Pavydziu toms, kurios kovoti su raukslemis pradeda 40 m.
Man 26 m. ir pastebejau paskutiniu metu, kad raukslytes (mimikos) jau yra. Labai ryski buvo pykcio rauksle, nes turiu durna iproti, visa savo nepasitenkinima parodyti veido israiska.
Bandziau kremus, bet jei rimtai jokio efekto nemaciau (naudojau biotherm, maria galland).
Jau netgi susimasciau apie injekcijas....nes tikrai tos raukslytes grozio man nepridedavo. Bet paniskai bijau skausmo ir injekciju pasekmiu (buna kai tas gelis nubega ne ten kur reikia).
Viena diena visai atsitiktinai pamaciau aparato Galvanic spa II pristatyma, buvau pas drauge, o pas ja atvaziavo moteris parodyti aparata.
Buvau labai skeptiskai nusiteikus, nes netikiu visais tais tinklinio marketingo budu parduodamais stebuklais.
Bet po proceduros buvau apstulbus, veidas paskeistejo, raukslytes smulkios issilygino, gylios pasidare svelnesnes.
Supratau, kad as jo noriu. Turiu ji darau karta i savaite procedura sau ir vyrui, mano pykcio rauksliu neliko, kadangi vyras vyresnis 10 metu, tai jo raukslyciu islyginti visai dar nepavyko, tiesa, dariau tik po 3 proceduras kolkas.
As cia jo nereklamuoju, tik noriu kad zinotumete, kad yra tarpinis variantas tarp kremu ir injekciju.