Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(Sypsena84 @ 2010 05 31, 16:20)
man tas pats  doh.gif  biggrin.gif  kasdien ziuriu ziuriu ta kakta, pakeliu antakius, raukslejasi ir taaaip liudna pasidaro  doh.gif (man 25) Tai isigijau ersketroziu alieju. nes manau vien kremuko man neuztenka, reiia ir pamaitinti oda...

Va va man tas pats.. doh.gif prasom placiau apie ta alieju.. bigsmile.gif kdl butent ersketroziu pasirinkot? Kiek kainavo ?kur pirkot?
Atsakyti
man taip pat idomu apie ersketroziu alieju smile.gif taigi pasakok pasakok Sypsena84 biggrin.gif
Atsakyti
na,dvidesimt penkeriu metu merginoms dar tikrai nereikia nieko maitinti,drekinti reikia ir jei matote,kad oda sauseja,ko pasekoje ir matote ryskesnes rauksleles,tai drekinkit papildomomis priemonemis,serumais,kaukemis,o aliejuka atiduokit mamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 06 02, 09:53)
na,dvidesimt penkeriu metu merginoms dar tikrai nereikia nieko maitinti,drekinti reikia ir jei matote,kad oda sauseja,ko pasekoje ir matote ryskesnes rauksleles,tai drekinkit papildomomis priemonemis,serumais,kaukemis,o aliejuka atiduokit mamai smile.gif

Nesutinku schmoll.gif as suprantu, kad yra visokios taisykles, ka nuo kada naudot ir t.t bet kiekvienos oda yra skirtinga.. ir kad maitint nereik tai is vis pirma kart girdziu.. juk ne apie botulino injekcijas snekam smile.gif tik dabar pasiskaiciau butent apie ersketroziu alieju, tai jis skirtas brandziai odai ir nuo senatviniu demeliu, tai siuo atveju manau paprasciausia pats aliejus buvo netinkamai parinktas 4u.gif as asmeniskai drekinu ir su kaukem, ir serumai, tai ne naujiena.. aisku negaliu ipirkt produkto uz 300ml bet kartais ir namines priemones duoda geresni efekta.. bet kas liecia 25m oda, tai nemanau, kad per anksti alieju koki naudot ar dar kazka.. tik tinkama reik parinkt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 02 birželio 2010 - 12:52
[quote=amber123,2010 06 02, 12:50]
Nesutinku schmoll.gif

drinks_cheers.gif as nuo paauglystes megau terliotis kremais, gal cia jau genuose tai pas mane. mano jaunesne sesuo is manes juokdavosi, kad as prie veidrodzio stypsau. o dabar atejo laikas kai juokiuosi as. nes esu 34m ir tik juoko rauksleles palei akis turiu biggrin.gif o ji brangiausius kremus perka, ir efekto kaip nera taip nera... taip kad reikia paciai ismokti suprasti savo oda, nes vienos prieziuros taisykles visiems nera. as manau, ka padarysite gero savo odai dabar, tai dziaugsites tuo ir po 10, ir po daugiau metu.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2010 06 02, 14:04)
drinks_cheers.gif as nuo paauglystes megau terliotis kremais, gal cia jau genuose tai pas mane. mano jaunesne sesuo is manes juokdavosi, kad as prie veidrodzio stypsau. o dabar atejo laikas kai juokiuosi as. nes esu 34m ir tik juoko rauksleles palei akis turiu  biggrin.gif o ji brangiausius kremus perka, ir efekto kaip nera taip nera... taip kad reikia paciai ismokti suprasti savo oda, nes vienos prieziuros taisykles visiems nera. as manau, ka padarysite gero savo odai dabar, tai dziaugsites tuo ir po 10, ir po daugiau metu.

Cia is tikro toks labai apasnas reikalas.. biggrin.gif 4u.gif per anksti ten nuo 15m tarkim krema su Q10 nereiktu gal naudot.. bet yra visokiu islygu, as kaip sakau reikia sekti savo oda ir gerai pazinot organizma.. nes visiems skirtingai reikia ir t.t 4u.gif aisku nesinoretu, kad sulaukus 40m nerastume ka naudot, nes jau butume viska isbandziusios biggrin.gif bet manau taip neatsitiks.. didelis pasirinkimas biggrin.gif as skaitau reikia viska su saiku ir atsitaikyt tinkamas priemones.. o nuo rauksliu nr 1 yra drekinimas, tik jo kartais nebeuztenka 4u.gif probleminese vietose galima gal stipresnes priemones panaudot, kaktos srity, paakiuose.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 06 02, 13:50)
Nesutinku  schmoll.gif as suprantu, kad yra visokios taisykles, ka nuo kada naudot ir t.t bet kiekvienos oda yra skirtinga.. ir kad maitint nereik tai is vis pirma kart girdziu.. juk ne apie botulino injekcijas snekam smile.gif tik dabar pasiskaiciau butent apie ersketroziu alieju, tai jis skirtas brandziai odai ir nuo senatviniu demeliu, tai siuo atveju manau paprasciausia pats aliejus buvo netinkamai parinktas 4u.gif as asmeniskai drekinu ir su kaukem, ir serumai, tai ne naujiena.. aisku negaliu ipirkt produkto uz 300ml bet kartais ir namines priemones duoda geresni efekta.. bet kas liecia 25m oda, tai nemanau, kad per anksti alieju koki naudot ar dar kazka.. tik tinkama reik parinkt smile.gif

oi,mazules,neskubekit gyventi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 06 02, 15:57)
oi,mazules,neskubekit gyventi smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gyvenimas vercia 4u.gif
Atsakyti
pasirinkau ersketroziu alieju nes skaiciau kad jame labai daug vitamino E, antioksidanto. kadangi megstu i soliariuma nueiti tai man tai tikrai gerai. Labai lengvas aliejus. be to toki rekomendavo mergina is naturalisciu temos.
veliau zadu pirkti ir argano alieju. Manau tikrai butu karts nuo karto reikia pamaitinti veiduka ne tik cheminemis kaukemis ar kremais.
Tikrai nemanau kad 1 karta vakarais pasitepti veida padarysiu zalos veidui, anaiptol. kai pradejau naudot ji sumazejo odos tempimas ant kaktos. Tai db uztenka pasitepti karta per 2 dienas. butu gerai paakius tepti reguliariai.

Be to dar kasdienai rytais naudoju Natura Siberica drekinamaji krema misriai odai.

Erškėtrožių aliejus:
Praturtintas vitaminais E, polinesočiosiomis rūgštimis (Omega 3 ir 6). Erškėtrožių aliejus yra jaunystės ginklas. Dėka atjauninamųjų savybių apsaugo odą nuo senėjimo, atstato jos stangrumą ir elastingumą.
Atsakyti
[quote=Sypsena84,2010 06 03, 17:42]
o kur isigyjate ta erškėtrožių alieju,net neisivaizduoju ,kur kaune ji rasti..
Atsakyti
Kreipiuos i profesionales kosmetologes arba zmogu, kuris nusimano odos prieziuroje 4u.gif niekaip nesuprantu, kodel pvz kines, japones, jau 20m naudoja visus produktus odos prieziuroje kurie yra anti-aging? blink.gif imetu nuoroda, kur rodo mergaite savo dienos rutina ir susikrove 10!!!!!!!! ivariu priemoniu: serumai, akiu kremai, veido kremai ir t.t blink.gif toks jausmas, kad net nespeja isigert ir jau kita krauna.. cia normalu? g.gif tiesiog klausimas butu, gal zinot, kodel butent japones, kines nuo taip anksti pradeda naudot anti-aging produktus? bigsmile.gif
http://www.youtube.c...u/9/Ra0St5CgaD4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 09 liepos 2010 - 15:28
Na, jei ji viską, ką turi ant odos krauna, nereiškia, kad ir visos kitos moterys tautoje taip daro ir taip reikia daryti... Kiekvienas savaip iš proto eina. Kiek ji užsitepa visko, tai keista, kaip nesusigumuluoja ten vienas po kito serumai, drėkikliai ir t.t. smile.gif O dar pažiūrėjus, kokio brangumo priemones naudoja, tai išvis (vienas serumas +-100$) doh.gif
Dėl "anti-aging", aš laikausi savo nuomonės- svarbu, ne kas ant pakuotės parašyta, o kas sudėtyje yra... Gi tai nėra kažkoks reglamentuotas pavadinimas, kuris parodytų, ką toje priemonėje rasi. Ant paptasto drėkinamojo kremo su, pvz., antioksidantais gali būti parašyta "anti- aging", ną ir ką dabar... smile.gif Todėl taip vadinamus "anti- aging" produktus bet kokiam amžiuje galima naudot, viskas priklauso nuo sudėties.
Aišku, jei tos merginos priemonės iš tikrųjų laikinai "stangrina" dirginant odą, tai prisižais ji nuo pat jaunystės tokį brudą naudojant. Juk pas japonus, kaip ir visur kitur turbūt- jaunystės kultas. Plius dar baltos odos kultas. Tai bent tiek gerai, kad apsaugą nuo saulės tepa šventai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 09 liepos 2010 - 17:00