Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

Efektyvus kremas aplink akis kuris turi poveiki visoms kiek pazistu Avon firmos Anew ultimate, pabandykit - nepasigailesit smile.gif bet ne Anew retroactive, o kad butinai butu ultimate thumbup.gif
Atsakyti
As galvoju, kad veido oda sensta greiciausiai, nes ji visada atidengta, prieinama saltam orui, dulkems, mes veida raukome.
Tai as stengiuosi kuo maziau raukytis. Ir galvoju, kad nera kremu nuo pirmuju rauksliu. Yra tik tam tikrai odai tinkamas drekinantis kremas, kur ir reikia naudoti, kad sudarytu ant veido apsaugine plevele nuo aplinkos poveikiu. Dar naudoju ana lotan paakiu krema. Kiti sako, kad oda pripranta prie kremu ir nebemoka saugotis uo rauksliu ir aplinkos pati...Todel velnias zino, gal istikruju nereikia mums jokiu kremu, o ipac nuo rauksliu...Bet as noriu tiketi, kad kremai padeda, bet gal esu reklamos auka...
Atsakyti
O aš tai Vichy kremu fane, na dar Avene esu naudojusi. Kazkaip suradau savo ir nelabai noriu keisti wink.gif
Atsakyti
Nusipirkau Freeze 24/7 čia Lietuvoje kainos nerealios, papirkau Ebay.Pasitepiauir apakau nerealus dalykas. jis ne kaip kremas susigeria staigiai oda pašviesėja.user posted image

Gal kas yra naudojęs šios serijos produkcijos,įdomu būtų atsiliepimų poilgo naudojimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasamargarita @ 2008 10 08, 14:13)
Mielosios, man jau 42 m., o starngrinamojo kremo nesu niekada naudojusi JOKIO. Ir nepasakyciau, kad turiu kazkokiu aiskiai isreikstu rauksliu. Ne vienas kremas jums nesugrazins "kudikio uzpakaliuko" odeles. Cia yra grynu gryniausia reklama ir produktu gamintoju gaminiu prakisinejimas. Svarbiausia, kad oda butu atitinkamai sudrekinta ar pamaitinta, ir gana. Be to, dziaukites, jei dar neturit alergijos viskam. Man juoka kelia tos rekomendacijso pradeti9 naudoti kremus nuo rauksliu dvidesimtmetems. As is viso PIRMAJI veido krema sau nusipirkau kai buvau gal 28 m.

Tau pasiseke.Nes turiu sausa ir jautria veido oda,kuri pastebiu jau glemba...Ir ka daryti?Griebiuosi kaip skestantis siaudo,bandau viska po truputi,nes turincios pilno veido forma,riebesne,ar normalia oda, atrodo sveikesnes.
Atsakyti
Man 27 metai. Jau atsirado pirmosios mimikos rauksleles. Labiausiai, zinoma, matosi aplink akis. Akim naudojau Lancome crema,ruzavoj pakuotej, o dabar naudoju Biotherm ,zalioj pauoketj, serija nuo pirmuju rauksleliu. Tai man abu kremai labai patiko thumbup.gif O siaip, sutinku is dalies su nuomone, kad svarbiausia oda gerai valyti, drekinti ir maitinti. Tada gal ir tu stangrinamuju kremu taip nereiks.Nors pati kartais nusiperku pabandyti vis kanors naujo. Mano oda sausa ir jautri, bet labai patinka Nivea priemones, ir kainos, ir kokybes atzvilgiu mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu parduoti toki nauja nepraplesta:CHANEL tik nuotraukytes nemoku ikelt jei domins i az:
Šio CHANEL kremo lengvos, bealiejės struktūros dėka Jūsų oda tampa stangresnė, tonizuota bei jaunesnė. Pastebimai sumažėja raukšlelių ir tamsių dėmių. Kremas apsaugo nuo UV spindulių ir atstato odos drėgmės balansą. ADHÉSIODERM komponentas stimuliuoja odos epidermio sluoksnio atsinaujinimo procesą, išsaugo odos stangrumą. Išskirtinis CHANEL išradimas - LIFE CYCLE REGENERATOR - skatina deguonies pasisavinimą, apsaugo odą nuo neigiamų išorinės aplinkos veiksnių. Ryžių šaknų ekstraktas padeda mažinti melanino, skatinančio tamsių dėmių atsiradimą, gamybą. Kremą tepkite kiekvieną rytą ant švarios odos. Siekdamos maksimalaus rezultato prieš tai pamasažuokite odą. Po kelių savaičių oda tampa jaunesnė ir šviesesnė.kaina120lt
Atsakyti
Aš tai neįsivaizduoju kaip reikėtų išsiverst be kremo veidui. Man 27, bet kremą naudoju jau daug metų kitaip jaučiu nemalonų veido tempimą. Lancome man tiko kremas, nėra labai riebus, norėrūsi riebesnio, bet bijau eksperimentuoti, juk kremai nemažai kainuoja.
Atsakyti
viena syki kai su mama trainiojomes prabangios kosmetikos parduotuvej man dave meginuka La prier firmos kremuko paakiams nuo smulkiu rauksleliu ir tamsiu ratilu. man to meginuko uzteko keliems kartams o vaizdas veidrodyje zymiai pagerejo. taigi issiruosiau i parduotuveto kremo pirkti ir kai pamaciau kaina mega_shok.gif fool.gif tease.gif bijau.gif ziauru!!!!! tai norejau paklausti gal vistik kuri nors isbande ilgesni laika ka nors is tos kosmetikos?
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 11 13, 18:46)
viena syki kai su mama trainiojomes prabangios kosmetikos parduotuvej man dave meginuka La prier firmos kremuko paakiams nuo smulkiu rauksleliu ir tamsiu ratilu. man to meginuko uzteko keliems kartams o vaizdas veidrodyje zymiai pagerejo. taigi issiruosiau i parduotuveto kremo pirkti ir kai pamaciau kaina mega_shok.gif  fool.gif  tease.gif  bijau.gif ziauru!!!!! tai norejau paklausti gal vistik kuri nors isbande ilgesni laika ka nors is tos kosmetikos?

Jo, kaina žiauri, tai ir išbandyt kažkaip nesinori... Be to, neįpirkčiau, tektų visą mėnesį labai jau dietiškai maitintis... lotuliukas.gif
Bet girdėjau, kad šios firmos produkcija tikrai labai gera...

Gal atsiras ir išbandžiusių? g.gif
Atsakyti
stop, stop. nepulkit naudoti kremų nuo raukšlių. pirmiausiai nueikit pas kosmetologę, kad įvertintų odos būklę. man 28, tai prisiskaičiusi visokių "patarimų" nusipirkai kremą nuo raukšlių, kad į džiovintą slyvą nepavirsčiau. ir kaip tik nuėjau pas kosmetologę. tai ji man uždraudė tokio poveikio kremus naudoti. sakė, kad iki 30 metų man užteks odą drėkinti. o nuo raukšlių kremus patarė naudoti kuo vėliau, nes prie jų oda pripranta ir ilgainiui jų reikia vis stipresnio poveikio, o po to ir visai nebepadeda. tad nusipirktąjį kremą padovanojau savo mamai. žinoma, visų oda skirtinga, tačiau paaukokit pinigėlių kosmetologei prieš pradėdamos kovą su senėjimu. beje mano bendradarbei panaudojus paakių kremą nuo mimikos raukšlių su linų sėmenimis raukšlių padaugėjo. kodėl gavosi atvirkščias efektas neaišku.
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2008 10 27, 11:17)
O aš tai Vichy kremu fane, na dar Avene esu naudojusi. Kazkaip suradau savo ir nelabai noriu keisti wink.gif

Labai norėčiau ir aš Vichy kremuka pabandyti, tik nežinau kokį, gal patartum? 4u.gif mano oda mišri.
Atsakyti