nusveitima is trupucio cinamono ir sezamu aliejaus sauksciuko. Nu terapija nereali. Ir oda uz tai dekoja. wub.gif Po tokio sveitimo nei kremo nereikia. wub.gif Vis dar domiuosi naturaliais odos prieziuros budais. Trupouti laiko daugiau suryje, bet bent jau mano oda reguoja labai teigiamai.
Atsakyti
himalaia, turiu Jums klausima. man 35, noreciau nuo rauksliu kanors. naudojau biotopixa, bet jis nevisai nuo rauksliu. oda veido normali nei per sausa nei per riebi. tas biotopixas tiko, bet vat nesu patenkinta, norisi skaistesnio veido. suvargusi esu kaip reikiant, reikia atsigauti. patarkit kanors, jau galva susisuko nuo skaitymu visokiu. smile.gif
Atsakyti
Labas!
turiu klausima, gavau dovanu per kuri laika net tris labai gerus kremus, geros firmos, BET visi jie anti-aging.. vieno is ju aprasyma kalbama netgi apie menopauzeje besikeiciancia oda ir kad jis nuo to padeda. lyg ir ok, bet beda ta, kad man viso labo 23metai! turiu mazu rauksleliu kelias prie akiu vidiniu kampuciu ir ant kaktos smulkiu, ne taip ir mazai kai panagrineju.. Noriu paklausti, ar neprisidarysiu bedos tepdama brandziai odai skirtus kremus? n metu ju laikyti negaliu kol mano oda pribres, galeciau padovanoti pvz mamai, bet dovanotojas manau isizeis, o pastebet tikrai pastebes kad ju nebeturiu biggrin.gif Tai va, gal galit man ka papasakot apie per ankti naudojamus brandzios odos kremus..? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2011 11 24, 14:48)
Labas!
turiu klausima, gavau dovanu per kuri laika net tris labai gerus kremus, geros firmos, BET visi jie anti-aging.. vieno is ju aprasyma kalbama netgi apie menopauzeje besikeiciancia oda ir kad jis nuo to padeda. lyg ir ok, bet beda ta, kad man viso labo 23metai! turiu mazu rauksleliu kelias prie akiu vidiniu kampuciu ir ant kaktos smulkiu, ne taip ir mazai kai panagrineju.. Noriu paklausti, ar neprisidarysiu bedos tepdama brandziai odai skirtus kremus? n metu ju laikyti negaliu kol mano oda pribres, galeciau padovanoti pvz mamai, bet dovanotojas manau isizeis, o pastebet tikrai pastebes kad ju nebeturiu  biggrin.gif  Tai va, gal galit man ka papasakot apie per ankti naudojamus brandzios odos kremus..?  unsure.gif

tik jau nerekia kremu nuo rauksliu kai tau 23!!! isbandyk normalu drekinamaji veido krema, drekinamasias kaukes ir paakiu kremus. antiaging dar per anksti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 11 26, 23:39)
tik jau nerekia kremu nuo rauksliu kai tau 23!!! isbandyk normalu drekinamaji veido krema, drekinamasias kaukes ir paakiu kremus. antiaging dar per anksti mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

tas tai tiesa. tikrai antiaging 23 per anksti. kitos gali taip ir prisizaisti.
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2011 10 28, 23:13)
O sakykite nuo kurio amziaus tinkamas taip isgirtas kremas: http://www.iherb.com...mp;rcode=ceg854
?
Ar nuo 25 galima jau butu? Susiduriu su problema, kad nepavyksta rasti kremu nuo rauksliu jaunesniam amziui ir jeigu konsultanciu ar vaistininkiu paprasau pagalbos - paziuri kreivu veidu ir pasako, jog iki 30 metu jokios snekos negali buti apie anti-age krema. O va ka daryti jeigu jau tokiam amziuje raukles ima rastis.

As pirkau pas savo kosmetologe BIODROGA firmos kremuka 25+. Esu labai pateikinta
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2011 11 23, 14:30)
himalaia, turiu Jums klausima. man 35, noreciau nuo rauksliu kanors. naudojau biotopixa, bet jis nevisai nuo rauksliu. oda veido normali nei per sausa nei per riebi. tas biotopixas tiko, bet vat nesu patenkinta, norisi skaistesnio veido. suvargusi esu kaip reikiant, reikia atsigauti. patarkit kanors, jau galva susisuko nuo skaitymu visokiu. smile.gif

Bloge mano pasižvalgyk, surasi gal ką nors.
Pirmiausia reiktų atsigauti pačiai, tada ir oda atsigaus 4u.gif O šiaip, daug ką galima pabandyti- jei oda papilkėjusi, paprasčiausias masažas su drėgnu rankšluosčiu padeda pašalinti negyvas odos ląsteles. Dar silpnos AHA rūgštys- padeda nuo raukšlelių, paskaistina odą. Konkrečiai galiu parekomenduoti Paula's Choice RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid. Labai puiki priemonė tiek paskaistinimui, tiek smulkioms raukšlelėms šalinti. Sudėtis labai gera, tekstūra elegantiška, lengvas ir gerai susigeriantis, gerai drėkinantis losjonas/ gelis. Tavo odos tipui turėtų tikti.

QUOTE(distancija @ 2011 11 24, 07:48)
Labas!
turiu klausima, gavau dovanu per kuri laika net tris labai gerus kremus, geros firmos, BET visi jie anti-aging.. vieno is ju aprasyma kalbama netgi apie menopauzeje besikeiciancia oda ir kad jis nuo to padeda. lyg ir ok, bet beda ta, kad man viso labo 23metai! turiu mazu rauksleliu kelias prie akiu vidiniu kampuciu ir ant kaktos smulkiu, ne taip ir mazai kai panagrineju.. Noriu paklausti, ar neprisidarysiu bedos tepdama brandziai odai skirtus kremus? n metu ju laikyti negaliu kol mano oda pribres, galeciau padovanoti pvz mamai, bet dovanotojas manau isizeis, o pastebet tikrai pastebes kad ju nebeturiu  biggrin.gif  Tai va, gal galit man ka papasakot apie per ankti naudojamus brandzios odos kremus..?  unsure.gif

O kas juose tą "antiaging" efektą duoda, kokios aktyvios medžiagos? Kokia sudėtis?
Jei priemonės suformuluotos tokiam odos tipui, kuris tau tinka ("anti aging" linijos dažniausiai būna skirtos sausai ir labai sausai odai), gali naudoti, nes dažniausiai kremuose tas senėjimą stabdantis efektas iš tikrųjų yra vienas didelis 0, išpūstas burbulas. Realiai yra tik saujelė ingredientų, kurie kažkiek efektyvūs prieš raukšleles, ir tikrai mažuma priemonių jų turi.

QUOTE(terle @ 2011 12 04, 05:27)

Kaip prisižaisti? Kas gali odai atsitikti, jei anksti pradėsi naudoti senėjimą stabdančias priemones? Šiaip mes senti pradedam nuo tada, kai baigiam augti smile.gif O apskritai, kas naudinga vyresnei odai, yra naudinga bet kokio amžiaus odai. Kuo geriau rūpinsiesi oda nuo jaunystės, tuo geriau senatvėje atrodysi... Nereikia į marketinginius pažadus žiūrėti taip rimtai. Priemones pirkti reikia pagal savo odos tipą ir problemas, o ne pažadus ant buteliuko.
Atsakyti
QUOTE(terle @ 2011 12 04, 13:27)

ot supratimas pas mus doh.gif poto ir vaiksto rauksletos ir verkia: jezau ka dabar daryt man tik 40m, o atrodau kaip sarpejus.. biggrin.gif jei rimtai, tai priemones pries rauksles reikia naudot ne tada kai ju jau yra! aisku, nereik 25m naudot priemones 50+.. bet profilaktiskai pries rauksles JAU REIKIA!!! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2011 11 26, 23:39)
antiaging dar per anksti mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Jo.. palauk kol bus 30m, tos rauksles pataps dar gilesnes dvigubai ir tada jau pradek naudot.. moteros.. ka jus snekat doh.gif
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2011 12 04, 20:00)
Kuo geriau rūpinsiesi oda nuo jaunystės, tuo geriau senatvėje atrodysi... Nereikia į marketinginius pažadus žiūrėti taip rimtai. Priemones pirkti reikia pagal savo odos tipą ir problemas, o ne pažadus ant buteliuko.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 04 gruodžio 2011 - 19:21
QUOTE(himalaia @ 2011 12 04, 20:00)
O kas juose tą "antiaging" efektą duoda, kokios aktyvios medžiagos? Kokia sudėtis?
Jei priemonės suformuluotos tokiam odos tipui, kuris tau tinka ("anti aging" linijos dažniausiai būna skirtos sausai ir labai sausai odai), gali naudoti, nes dažniausiai kremuose tas senėjimą stabdantis efektas iš tikrųjų yra vienas didelis 0, išpūstas burbulas. Realiai yra tik saujelė ingredientų, kurie kažkiek efektyvūs prieš raukšleles, ir tikrai mažuma priemonių jų turi.
Kaip prisižaisti? Kas gali odai atsitikti, jei anksti pradėsi naudoti senėjimą stabdančias priemones? Šiaip mes senti pradedam nuo tada, kai baigiam augti  smile.gif O apskritai, kas naudinga vyresnei odai, yra naudinga bet kokio amžiaus odai. Kuo geriau rūpinsiesi oda nuo jaunystės, tuo geriau senatvėje atrodysi... Nereikia į marketinginius pažadus žiūrėti taip rimtai. Priemones pirkti reikia pagal savo odos tipą ir problemas, o ne pažadus ant buteliuko.

Na naudoju dabar sita Guerlain Orchidee Imperiale Exceptional Complete Care Rich Cream. Sudeties niekur nepavyko rasti, net ant pakuotes.. Apie ji raso stai ka : "This highly concentrated, precious cream boasts an exquisitely rich, silky smooth, melt-in texture.It contains the imperial Orchid Molecular Extract and offers the secret of longevity of this extraordinary flower to the driest and most demanding skin. Day after day, it refines the skin's texture and acts on all the signs of ageing. Your skin regains its strength, the shape of your face is gradually redefined, wrinkles and fine lines are smoothed. A new-found radiance lights up your complexion, while your skin enjoys deep, long-lasting nourishing care and a feeling of infinite comfort. "

Kitus du nustojau naudoti kai cia isbare mane, galvoju padovanoti mamai, naudojau tokius:
Pirmas dieninis ir ]Antras naktinis

Siaip juos naudojau kokias 3 savaites, neigiamu pokyciu nepastebejau, bet oda tapo tikrai stangresne. wub.gif
Po pries tai mane isbarusiu moteriskiu buvau isibaiminus kad viena diena nuo anti rauksliu kremu busiu rauksleta labiau negu tureciau.. bet po to kai kitos logiskai pasvarsciusios parase savo nuomones, kad tikrai priemoniu nuo rauksliu nereiketu pradeti naudoti kai jau yra giliu rauksliu, bet kaip prevencine priemone.. Tai dabar ir nebezinau ka galvoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo distancija: 04 gruodžio 2011 - 21:35