Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(kartais @ 2011 03 23, 11:55)
dar tik antra diena bet as jau isimylejau ta produkta!!

Puiku, kad jums tapi tiko, bet tai tik trumpalaikis, kosmetinis efektas. Manau, hialuronas pritraukė į odos paviršių vandens, oda "išpampo", dėl to jums toks akivaizdus poveikis ir pasireiškė. Tačiau turėkite omenyje, kad iš tikro priemonė raukšlė neišlygins, nes efektas trumpalaikis ir priežasčių, dėl ko raukšlė atsirado (veido raumenų judesiai) ji nepanaikina.

Būtų labai įdomu sudėtį pamatyti nuo produkto, nes internete įdėta kažkokia absurdiška.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 23 kovo 2011 - 23:42
QUOTE(himalaia @ 2011 03 24, 00:40)
Puiku, kad jums tapi tiko, bet tai tik trumpalaikis, kosmetinis efektas. Manau, hialuronas pritraukė į odos paviršių vandens, oda "išpampo", dėl to jums toks akivaizdus poveikis ir pasireiškė. Tačiau turėkite omenyje, kad iš tikro priemonė raukšlė neišlygins, nes efektas trumpalaikis ir priežasčių, dėl ko raukšlė atsirado (veido raumenų judesiai) ji nepanaikina.

Būtų labai įdomu sudėtį pamatyti nuo produkto, nes internete įdėta kažkokia absurdiška.

gali buti bet as vistiek dziaugiuosi:)
parrasysiu vakare sudeti nes yra lapukas kas konkreciai ieina
Atsakyti
taigi sudetis..
GLYCERIN, O.O. WATER, CAROMER 940, SODUIM BICARBORATE, , ASCORBIC ACID, GIYCERYL, POLYACRYLATE, SODIUM HYALURONATE, PAL-KTTKS, PAL-GHK, FAL-GQPR, DIAZOLIDNY UREA, OIL OF OLEA EUROPAEA, CYCLOPENTASILXANE, POLYSILICONE 11, SINEA, CETYL ALCOHOL, GYNOSTEMMA, PENTAPHYLLUM EXTREACT ,DIPEPTIDE-2, HYDROXYSUCCINIMIDEM , HIBISCUS SABDARIFF FLOWER EXTRACT, PALMYTOIL, OOLIGORPEPTIDE, VINY PROTEIN, STEARETH-20, STEARIC ACID, POLYGLYCERYL-3, YTRIETHANOLAMINE, PHENOXYETHANOL, ECOSWAX.

taigi manau issamu pakankamai:) nenu manau suprantu kad tai liakina, bet vistiek veiksminga, atvirksciai nei 248lt sumokejau uz lancome seruma ir beveik jokio efekto. o cia..
nei viena nezinom kiek mums duota gyvent, todel manau reikia kiekviena diena puikiai atrodyt 4u.gif

su peptidais ir estee lauder kazka pagamindes yra maciau bet nesidomejau per daug..
o sitas kur pirkau tai pardavineja ir mineraline kosmetika ivairia ir t.t.
pasitaiko ir neoriginalaus produkto internete.. jei tame gelyje nera odo burbuliuku - tai ne originalas
Papildyta:
o poveikis man vis dar patinka.. dar tik pirmos dienos o jau oda kokia stangresne. dregnesne.. minksta tokia.. kogero jo "ispute" ja.. bet man tas efektas patiko:) kur vos smulkios raukslytes buvo.. nebera. o tos ant kaktos dvi bjaurybes, tikrai nebe tokios ryskios. jei veidas be pudros ar pan. tai is vis beveik nepastebima.. o su pudra matosi truputi bet tikrai ne taip kaip pirmais matydavos, kad net kirpciukus reikejo nesiot..
o kas dar patiko labai - poros mazesnes. gal kai ta oda "ispucia" tai ir poros automatiskai sumazeja.. ar kaip..nezinau kaip veikia tas dalykas.. bet as tikrai patenkinta.
dar is to pacio gamintojo uzsisakiau 40% glycolic pilinga.. ziuresiu kaip sitas dalykas veiks. cia kas ir su akne problemu turi, su randeliais, su raukslem.. smile.gif
kai gausiu produkta, ir isbandysiu irgi parasysiu atsiliepima.. ka man nutarkuos tas daiktas:)) ar randelius ar rauksleles.. ar visa oda net lotuliukas.gif
Papildyta:
ir dar prie viso to..
Kas yra peptidai ir kaip jie veikia

Peptidai – (gr. peptos – suvirškintas) baltymų nevisiškos hidrolizės produktas – peptidų ir laisvų aminorūgščių mišinys. Tai medžiagos, kurių molekulės sudarytos iš aminorūgščių likučių, į grandinę sujungtų peptidinėmis (amidinėmis) jungtimis –C(O)NH-. Į šiuolaikinių peptidų sąstatą paprastai įeina nuo 2 iki 8 aminorūgščių, surištų savita peptidine jungtimi. Dvi tarpusavyje sujungtos aminorūgštys sudaro dipeptidą, trys sujungtos aminorūgštys sudaro tripeptidą, šešios tarp savęs sujungtos aminorūgštys sudaro heksapeptidą ir taip toliau; kada į grandinę susijungia didelis kiekis aminorūgščių, tai yra vadinamasis polipeptidas. Peptidų yra visuose gyvuose organizmuose. Peptidai yra atsakingi už daugelį ląstelės funkcijų, todėl jie gali moduliuoti (lot. modulatio – ritmingumas, darnumas) žmogaus organizmo fiziologines funkcijas. Peptidai veikia kaip mediatoriai (tarpininkai), jie savo biologines funkcijas atlieka prisijungdami prie membranos receptorių ir perduodami informaciją ląstelei. Į kosmetikos gamybą peptidai patenka arba augalinių ekstraktų pavidalu, arba kaip sintetinės molekulės, sukurtos laboratoriniu metodu.
Sintetiniai peptidai yra pranašesni, nes juos galima paruošti taip, kad jie padėtų pasiekti norimą efektą arba įveiktų keliamą uždavinį, pvz., lygintų raukšles, minkštintų ar baltintų odą, veiktų antimikrobiškai ir pan. Šios peptidų savybės sėkmingai naudojamos naujausių kosmetikos priemonių, užtikrinančių prabangią odos priežiūrą, gamybai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kartais: 26 kovo 2011 - 00:27
QUOTE(kartais @ 2011 03 25, 18:33)
taigi sudetis..
su peptidais ir estee lauder kazka pagamindes yra maciau bet nesidomejau per daug..

dar is to pacio gamintojo uzsisakiau 40% glycolic pilinga.. ziuresiu kaip sitas dalykas veiks. cia kas ir su akne problemu turi, su randeliais, su raukslem..  smile.gif
kai gausiu produkta, ir isbandysiu irgi parasysiu atsiliepima.. ka man nutarkuos tas daiktas:)) ar randelius ar rauksleles.. ar visa oda net  lotuliukas.gif

Šitą sudėtį ir aš radau internete, bet tokia ji negali būti. Jau vien tai, kad glicerinas pirmoje vietoje yra neteisinga, kažkas negerai su sudėtimi.

Dabar peptidų galima rasti daugelio gamintojų produktuose.

Dėl pylingo- ar jūs naudojate rūgštines priemones? Su tokio stiprumo rūgštimi ant neįpratusios odos galima daugiau žalos, nei naudos prisidaryti, ypač, jei ph labai žemas. Taip kad atsargiai mirksiukas.gif
Yra atskira tema apie rūgštines priemones, Kosmetika su rūgštimis ten galim padiskutuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 26 kovo 2011 - 01:53
QUOTE(himalaia @ 2011 03 26, 01:49)
Šitą sudėtį ir aš radau internete, bet tokia ji negali būti. Jau vien tai, kad glicerinas pirmoje vietoje yra neteisinga, kažkas negerai su sudėtimi.

Dabar peptidų galima rasti daugelio gamintojų produktuose.

Dėl pylingo- ar jūs naudojate rūgštines priemones? Su tokio stiprumo rūgštimi ant neįpratusios odos galima daugiau žalos, nei naudos prisidaryti, ypač, jei ph labai žemas. Taip kad atsargiai  mirksiukas.gif
Yra atskira tema apie rūgštines priemones, Kosmetika su rūgštimis ten galim padiskutuoti  ax.gif

O gal galite pasakyti, kokia medziaga yra svarbiausia kremo nuo rauksliu sudetyje?
As vis galvojau, kad haliuronas visagalis.... doh.gif , bet .....
I ka atkreipti demesi, kokiu kremu ieskoti kai jau 35 ant nosies g.gif ??
Atsakyti
QUOTE(egle77 @ 2011 03 26, 16:45)
O gal galite pasakyti, kokia medziaga yra svarbiausia kremo nuo rauksliu sudetyje?
As vis galvojau, kad haliuronas visagalis.... doh.gif , bet .....
I ka atkreipti demesi, kokiu kremu ieskoti kai jau 35 ant nosies  g.gif ??

Hialuronas yra geras ingredientas, bet ne stebuklingas. Apskritai, nėra vieno konkretaus visagalio ingrediento nuo raukšlių. Kovojant su jomis, stengiantis, kad jos neatsirastų, reikia visapusiškos odos priežiūros.
Pabandykit paskaityti Mokomės suprasti kosmetiką. Ko ieškoti drėkiklyje. Gal aiškiau pasidarys ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man ir butu idomu suzinoti ar nuo 27 metu,reikia pradeti naudoti krema pries rauksles,ar uztenka tik drekinamojo kremo ?Ar pries rauksles pradeti naudoti tik nuo 30 metu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 03 27, 00:35)
Hialuronas yra geras ingredientas, bet ne stebuklingas. Apskritai, nėra vieno konkretaus visagalio ingrediento nuo raukšlių. Kovojant su jomis, stengiantis, kad jos neatsirastų, reikia visapusiškos odos priežiūros.
Pabandykit paskaityti Mokomės suprasti kosmetiką. Ko ieškoti drėkiklyje. Gal aiškiau pasidarys  ax.gif

Aciu uz info 4u.gif , dabar ten inykusi esu... smile.gif. Jau pradejau skaityti etiketes ir jas suprasti, bet... vistiek, kol issiaiskinsiu kas gerai prireiks man metu doh.gif ...nes kremu gausybe parduotuveje, tai gal gali mestelti kokia uzuomina, kurie cia butu aukso viduriukas 35 metu moteriai blush2.gif ....
Atsakyti
QUOTE(margaritka25 @ 2011 04 03, 11:19)
Sveikos,
Man ir butu idomu suzinoti ar nuo 27 metu,reikia pradeti naudoti krema pries rauksles,ar uztenka tik drekinamojo kremo ?Ar pries rauksles pradeti naudoti tik nuo 30 metu? g.gif

Nėra tokio žodžio "reikia" kosmetikoje... Jei yra poreikis- naudoji. Nėra poreikio- nenaudoji smile.gif Nejausk įsipareigojimo kažką naudoti, jei tau ir taip gerai 4u.gif Visada reikia į odos būklę žiūrėti. O 27 metai ar 30 metų visiškai nieko apie odą nepasako...
Bet žiūrint apskritai, prevencijas yra geresnė strategija, nei bandymas šalinti jau atsiradusią problemą.

QUOTE(egle77 @ 2011 04 28, 16:34)
Aciu uz info  4u.gif , dabar ten inykusi esu... smile.gif.  Jau pradejau skaityti etiketes ir jas suprasti, bet... vistiek, kol issiaiskinsiu kas gerai prireiks man metu  doh.gif ...nes kremu gausybe parduotuveje, tai gal gali mestelti kokia uzuomina, kurie cia butu aukso viduriukas 35 metu moteriai  blush2.gif ....

Svarbu pradėti domėtis, o žinios su laiku ateis drinks_cheers.gif
Pabandyk geras ir geriausias priemones mano bloge peržiūrėti, gal kas kris į akį.
Konkrečiai kažką patarti sunku, aš irgi nesu visų įmanomų priemonių peržiūrėjus ax.gif Jei norisi kažko stipresnio, Nutra- Lift "Geriausiose priemonėse" labai neblogai atrodo.
Atsakyti
Pabandykite ekologiska kokosu alieju,jis ir drekina ir maitina,superine priemone veido odai,neleidzia susidaryti raukslelems
Atsakyti
Tai ar niekas neband4 SEBA MED premukų nuo raukšlių? Tiesiog įdomi jūsų nuomonė.

Šiuo metu naudoju lietuvišką Rasą (su kalogenais ir tt), tačiau nepasakyčiau, kad kažkoks efektas juntamas :///
Atsakyti
O gal galit ka nors parekomenduoti vyresnei moteriai? Mamai virs 60. Koki nauja krema pabandyt-gal zinot
Atsakyti