Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(vetruze @ 2010 01 22, 13:03)
as irgi kazkada sita krema naudojau labai patiko smile.gif

as keleta dienu naudoju dar tik ji rolleyes.gif bet atrodo,kad neblogas rolleyes.gif Tikiuosi,nenuvils blush2.gif
Atsakyti
Esu sau pasižadėjusi, kad kaip minimum iki 40 metų (jei iki tiek dagyvensiu bigsmile.gif ) tokių brangių cheminių kremų nepirksiu schmoll.gif ta chemija nors ir skatina ląsteles greičiau regeneruotis, bet tai visų pirma yra dirbtina ir tai turi savo kainą (čia ne apie tą kur litais ar eurais), o visų antra - žmogaus ląstelės yra užprogramuotos pasidalinti tik tam tikrą skaičių kartų (vidutiniškai 140 kartų), dar reikia įvertinti ir tai, kad chemija turi pašalinius poveikius (sukelia DNR mutacijas, skatina pagyvenusių, bet dar gyvų ląstelių ankstyvą žūtį ir tt.) ir kadangi kol kas nemirtingumo eliksyras neišrastas, visos žinom prie ko tai veda verysad.gif
Atsakyti
orile o tai tokiu atveju,kai nenaudojat kremu veidui,kokiomis priemonemis ji priziurite,puoselejate,maitinate,apsaugote ir t.t.? g.gif Neisivaizduoju,kai istverciau be veido kremo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(orile @ 2010 01 23, 13:42)
Esu sau pasižadėjusi, kad kaip minimum iki 40 metų (jei iki tiek dagyvensiu  bigsmile.gif ) tokių brangių cheminių kremų nepirksiu  schmoll.gif ta chemija nors ir skatina ląsteles greičiau regeneruotis, bet tai visų pirma yra dirbtina ir tai turi savo kainą (čia ne apie tą kur litais ar eurais), o visų antra - žmogaus ląstelės yra užprogramuotos pasidalinti tik tam tikrą skaičių kartų (vidutiniškai 140 kartų), dar reikia įvertinti ir tai, kad chemija turi pašalinius poveikius (sukelia DNR mutacijas, skatina pagyvenusių, bet dar gyvų ląstelių ankstyvą žūtį ir tt.) ir kadangi kol kas nemirtingumo eliksyras neišrastas, visos žinom prie ko tai veda  verysad.gif

kokia moksline literatura ir straipsniu remdamasi taip teigiate? butu idomu pasiskaityti rolleyes.gif
Papildyta:
smile.gif+2010 01 20, 20:51-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 01 20, 20:51)
user posted image
pries keleta dienu nusipirkau stai sita krema,tikrai kolkas esu patenkinta wub.gif  oda lieka svelni,neriebina smarkiai,nes turiu misria oda,bet nuo pirmuju rauksliu,tai tikrai manau geras mano pasirinkimas smile.gif  bent kol kas.... biggrin.gif

gal kainyte butu galima suzinoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orile @ 2010 01 23, 12:42)
Esu sau pasižadėjusi, kad kaip minimum iki 40 metų (jei iki tiek dagyvensiu  bigsmile.gif ) tokių brangių cheminių kremų nepirksiu  schmoll.gif ta chemija nors ir skatina ląsteles greičiau regeneruotis, bet tai visų pirma yra dirbtina ir tai turi savo kainą (čia ne apie tą kur litais ar eurais), o visų antra - žmogaus ląstelės yra užprogramuotos pasidalinti tik tam tikrą skaičių kartų (vidutiniškai 140 kartų), dar reikia įvertinti ir tai, kad chemija turi pašalinius poveikius (sukelia DNR mutacijas, skatina pagyvenusių, bet dar gyvų ląstelių ankstyvą žūtį ir tt.) ir kadangi kol kas nemirtingumo eliksyras neišrastas, visos žinom prie ko tai veda  verysad.gif

na jau na jau sukelia DNR mutacijas biggrin.gif kremas is pricipo nera labai veiksmingas. ka jis gali padaryti - drekinti oda, visa kita reklamines pasakos. na dar nuo netinkamai parinkto kremo kokie spuogai gali iskilti ar alergine reakcija.. dar jei per daug kosmetikos naudojama -galima tureti problemu su oda, bet cia jau ne kosmetikos problema. jei tas kremas butu toks veiksmingas visos cia grazios ir jaunos vaiksciotu biggrin.gif ir siaip jei veido (ir netik) prieziuros priemones buna nors kiek "veiksmingesnes" iskart jos tampa receptinemis pvz kremukai su antibiotikais.

faktas , jei oda priziurima, ji ilgiau islieka jauna. kokiu budu priziuri: jau paruostomis priemonemis (kremais) ar savo gamintomis - nesvarbu, svarbu kad tiktu.
ir dar nereikia pamirsti, kad apie genus ir gyvenimo buda, kurie labiausiai ir nulemia.
Atsakyti
Gal kas esat bande
Kremas veidui, riebiai odai nuo raukšlių COLLISTAR 50ml
Gamintojas: Collistar, Italija

Sudėtis:
Antibakterinė medžiaga (4-hidroksi-3-metoksicinamono rūgštis), betainas, veiklioji medžiaga Dermaxyl®, geltonųjų keimarių ir dumblių (alga laminaria) ekstraktas, mikrosferų kompleksas Mati-Pure®, vitaminai E, F ir B6, UVA ir UVB spindulių filtrai.
Aprašymas:
Kremas ne tik palaiko odos riebalų pusiausvyrą ir šalina mišriai bei riebiai odai būdingus trūkumus, bet ir skatina ląstelių atsinaujinimą bei stangrina odos audinius. Juo patepta veido oda iš karto tampa glotni lyg šilkas ir matinė – tokia išlieka visą dieną.
Šalina blizgesį ir daro odą matinę. Ypatingų riebalų perteklių sugeriančių mikrosferų kompleksas Mati-Pure® ilgai saugo odą nuo blizgesio.
Šalina odos trūkumus. Sudėtyje esančios specialios atspindimosios dalelės optiškai mažina raukšles, išsiplėtusias poras ir nedidelius odos trūkumus.
Reguliuoja odos riebalų išsiskyrimą. Kartu veikiantys vitaminai F ir B6 reguliuoja riebalų liaukų veiklą.
Valo. Speciali augalinė antibakterinė medžiaga slopina riebalų irimą ir neleidžia odai užsiteršti.
Saugo nuo senėjimo ir raukšlių. Veiklioji medžiaga Dermaxyl® atkuria išorinio epidermio sluoksnio stangrumą ir spartina ląstelių regeneraciją bei kolageno ir elastino gaminimą – veiksmingai skatina odos atsinaujinimą ir saugo nuo senėjimo.
Saugo nuo oksidacijos. Vitaminas E ir 4-hidroksi-3-metoksicinamono rūgštis veiksmingai saugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio.
Naudojimas:
Ryte ir vakare tepkite visiškai švarią veido ir kaklo odą.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Retra @ 2008 09 25, 10:37)
Taigi, man 25 m., pastebejau pirmasias rauksleles besiformuojancias prie akiu ir (priklausomai nuo veido israiskos) ant kakotos. Kazkaip nesiryztu bandyti visokiu firming, uplifting ir rimtai su raukslemis kovojanciu kremu, nes manau, kad jie skirti moterims kurioms apie 40 ar daugiau... Mano oda misri ir jautri. Prausikli LED Actipur naudoju. Noretusi isigyti koki veiksminga akiu voku kremuka ir ka nors visam veidui, kad oda butu priziureta ir nesentu, bet tuo paciu kad nepaskubeciau kovodama su problemomis, kuriu taip rimtai kaip ir nera...
Tikiuosi supratote  klausima 4u.gif

Pasidalinkite, kokias priemones Jus naudojete ir ka man patartumete ax.gif

Sveika, musu oda pradeda senti nuo pirmos musu gimimo dienos todel sulaukus jau 20 metu reiketu susirupinti oda pirmosios rauksles paakiu zonoje. todel reiketu naudoti profesionalius kremus arba tik profilaktiskai tiktu geliai jie yra lengvos strukturos todel jaunom panelem geriausiai pradet nuo ju. Juose yra daug vandens, labai svarbu kad butu sudetyje halurono jis neleidzia susidaryti raukslem, jie lengvi ir greitai isigeria.Pati esu isbandziusiu DR Rimpler paakiu geli man superinis daiktas thumbup.gif nuima paburkima akiu juodus ratilus kaia atsiranda po ilgo sedejimo prie knygu, labai geras daiktas o vyresnem arba labai sausiaodem yra kremai su liposomom thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=bonza,2010 01 26, 13:44]
Gal kas esat bande
Kremas veidui, riebiai odai nuo raukšlių COLLISTAR 50ml
Gamintojas: Collistar, Italija

Sudėtis:
Antibakterinė medžiaga (4-hidroksi-3-metoksicinamono rūgštis), betainas, veiklioji medžiaga Dermaxyl®, geltonųjų keimarių ir dumblių (alga laminaria) ekstraktas, mikrosferų kompleksas Mati-Pure®, vitaminai E, F ir B6, UVA ir UVB spindulių filtrai.
Aprašymas:
Kremas ne tik palaiko odos riebalų pusiausvyrą ir šalina mišriai bei riebiai odai būdingus trūkumus, bet ir skatina ląstelių atsinaujinimą bei stangrina odos audinius. Juo patepta veido oda iš karto tampa glotni lyg šilkas ir matinė – tokia išlieka visą dieną.
Šalina blizgesį ir daro odą matinę. Ypatingų riebalų perteklių sugeriančių mikrosferų kompleksas Mati-Pure® ilgai saugo odą nuo blizgesio.
Šalina odos trūkumus. Sudėtyje esančios specialios atspindimosios dalelės optiškai mažina raukšles, išsiplėtusias poras ir nedidelius odos trūkumus.
Reguliuoja odos riebalų išsiskyrimą. Kartu veikiantys vitaminai F ir B6 reguliuoja riebalų liaukų veiklą.
Valo. Speciali augalinė antibakterinė medžiaga slopina riebalų irimą ir neleidžia odai užsiteršti.
Saugo nuo senėjimo ir raukšlių. Veiklioji medžiaga Dermaxyl® atkuria išorinio epidermio sluoksnio stangrumą ir spartina ląstelių regeneraciją bei kolageno ir elastino gaminimą – veiksmingai skatina odos atsinaujinimą ir saugo nuo senėjimo.
Saugo nuo oksidacijos. Vitaminas E ir 4-hidroksi-3-metoksicinamono rūgštis veiksmingai saugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio.
Naudojimas:
Ryte ir vakare tepkite visiškai švarią veido ir kaklo odą.
user posted image
[ smile.gif bandžiau ,bet labai gaila oda labai įsialergino,tapo dar sausesnė,paraudo,pradėjo perštėti,pirmas kremas man taip "užfundino".Beje pirmas kremas,kuris vienas brangesnių ,tarp kurių esu pirkusi.Buvo labai gaila.Parduotuvėje konsultantė vis sakė ,kad kremui pinigų negailėčiau,tai va nepagailėjau...Na gal jums ir padės,juk mes labai individualūs.Man ,beje nepatiko gana intensyvus kvapas./quote]
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 01 26, 11:52)
gal kainyte butu galima suzinoti?  4u.gif

As ne Lietuvoje pirkau blush2.gif gal kitos mergaites pades siuo klausimu,kurios yra tureja toki rolleyes.gif
Atsakyti
visai fainas is biotherm age fitness (zalias indelis) smile.gif
Atsakyti
serumiukas veidui nakciai ir dienai
user posted image
Papildyta:
vyksta intensyvus kovojimas pries pirmasias rauksleles 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, parekomenduokit koki krema uz padoria kaina visam veidui, naudojau si, drekino gerai bet jokio kito teigiamo poveikio nepastebejau..
user posted image
Atsakyti