Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(Cornelia @ 2011 09 25, 11:18)
as ne per seniausiai nusipirkau galvanic spa is NUSKIN'O na ir ka galiu pasakyti...naudoju apie menesi kazkur ir daugiau, bet pastebejau, kad man berods jis netinka, nes dabar sedziu su veidu kaip po hiroshimos bombos blink.gif  ph34r.gif  ph34r.gif
oda kazkokia issausejusi, nieztinti plemuota... nezinau tiksliai ar cia nuo to aparato, ar kazkas kitas man taip 'padejo', kremus tuos pacius naudoju kaip ir pries pirkima. kosmetologe sake, kad isberimas naudojant si preparata yra galimas, gal ir praeis, na o jei nepraeis?? blink.gif siaip mano mimikos rauksleles pagerino, ne tokios gilios, nors ir nedaug ju palyginus turiu, turiu gilias ir isirezusias tas vadinamasias pykcio rauksles, bet cia bus is mamos, nes ir ji tokias pat turi, o kitur normaliai su tom raukslem. man 27, bet buna ir jaunesniu su zymesnem nei as.
  jauciu, kad man netinka, nes oda pas mane labai jautri, bet koks raudonumas ir panasiai is karto matosi ir eini visa plemuota raudona su kapiliarais matomais  verysad.gif ateityje noreciau nors kiek lazeriu pasinaikinti kapiliarus, nes kuperoze man garantuota, ir mano tevas, ir jo mama ta 'dovanele' perdave man  verysad.gif  dabar sedziu visa pleiskanota, sausa ir nieztincia oda ir nezinau ka daryti  verysad.gif 
ir ivariu geru kremu esu isbandziu, bet pasakysiu atvirai savo neradau, vat tokoi, kuris labai patiktu, rimtai.
beje pas kosmetologe  lankausi kai tik galiu, darau masazus ir pan, bet va neturiu skaiscios odos, kaip noreciau, ka daryti  verysad.gif

Atsakyti
http://www.iherb.com...25-ml/6260?at=0
Gal kas pirkot toki kremuka? Noriu kazko naturalesnio, be tu visu chemiju, bet nezinau ar ka man jis pagelb4s....mano oda linkusi saus4ti, atsiranda pirmosios raukslyt4s (man 28 m.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle111: 30 rugsėjo 2011 - 12:00
O aš, žinokit, nebeperku brangių kremų. Kiek esu vartojus visokių Gatineau, Yves Rocher ir pan - ai, kremai kaip kremai. Ne per seniausiai išgirdau per teliką, kad verta pirkt ne brangesnius, nei už 30 lt (ten buvo skaičiuota rubliais), nes kas virš tai tik įpakavimas, reklama ir garsus vardas. Vat ir įsigyjau Garnier Youthful radiance kremuka, kaip tik po 30 metų galima naudot. Beje, su vynuogių ekstraktu, kurios veiksmingumą tikrai įrodė, skirtingai nei kokios placentos ar aukso. Mielas kremukas, puikiai tinka kaip makijažo pagrindas. Palygino mano smulkiąsias kaktos raukšleles. Su gyliąja kol kas iki galo nesusidorojo, bet čia jau manau kokių rimtesnių priemonių reikia. Nors ir ji sumažėjo
Atsakyti
As naudoju Gaudalie seruma nuo pirmuju rauksliu. labai patenkinta. neriebus- po jo tepu kitu kremu
Atsakyti
na as savaji nuskin bandau, paskutinius kelis kartus nebuvo jokios alergines reakcijos, manau gal ir ne nuo jo man taip buvo.
taip pat paskutinem savaitem vakarais naudoju, jojobos alieju arba argano alieju (gryna issipausta, brangokas 5ml apie 15 litu) gerai ismasazuoju svelniais judesiais pries miega, man patinka ir ryte atsikelus nera riebumo jausmo, kaip dauguma kremu palieka.
bandau pradeit naudoti naturalesnes priemones po to kai radau internete tinklapi su visais ingredientais, kurie yra naudojami kosmetikos gamyboje, tai pasidare slykstu kokio s... prideda visuose brangiuose kremuose, kurie nieko gero kaip tik pinigu ismetimas i bala. jei jau moketi didelius pinigus tai nors ieskoti ir moketi uz gera naturalu produkta, o ne uz lancomus, clinikus, chanelius, kurie tik chemija ir reklama pardavineja ...
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2011 09 30, 12:58)
http://www.iherb.com...25-ml/6260?at=0
Gal kas pirkot toki kremuka? Noriu kazko naturalesnio, be tu visu chemiju, bet nezinau ar ka man jis pagelb4s....mano oda linkusi saus4ti, atsiranda pirmosios raukslyt4s (man 28 m.)

Aš turėjus Jason Natural, Ester-C Creme. Labai patiko jo mėginukas, tai ir kremą įsigijau.. Bet, ilgiau panaudojus, man jis.. nelabai. Šiaip labai malonus, susigeria gerai, kvapas man labai patiko. Tik kažko daugiau iš jo tikėjaus, gal drėkinimo daugiau. Bet gal įsigysiu ir losjoną, jo kiekis per pus didesnis. thumbup.gif
Bet šiaip patariu pasibandyt, o ir kaina normali jo.

Jei sausa oda, gal jums tiktų Jason Natural, Age Renewal Vitamin E 25,000 I.U., labai malonus kremas, bet labiau naktinis, nors susigeria gerai, lieka su blizgesiu. Bet po nakties oda lieka švelni, glotni.

ax.gif

Atsakyti

Jei sausa oda, gal jums tiktų Jason Natural, Age Renewal Vitamin E 25,000 I.U., labai malonus kremas, bet labiau naktinis, nors susigeria gerai, lieka su blizgesiu. Bet po nakties oda lieka švelni, glotni.

ax.gif
[/quote]

NUSIPIRKUS TURIU IR SITA thumbup.gif Man patiko, bet gal labiau tiktu labai sausai odai, mano nera labai sausa.Pritariu, kad geras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2011 10 08, 20:44)
O aš, žinokit, nebeperku brangių kremų. Kiek esu vartojus visokių Gatineau, Yves Rocher ir pan - ai, kremai kaip kremai. Ne per seniausiai išgirdau per teliką, kad verta pirkt ne brangesnius, nei už 30 lt (ten buvo skaičiuota rubliais), nes kas virš tai tik įpakavimas, reklama ir garsus vardas. Vat ir įsigyjau Garnier Youthful radiance kremuka, kaip tik po 30 metų galima naudot. Beje, su vynuogių ekstraktu, kurios veiksmingumą tikrai įrodė, skirtingai nei kokios placentos ar aukso. Mielas kremukas, puikiai tinka kaip makijažo pagrindas. Palygino mano smulkiąsias kaktos raukšleles. Su gyliąja kol kas iki galo nesusidorojo, bet čia jau manau kokių rimtesnių priemonių reikia. Nors ir ji sumažėjo

Jusu nuomonei pritariu, kad daznai yra neverta pirkti simtus kainuojanciu kremu, nes ipkavimai ir prabangus vardas uzima daugiau nei puse kremo sumos, taciau placentos veiksmingumas yra seniai irodytas, Japonijoje technologai jau 30 metu atlieka tyrimus ir gamina veiksmingas priemones su placenta, kuriu poveikis matomas ir jauciamas.

Auksas ar deimantai grozio produktuose aplamai yra snipstas, siekiant uzkelti kainas uz visu ribu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Adri*: 12 spalio 2011 - 08:09
O as ketinu pabandyti ateityje si kremujka,jis ir nuo pirmuju rauksliu,spuogu,mrandu ir viso kito blogio,tik kainuoja ne mazai,tad ka padarysi teks tustinti kisenes ir tiketis stebuklo smile.gif
http://www.profesion...ream-50mlID463/
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2011 10 12, 07:28)
O as ketinu pabandyti ateityje si kremujka,jis ir nuo pirmuju rauksliu,spuogu,mrandu ir viso kito blogio,tik kainuoja ne mazai,tad ka padarysi teks  tustinti kisenes ir tiketis stebuklo smile.gif
http://www.profesion...ream-50mlID463/

Bent man kremai už beveik 300lt, kurie žada pašalinti karpas, strijas, randus atrodo visiškai nepatikimai. Nei nano auksas, nei sraigės, nei placenta negeba tokių dalykų. Grynas mulkinimas.
Atsakyti
QUOTE(*Adri* @ 2011 10 12, 02:08)
Jusu nuomonei pritariu, kad daznai yra neverta pirkti simtus kainuojanciu kremu, nes ipkavimai ir prabangus vardas uzima daugiau nei puse kremo sumos, taciau placentos veiksmingumas yra seniai irodytas, Japonijoje technologai jau 30 metu atlieka tyrimus ir gamina veiksmingas priemones su placenta, kuriu poveikis matomas ir jauciamas.

Auksas ar deimantai grozio produktuose aplamai yra snipstas, siekiant uzkelti kainas uz visu ribu  smile.gif

Kad nelabai ta placenta veiksminga... Patys produktų gamintojai tuos tyrimus atlieka, niekieno nereguliuojami. Placenta šiaip būtų naudingas daiktas, nes joje yra žmogaus hormonų liekanos, o hormonai padeda atjauninti odą. Bet kadangi tiek bet kokios žaliavos, išgautos iš žmogaus, tiek hormonai kosmetikoje yra uždrausti, gyvulių placenta yra tiek išvaloma, jog tuose placentos ekstraktuose lieka tik kolagenas, baltymai, kurie yra odai naudingi- turi vandenį užrakinančių savybių. Tačiau juos galima išgauti ir iš kitų šaltinių, ne tik placentos. Nuo to jie mažiau efektyvūs nepasidaro, o priemonių kaina skiriasi keliagubai. Jau nekalbant apie tai, kad tos placentos kremuose paprastai būna tik dulkelė. Visą darbą dažniausiai atlieka kitos kremo sudedamosios dalys, kaip standartiniai drėkikliai ir plėvelę formuojantys ingredientai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 12 spalio 2011 - 17:24
QUOTE(himalaia @ 2011 10 12, 16:16)
Kad nelabai ta placenta veiksminga... Patys produktų gamintojai tuos tyrimus atlieka, niekieno nereguliuojami. Placenta šiaip būtų naudingas daiktas, nes joje yra žmogaus hormonų liekanos, o hormonai padeda atjauninti odą. Bet kadangi tiek bet kokios žaliavos, išgautos iš žmogaus, tiek hormonai kosmetikoje yra uždrausti, gyvulių placenta yra tiek išvaloma, jog tuose placentos ekstraktuose lieka tik kolagenas, baltymai, kurie yra odai naudingi- turi vandenį užrakinančių savybių. Tačiau juos galima išgauti ir iš kitų šaltinių, ne tik placentos. Nuo to jie mažiau efektyvūs nepasidaro, o priemonių kaina skiriasi keliagubai. Jau nekalbant apie tai, kad tos placentos kremuose paprastai būna tik dulkelė. Visą darbą dažniausiai atlieka kitos kremo sudedamosios dalys, kaip standartiniai drėkikliai ir plėvelę formuojantys ingredientai.

Teko studijuoti ir dirbti Japonijoje, tai galiu kalbeti tik is savo patirties, o cia ju produktai skirti rinkai greiciausiai kokybiskesni nei tie, kurie skirti eksportui i treciaruses salis, todel paciai teko naudoti daug produktu su placenta ir smalsumo ir naujos kulturos pazinimo vardan biggrin.gif Odos bukle zymiai pagerejo, o turejau daug problemu su oda, man padejo, todel ir vertinu daugeli ju produktu smile.gif vis del to tai salis kur gimsta pazangiausi pasaulyje produktai, bet nereiskia, kad tie produktai pasekia lietuva ir ar kada pasieks. Cia veiksmingesniu ir geresniu kremu kainos mazdaug kainuoja litais 40-50lt, nera daug palyginus kaip ivertina ju kainas lietuvos platintojai ir prekybininkai smile.gif
Atsakyti