Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(vyšnytė @ 2011 02 01, 05:18)
O kurios priemonės laikinai veikia? ir nustojus  naudoti oda funkcionuoja kaip anksciau?  ax.gif

Visos priemonės veikia laikinai... Nes nei viena kosmetinė priemonė nepakeis odos iki tokio lygio, kad ji taptų tobula ir jai priežiūros toliau nebereikėtų.
Atsakyti
QUOTE(graveolens @ 2011 02 13, 02:17)
Anksciau naudojau vichy oligo krema, bet savaite besisveciuojant pas draugus JAV ziauriai pradejo nezieti oda, mano drauge budama tikra naturaliste  lotuliukas.gif , pasiule odai nerafinuoto kokoso aliejaus  blink.gif , kad nuramintu oda, ispradziu as ja isjuokiau netikedama, kad gali padeti doh.gif , o gal po 5 dienu ziuriu, kad netik odos netempia, bet ir siektiek stangrene ir skaistesne pasidare  thumbup.gif , tai dabar beveik kremu nenaudoju  tongue.gif
Nezinau ar alyvuogiu aliejus padetu, bet ta pati drauge kuri gal 10 m. buzojasi aliejais ir pan. isveido atrodo kaip paugle, niekaip neduotum 32m. smile.gif aiku srauni_upe teisi sakydama, kad geriausia po duso tepti, t.y ne ant sausos odos.

Aga aš ir mėgstu kokosų ir alyvuogių aliejus, seniai jais mozojuos, tai jau pasebiu kaip veikia smile.gif Tiesa kai šildymo sezonas, tai tepu ir kremus, nes tas šildymas taip odą išdžiovina, kad ir buvau išsigandus jg raukšlėjuos, bet kažkaip susiėmiau su hidrliatais, natūraliais kremukais ir jau geriau.

O čia skaičiau temą... na nemanau, kad nuo 23 reik jau kremo nuo raukšlių, gal odai tiesiog drėkinimo trūksta. O natralu, kad per 20 metų susodaro mimikos žymės. Mėgdavau sėdėt susiraukus biggrin.gif Tai aišku tas pradėjo matytis, na... mozojuos kremais aliejais ir vis pagalvojuapie savo veido išraišką.

Be to nemanau, kad pigios, masinės gamybos priemonės turi gerą poveikį prieš raukšles. Ties visi garnier, niveaja ir t.t. Juk jų sudėtys gana skurdžios. Mano požiriu veidas jau toks dalykas, aš jau geriau jei nėra litų nenusipirksiu naujų batų, bet kremą nusipirksiu ar kitą priemonę. KAd su seno modleio batais pavaikščios kojos nenukris, o jei neprižirėsi veido, tai ilgainiui paliks žymę.

Mn šiuo metu 27... jaučiasi kažkokia artėjimo link trisdešimties krizė.... nieko gero.
Atsakyti
apie minėtą kokosų aliejų http://kosmetika.aro...0aliejus(1).pdf

tik man tie "laisvieji radikalai" nesupranta,as terminas, atvirai sakau...
Atsakyti
QUOTE(Eila @ 2010 11 24, 18:12)
Sveikos  smile.gif  Man iškilo toks klausimas... Pati pirkau kremą nuo mimikos raukšlių paakiams (VICHY Retinol Ha ). Kaži ar galima tokį kremuką naudoti taip pat kitoms mimikos raukšlėms, tarkim nuo nosies link lūpų, ar kaktos? Jei ne, gal galėtumėte pakomentuoti dėl ko? O jeigu taip, kaži ar būtų tas pats poveikis kaip raukšlytėms apie akis.

siaip buna kremuku kurie tinka tiek paakiams tiek lupu konturui (buna uzrasyta ant dezutes). buna ir atskirai lupu konturui kremuku. as naudoju ta pati paakiu kremuka ir lupoms ir lupu konturui nes man taip patare kosmetologe blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(shiushia @ 2010 12 13, 15:27)
Per akciją įsigijau SEBA MED kremą Q10 veidui ir paakiams. Kažkodėl maniau, kad jis tikrai bus kokybiškas, profesionalus. Tačiau po 2 sav. naudojimo  oda pavargo, pradėjo džiūti, tempti. Galvojau, kad gal nuo šalčio ar krem-pūdros. Tačiau didesnis kiekis nepadėjo.
Dabar tiesiog įsigijau maitinamąjį Margaritos krepą su aug. aliejais.
Klausimas - kodėl taip atsitiko su SEBAMED? Kodėl pradžioj kremas tiko? Kremukai neseni. Toks jausmas, kad kol tepiausi tuo kremu, labiau pasenau nei nesitepdama jo (man 31 m.)

paakiu negalima tepti krempudra ypac skirta riebiai odai. tokia kremine pudra sausina oda tuo paciu ir paakius isssausina. ir as dariau tokia klaida, po to kai atsisakiau susitvarke. siaip yra atskirai paakiu zonai skirti drekinantys maskuokliai. as pvz. naudoju drekininanti su apsauga nuo saules.
paakiams labai gerai istepti naturaliu aliejumi..as nakciai tepu jojobos aliejumi thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Cyclopentasiloxane, Acqua, Glicerina, Polimetilsilsesquiossano, Niacinamide, Dimeticone, Dimeticone Crosspolimerico, Pantenolo, Tocoferolo acetato, Tocoferolo, Camellia Sinensis, Allantoina, Olio di canola, Butilen Glicole, Glicole propilenico, Bis-PEG/PPG-14/14 Dimeticone, PEG-10 Dimeticone, Ricinoleato cetilico, Disodio EDTA, Etilparaben, Propilparabeno, Metilparabeno, Alcool benzilico, Profumo, Benzil salicilato, Butilfenil Metilpropionale, Hydroxyisohexyl 3-cicloesene carbossaldeide, Alfa-isometil-ionone.

gal butu galima pakomentuoti siuos olay total effects serumo ingredientus

arba sio regenerist serumo sudeti

Cyclopentasiloxane, Acqua, Glicerina, Polimetilsilsesquiossano, Niacinamide, Dimeticone, Dimeticone Crosspolimerico, Pantenolo, Palmitoyl Pentapeptide-3, Carnosina, Tocoferolo acetato, Tocoferolo, Camellia Sinensis, Acido citrico, Allantoina, Butilen Glicole, Glicole propilenico, Bis-PEG/PPG-14/14 Dimeticone, PEG-10 Dimeticone, PEG-10 Dimeticone/Vinyl Dimeticone Crosspolimero, PEG-100 Stearato, Ricinoleato cetilico, Disodio EDTA, Etilparaben, Propilparabeno, Metilparabeno, Alcool benzilico, Profumo, Benzil salicilato, Esil cinammale, Butilfenil Metilpropionale, Limonene, Linalolo, Hydroxyisohexyl 3-cicloesene carbossaldeide.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 20 vasario 2011 - 01:11
Merginos,kokia priemone naudojate veidui,kai oda atrodo tokia pavargusi,ismeta smulkiom demelem,ir tuo paciu oda atrodo lyg butu paberta smulkiais spuogeliais g.gif (dar mano oda ir poreta)nebegaliu i save ziurtei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetikas @ 2010 07 13, 23:15)

Svarbiausia tai nuo mazens zinoti, kad saule yra didziausias odos priesas. Jei nuo paauglystes piktnaudziaujama soliariumais, kiekviena vasara nusiskrudinama iki rudumo, tai naturalu, kad jau 25 metu atsiras rauksles...

Saulė,mano manymu, tikrai nėra didžiausias odos priešas: juk saulėje pasigamina vitaminas D, o jis savaime yra naudingas be to padeda geriau įssisavinti kalcį. Daug blogiau yra rūkymas, besaikis alkoholio vartojimas, sėslus gyvenimo būdas, prasta mityba ir t.t.
Atsakyti
nuo keliu metu patartina tepti kremuka paakiams? ir koki rekomeduotumet?
Atsakyti
QUOTE(Timotey @ 2011 02 25, 18:05)
nuo keliu metu patartina tepti kremuka paakiams? ir koki rekomeduotumet?

Ne nuo metu priklauso, o nuo poreikiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
nors dar 30ties nesiekiu, bet oda jau mane pribaigs tuoj
maza to , kad ivairiu randeliu yra.. dar sugalvojo ir ant kaktos dvi ryskiausios rauksles atsirast. siaubas.
buvau isbandziusi kazkoki serumuka nuo pirmuju rauksliu ir blogo aplinkos poveikio is LANCOME, sumokejau virs 200 .. na, oda truputi svelnesne, kazkiek lygesne .. bet tom dviem rauklsem - jokio efekto. kaip buvo taip ir liko ryskios.
ieskojau ko nors tikrai stipresnio.. ir ebayuj radau toki dalyka..
Anti wrinkle serum HYALURONIC ACID HA 60% matrixyl 3000
45 mililitrai
taip tai kainuoje beviek 33 doleriai o dabar yra ispardavimas tai 19.95 dolerio ir uzsiuntima keli doleriai.. na galvoju rizikuosiu.. neieskojau net atsiliepimu tiesiog taip beviltiskai.. siandien ryte gavau.. nekantraudama pasitepiau veida tai likau labai nustebinta. super produktas, oda tookia minksta pasidare svelni ir net tos dvi ikyrios rauksles daug maziau pastebimos pasidare - PO PIRMO PASITEPIMO!
labai idomu koks efektas bus po savaites ar keliu. parasysiu atsiliepima
user posted image
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(kartais @ 2011 03 22, 18:25)
Sveikos,
nors dar  30ties nesiekiu, bet oda jau mane pribaigs tuoj
maza to , kad ivairiu randeliu  yra.. dar sugalvojo ir ant kaktos dvi ryskiausios rauksles atsirast. siaubas.
buvau isbandziusi kazkoki serumuka nuo pirmuju rauksliu ir blogo aplinkos poveikio is LANCOME,  sumokejau virs 200 .. na, oda truputi svelnesne, kazkiek lygesne .. bet tom dviem rauklsem - jokio efekto. kaip buvo taip ir liko ryskios.
ieskojau ko nors tikrai stipresnio.. ir  ebayuj radau toki dalyka..
Anti wrinkle serum HYALURONIC ACID HA 60% matrixyl 3000
45 mililitrai
taip tai kainuoje beviek 33 doleriai o dabar yra ispardavimas tai 19.95 dolerio ir uzsiuntima keli doleriai..  na galvoju rizikuosiu.. neieskojau net atsiliepimu tiesiog taip beviltiskai.. siandien ryte gavau.. nekantraudama pasitepiau veida tai likau labai nustebinta. super produktas, oda tookia minksta pasidare svelni ir net tos dvi ikyrios rauksles daug maziau pastebimos pasidare - PO PIRMO PASITEPIMO!
labai idomu koks efektas bus po savaites ar keliu. parasysiu atsiliepima
user posted image
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Viskas, man irgi tokio daikto reikia sleep.gif kartais, parašyk, koks tolimesnis bus jo poveikis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hera: 22 kovo 2011 - 19:20
QUOTE(hera @ 2011 03 22, 20:14)
Viskas, man irgi tokio daikto reikia sleep.gif  kartais, parašyk, koks tolimesnis bus jo poveikis.

butinai parasysiu! pati nekantrauju pamatyt kaip toliau bus , nes dabar tai sakes visa dienaa jau praejo onieko blogo, o tos raukslees maziau matomos taip kad kaip tik tik pasitepiau. sakes net nesitikejau!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
dar tik antra diena bet as jau isimylejau ta produkta!!
Atsakyti