Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(eglootea @ 2011 08 08, 09:45)
O gal galit ka nors parekomenduoti vyresnei moteriai? Mamai virs 60. Koki nauja krema pabandyt-gal zinot

Manau, tiesiog viską bandyti reikia. Svarbu, kad nebūtų per daug chemijos ir konservantų. Šeip, nusivyliau aš vaistininkėmis, nes jos pataria tik tai, ką reikia parduoti..
Šeip visai neblogi yra Eucerin, tiek kūnui, tiek veidui. Dargi ir lietuviški visai neblogi (rasa) - kokybė už normalią kainą.
Nesiūlyčiau pirkti labai reklamuojamų Nivea kremų, nes jų populairumą lėmė ne kokybė, o sukišti dideli į reklamą pinigai. Dar man nepatiko Garnjer kremas, kažko tempė odą..
Bet reikėtų suprasti, kad tokio amžiaus moteriai raukšlių nesumažinsi. Jos jau yra gilios, tad didelio efekto nebus. Geriau pasirūpinti veido drėkinimu, maitinimu vitaminais ir mineralais, galima pavaikščioti į veido masažą, kad išjudintų odą, veido raumenis, mimikos raukšleles.
Atsakyti
QUOTE(shiushia @ 2011 08 08, 11:58)

Bet reikėtų suprasti, kad tokio amžiaus moteriai raukšlių nesumažinsi.

Tiesa ne tik apie vyresnes moteris, bet ir apie visas..Gaila, kad moterys vis dar tiki tuo, kad kremas gali išlyginti - sumažinti raukšles..Nemeskite pinigų į balą, kaip tą dariau aš ir mano pažįstamos moterys..Nuo 20 m. tepiau visokiais kremais, vėliau - nuo raukšlių ir t.t. Raukšlės buvo ir bus.. Jų nei sumažinti, nei išnaikinti NEĮMANOMA. Dar yra toks dalykas kaip genai..Kurių oda graži dėl genetinių, paveldimų priežasčių, jos tepasi ir tiki, kad tai kremai stebuklus daro. Neteptų - rezultatas toks pat būtų..
Dabar pinigus, kuriuos skyriau šiai kosmetikai, skiriu naudingesniems dalykams.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2011 08 08, 21:10)
Tiesa ne tik apie vyresnes moteris, bet ir apie visas..Gaila, kad  moterys vis dar tiki tuo, kad kremas gali išlyginti - sumažinti raukšles..Nemeskite pinigų į balą, kaip tą dariau aš ir mano pažįstamos moterys..Nuo 20 m. tepiau visokiais kremais, vėliau - nuo raukšlių ir t.t. Raukšlės buvo ir bus.. Jų nei sumažinti, nei išnaikinti NEĮMANOMA. Dar yra toks dalykas kaip genai..Kurių oda graži dėl genetinių, paveldimų priežasčių, jos tepasi ir tiki, kad tai kremai stebuklus daro. Neteptų - rezultatas toks pat būtų..
Dabar pinigus, kuriuos skyriau šiai kosmetikai, skiriu naudingesniems dalykams.. tongue.gif

Rauksliu isvengt neimanoma, bet naudojant kremus ju sulaukti galima veliau. Odai labai svarbus drekinima mirksiukas.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
As neskaitau gerais kremais Garnier ir Nivea, apskritai netikiu prekybcentrio prekem. Nivea ir Garnier pilna chemikalu ir daugybe reklamos.
Papildyta:
QUOTE(margaritka25 @ 2011 04 03, 17:19)
Sveikos,
Man ir butu idomu suzinoti ar nuo 27 metu,reikia pradeti naudoti krema pries rauksles,ar uztenka tik drekinamojo kremo ?Ar pries rauksles pradeti naudoti tik nuo 30 metu? g.gif

Priklauso nuo odos tipo ar jau matosi rauksles. Man 31m. o rauksliu nesimato, gal del to, kad turiu riebia oda. Siaip ar taip nakciai naudoju seruma, darau pylingus ir kaukes su glikolio rugstimi, naudoju paakiu kremus.
Jeigu nori yra kremu butent pirmosioms raukslems, bet man tokie per sunkus..oda ir taip riebi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 08 09, 00:10)

As neskaitau gerais kremais Garnier ir Nivea, apskritai netikiu prekybcentrio prekem. Nivea ir Garnier pilna chemikalu ir daugybe reklamos.

Tas, žinoma, irgi tiesa..Na, ką tas kremas už 20 lt? Kai yra kainuojančių 2000 lt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2011 08 08, 15:10)
Tiesa ne tik apie vyresnes moteris, bet ir apie visas..Gaila, kad  moterys vis dar tiki tuo, kad kremas gali išlyginti - sumažinti raukšles..

Na, kodėl, kosmetika padėti gali. Bet daug kas priklauso nuo raukšlės tipo. Ir yra tik keletas ingredientų, kurie realiai padeda, o ne tik laikinai, kosmetiškai playgina odą (rimčiausias kosmetinis ingredientas būtų tinkamos koncentracijos retinolis, dar rūgštys). Yra ir stiprių receptinių kremų (su tretinoinu), kurių poveikis raukšlėms patvirtintas klinikiniais tyrimais. Raukšles ir kosmetinėmis priemonėmis realistiškai pamažinti įmanoma. Vat išnaikinti- tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2011 08 09, 07:25)
Tas, žinoma, irgi tiesa..Na, ką tas kremas už 20 lt? Kai yra kainuojančių 2000 lt. biggrin.gif

neturejau omenyje kainos. yra daug nelabai brangios, naturalios, kokybiskos kosmetikos. yra naturalus aliejai...o ir siaip man labiau patinka profesionali kosmetika kuria ne prekybos centre perki arba kosmetika is vaistines mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,o gal kas bandet si krema http://www.topshop.l...u...rozis&pcs=2, gal kokiu atsiliepimu kas girdejot?
Atsakyti
himalaia ka manai apie kremo su glikolio rugstimi 5% naudojima? man 31m. 4u.gif
Atsakyti
HIMALAIA matau nusimanot kremukuose,gal ivertintumet mano pasirinkima?noriu pirmoms raukslems serumu,pas mane daugiau mimikos raukslytes aplink akis.
http://www.nahlabeau...serum-no-2.html
nakciai
http://www.nahlabeau...face-serum.html

dar dieninis sitas kazkaip zavejo.
http://www.esteelaud...reme/index.tmpl

aciu zu nuomone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte: 14 rugsėjo 2011 - 17:05
QUOTE(eglootea @ 2011 08 08, 10:45)
O gal galit ka nors parekomenduoti vyresnei moteriai? Mamai virs 60. Koki nauja krema pabandyt-gal zinot

Aš savo mamai va tokį užsakiau, tai labai patenkinta, vis giria. biggrin.gif Laiko jį šaldytuve, naudoja kaip naktinį kremą. Sako, kad po nakties oda lieka labai švelni.
Aš bandžiau, tai man irgi nieko, toks malonus pojūtis, kaip naktinis kremas tai gerai susigeria. Šiaip gal galima ir kaip dieninį naudot.. Nebandžiau..

Atsakyti
Sveikos, atsirado ir pas mane problemu su veido oda.. tiksliau pastebejau pirmasias rauksles. Nors jos ir negilios, bet visgi man tik 23 metai. Atsirado vidury kaktos (matomai nuo raukymosi) ir vienoje puseje lupu (sypsenos). Kazin, koki krema reikia pradeti naudoti? Kiek skaiciau veido kremai nuo rauksliu siaip buna skirti moterims 30m+ ir man reiketu labiau kazkokio vitaminizuoto kremo. O mano veido oda labai sausa, tai dar reiktu ir i ta atsizvelgti. Busiu dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ogiciukas @ 2009 03 25, 15:47)
Sveikos, pasiskaitykite temeleje  http://www.supermama...howtopic=401836 apie toki aparaciuka, kuri pasiryzau nusipirkti, nes po maitinimo labai netekai svorio ir labai isdziuvo bei susiraukslejo oda. Na rezultatas neblogas man tikrai verta buvo investuoti. Esme jo yra ta kad jis veikia galvaninemis zemo daznio srovelemis ir naudojant galvanizuota (ikrauta) kosmetika jos isiskverbia giliau i audinius, ne taip kaip pasitepi kremu jis ir lieka pavirsiuje smile.gif

as ne per seniausiai nusipirkau galvanic spa is NUSKIN'O na ir ka galiu pasakyti...naudoju apie menesi kazkur ir daugiau, bet pastebejau, kad man berods jis netinka, nes dabar sedziu su veidu kaip po hiroshimos bombos blink.gif ph34r.gif ph34r.gif
oda kazkokia issausejusi, nieztinti plemuota... nezinau tiksliai ar cia nuo to aparato, ar kazkas kitas man taip 'padejo', kremus tuos pacius naudoju kaip ir pries pirkima. bet jauciu, kad man netinka, nes oda pas mane labai jautri, bet koks raudonumas ir panasiai is karto matosi ir eini visa plemuota raudona su kapiliarais matomais verysad.gif ateityje noreciau nors kiek lazeriu pasinaikinti kapiliarus, nes kuperoze man garantuota, ir mano tevas, ir jo mama ta 'dovanele' perdave man verysad.gif dabar sedziu visa pleiskanota, sausa ir nieztincia oda ir nezinau ka daryti verysad.gif
ir ivariu geru kremu esu isbandziu, bet pasakysiu atvirai savo neradau, vat tokoi, kuris labai patiktu, rimtai.
beje pas kosmetologe lankausi kai tik galiu, darau masazus ir pan, bet va neturiu skaiscios odos, kaip noreciau, ka daryti verysad.gif
Atsakyti