Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(Raganaite Sabrina @ 2010 01 26, 14:15)
Sveika, musu oda pradeda senti nuo pirmos musu gimimo dienos todel sulaukus jau 20 metu reiketu susirupinti oda pirmosios rauksles paakiu zonoje. todel reiketu naudoti profesionalius kremus arba tik profilaktiskai tiktu geliai jie yra lengvos strukturos todel jaunom panelem geriausiai pradet nuo ju. Juose yra daug vandens, labai svarbu kad butu sudetyje halurono jis neleidzia susidaryti raukslem, jie lengvi ir greitai isigeria.Pati esu isbandziusiu DR Rimpler paakiu geli man superinis daiktas  thumbup.gif nuima paburkima akiu juodus ratilus kaia atsiranda po ilgo sedejimo prie knygu, labai geras daiktas o vyresnem arba labai sausiaodem yra kremai su liposomom  thumbup.gif thumbup.gif

Galit pilną pavadinimą parašyti, nes iš to DR Rimpler nelabai ką ir supratau blush2.gif
Atsakyti
Gal galetumete parekomenduoti koki krema nuo pirmuju rauksliu (misriai-normaliai odai) ? galetu buti koks maitinantis ir nakciai 4u.gif
gal kas is Biotherm ar Clarins koki naudojot? smile.gif
Atsakyti
rauksleles - naturalu. ir net savotiskai grazu.
jei paauglystej maziau terliotumet veidus pudrom - nereiktu kremu nuo 25 m nuo rauksliu...
man 29,5m, bet apie kremus nuo rauksliu artimiausius 5m net nemastau galvot...
Atsakyti
QUOTE(sincity @ 2010 03 08, 18:48)
Gal galetumete parekomenduoti koki krema nuo pirmuju rauksliu (misriai-normaliai odai) ? galetu buti koks maitinantis ir nakciai  4u.gif
gal kas is Biotherm ar Clarins koki naudojot?  smile.gif

yra tu kremu pilna, as pati nauoju aqua d is lierac, jis vitaminizuotas, gerai gaivina oda. vasarai manau, kad irgi bus neblogai
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2010 03 17, 14:07)
jei paauglystej maziau terliotumet veidus pudrom - nereiktu kremu nuo 25 m nuo rauksliu...

nemanau, kad čia pudros įtakoja kažką schmoll.gif genai gal labiau g.gif mokyklos laikais dažiaus labai retai, ir tai tik tušu akims, universitete dar rečiau. Pudros gyvenime neesu turėjus, tik per vestuves vienintelį kartą pritepliojo biggrin.gif Ir nuo 25 pradėjo atsiradinėt pirmosios raukšlės, aišku nebaisios, bet aplink akis ir mimikos jau matos..
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 04 05, 23:42)
nemanau, kad čia pudros įtakoja kažką schmoll.gif genai gal labiau g.gif mokyklos laikais dažiaus labai retai, ir tai tik tušu akims, universitete dar rečiau. Pudros gyvenime neesu turėjus, tik per vestuves vienintelį kartą pritepliojo biggrin.gif Ir nuo 25 pradėjo atsiradinėt pirmosios raukšlės, aišku nebaisios, bet aplink akis ir mimikos jau matos..

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif Genai, mama vis kartoja, kad iš senelės paveldėjau, tai mimikos raukšlės jau tokios gilios doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Nors ir girdziu daug komplimentu, jog man nereikia aplamai naudoti jokiu kremu, bet esu isitikinus, jog kiekvienai save gerbianciai moteriai jie reikalingi 4u.gif Taigi, nuo pirmuju rauksliu naudoju siuos Yves Rocher kremus 4u.gif

Dienai:

user posted image

arba

user posted image

Nakciai:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 25 balandžio 2010 - 00:25
Man 20 ir ant kaktos yra dvi mimikos raukšlės-linijos. Kosmetologe patarė nusipirkti kažkokį tepaliuką skirta būtent tokioms pirmoms raukšlelėms, sakė, kad jis tik jauniems padeda nes atpalaiduoja raumenis. Pasakiau, kad nusipirksiu, ir išėjęs iš kabineto pamirštau pavadinimą, gal kas nors galėtų priminti? Prasideda kažkaip tai BUTO ar BOTU... sakė tepti reikia tik tiesiai ant raukšlių linijų.

Ačiū labai!
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2010 03 17, 16:07)

Nesutinku schmoll.gif nepamirskim genu! Aisku, daug ka itakoja ir gyvenimo budas, kosmetikos kiekis ir t.t bet ne viskas priklauso tik nuo to 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 30 balandžio 2010 - 18:31
biggrin.gif raukšlės ne nuo kremų ar pan dalykų aciranda, o nuo juoko, minikos, emocijų veide
Atsakyti
QUOTE(belle femme @ 2010 04 30, 19:33)
biggrin.gif raukšlės ne nuo kremų ar pan dalykų aciranda, o nuo juoko, minikos, emocijų veide

as sneku ne apie MIMIKOS RAUKSLES.. o apie kitas.. kurios atsiranda nuo issausejusios odos, ir senejant organizmui smile.gif taip pat piknaudziaujant soliariumu, bunant daug sauleje ir t.t.. tokia oda sensta zymiai greiciau 4u.gif ka jus galvojat oda greiciau nesensta, jei nuo 15m pvz ant jos tepama tona spakliaus, kremu ne pagal amziu ir einama su makiazu miegot? Pabandykit 4u.gif
Atsakyti
nu aš tokios praktikos neturiu,
nu makiažu miegoti - išvis nusikaltimas doh.gif
visa tai ką tu pasakei raukšles išryškina, bet jų neformuoja anaiptol.
ir tai yra baisu kai mamalietkos kaip i vakarėlį į mokyklą eina doh.gif
Atsakyti